Jump to content
Dogomania

Zakończony. Bazarek na dług w hoteliku; fajne ciuszki - głównie damskie oraz inne rzeczy; licytacja, KT lub cena wg uznania, do 17.08.2021 godz.20

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
21 minut temu, ala123 napisał:

Za spodnie dziękuję :) Tylko pytanie, czy to ma być cw czy kt?

Jeżeli chodzi o buty, to wewnątrz jest tkanina, a po bokach i na górze nawet gąbeczka. Natomiast czubki są twarde, jedynie wyłożone tkaniną.

Spodnie wszystkie CW.

Nad butami jeszcze pomyślę. Ale z rezerwacji rezygnuję, żeby nie blokować innym decyzji. Butki są super. Tylko mam bardzo poważny problem ze stopami i muszę mieć mieciutkie w środku. Zastanowię się jeszcze.

Pozdrawiam

K.

Posted
18 godzin temu, Kajutek napisał:

Spodnie wszystkie CW.

Nad butami jeszcze pomyślę. Ale z rezerwacji rezygnuję, żeby nie blokować innym decyzji. Butki są super. Tylko mam bardzo poważny problem ze stopami i muszę mieć mieciutkie w środku. Zastanowię się jeszcze.

Pozdrawiam

K.

Dziękuję :)

Jeżeli chodzi o dobór butów i wrażliwe stopy, to wiem coś na ten temat; też mam z tym problem.

Posted
8 godzin temu, Perełka1 napisał:

nr 93 czy te guziki są ozdobą czy można rozpiąć sukienkę, jaka jest dł. sukienki

Sukienka jest rozpinana, a długość 95cm, mierzona wzdłuż pleców, tak jak w opisie :)

Posted
14 godzin temu, dotta1311 napisał:

Poproszę:

za wyw.: 1, 3, 5, 13, 14, 16, 94

w KT: 12

za 3 złote każda: 22, 25, 26, 29, 31, 44, 45, 46, 48, 63 - 2 sztuki, 64 - 1 sztuka.

Dziękuję.

Dzięki :)