rozi Posted July 8, 2021 Author Posted July 8, 2021 Przed chwilą, uxmal napisał: W postaci żelazka? Nie, choć małe żelazko załatwiłoby sprawę. W postaci "rękawnika", takiej wąskiej deseczki do prasowania rękawów. Quote
uxmal Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 3 godziny temu, rozi napisał: Nie, choć małe żelazko załatwiłoby sprawę. W postaci "rękawnika", takiej wąskiej deseczki do prasowania rękawów. To nie dam rady. Za leniwa jestem. Quote
uxmal Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Nie hopam, dopiero wstałam. Miałam w nocy akcje wyciągania źdźbła trawy z łapki. Wbił się. Sączyło się już co nieco. Dzisiaj jeszcze do weta trzeba pobiec. Niech popatrzy. Quote
Iv_ Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 29 minut temu, Tyśka) napisał: Dzień dobry poburzowo :) U mnie upał, a powietrze jak galareta :/ Podejrzewam, że i burza by nie pomogła w poprawie duchoty. Quote
rozi Posted July 9, 2021 Author Posted July 9, 2021 Dziś ma być cieplej, niż wczoraj, nie bardzo to sobie wyobrażam. Quote
Tyśka) Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 1 minutę temu, Iv_ napisał: U mnie upał, a powietrze jak galareta :/ Podejrzewam, że i burza by nie pomogła w poprawie duchoty. Zapraszam do Wielkopolski. Od paru dni chłodno, w nocy okropna burza, rano znowu. Leje :) Przyjemnie jest. Quote
uxmal Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Wymiękam. Po wczorajszej burzy jest okropnie duszno. Quote
rozi Posted July 9, 2021 Author Posted July 9, 2021 40 minut temu, uxmal napisał: Wymiękam. Po wczorajszej burzy jest okropnie duszno. Byle do jutra. Dziś ma znowu gruchnąć, potem chłodniej. U mnie w mieszkaniu spoko, na zewnątrz się nie wybieram, na balkonie jakby kto kaloryfery włączył :)) Quote
Tyśka) Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 1 godzinę temu, uxmal napisał: Wymiękam. Po wczorajszej burzy jest okropnie duszno. Nie spodziewałam się, wzięłam kurtkę i bluzę, bo przecież kropi... zgrzałam się na spacerze. Miałam ochotę jak mój pies położyć się w kałuzy :( Quote
uxmal Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 12 minut temu, Tyśka) napisał: Nie spodziewałam się, wzięłam kurtkę i bluzę, bo przecież kropi... zgrzałam się na spacerze. Miałam ochotę jak mój pies położyć się w kałuzy :( Miętą się smaruje. Kark. Pomaga na chwilę. Do kałuży nie wejdę :))) Quote
uxmal Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 39 minut temu, rozi napisał: Byle do jutra. Dziś ma znowu gruchnąć, potem chłodniej. U mnie w mieszkaniu spoko, na zewnątrz się nie wybieram, na balkonie jakby kto kaloryfery włączył :)) Tzn ze jutro będzie zimno? Dzisiaj wyjeżdżam wzięłam tylko spodenki :=)) Quote
rozi Posted July 9, 2021 Author Posted July 9, 2021 3 minuty temu, uxmal napisał: Tzn ze jutro będzie zimno? Dzisiaj wyjeżdżam wzięłam tylko spodenki :=)) Zależy gdzie wyjeżdżasz. W Warszawie jutro ma być 10 stopni mniej, niż dziś. Pojutrze już cieplej. Quote
uxmal Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 1 minutę temu, rozi napisał: Zależy gdzie wyjeżdżasz. W Warszawie jutro ma być 10 stopni mniej, niż dziś. Pojutrze już cieplej. Niedaleko, tak na kilka dni. Raczej warszawska pogoda mnie dopadnie Quote
rozi Posted July 9, 2021 Author Posted July 9, 2021 Dalej nie ma chętnych na patent? To nie. Jeść nie woła. Quote
Iv_ Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 7 minut temu, rozi napisał: Dalej nie ma chętnych na patent? To nie. Jeść nie woła. Czeka, aż kobitki wąsem zarosną to kupią ;))) Quote
Recommended Posts