bou Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 Od dlugiego czasu nie działa podgląd aktywności,problem zgłaszamy regularnie. Można zareagować choćby zdaniem,że (np.) 'teraz nic się nie da zrobić',a cisza - jest kompletnym brakiem szacunku. Quote
uxmal Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 niestety 😞 nic nie daje. Margo od maja nie przeczytała mojego pw. Pozostali admini też ogłuchli. Przykre Quote
bou Posted July 14, 2021 Author Posted July 14, 2021 3 godziny temu, uxmal napisał: niestety 😞 nic nie daje. Margo od maja nie przeczytała mojego pw. Pozostali admini też ogłuchli. Przykre Było grzecznie i uprzejmie...a teraz może zacznijmy np.bluzgać,uzywać słow wulgarnych...zobaczymy,czy wtedy jakiś świętoszek (?) zareaguje.Niedobrze się robi od takiego "administrowania".Jeśli strona jest nierentowna,lub nie ma nikogo,kto by ją prowadził,to lepiej ja po prostu zamknąć. 1 Quote
uxmal Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 11 minut temu, bou napisał: Było grzecznie i uprzejmie...a teraz może zacznijmy np.bluzgać,uzywać słow wulgarnych...zobaczymy,czy wtedy jakiś świętoszek (?) zareaguje.Niedobrze się robi od takiego "administrowania".Jeśli strona jest nierentowna,lub nie ma nikogo,kto by ją prowadził,to lepiej ja po prostu zamknąć. puszczę parę postów o sprzedaży @#$%^ może się zreflektują. Mam serdecznie dosyć dogo ale szkoda mi pisaków. I kółko się zamyka. 1 Quote
bou Posted July 14, 2021 Author Posted July 14, 2021 2 godziny temu, uxmal napisał: o sprzedaży @#$%^ Że jak proszę? :) Masz na myśli wódę,czy marychę?A może kokę? No w kazdym razie cos bardzo niedozwolonego dla niezadowolonych. :P Quote
uxmal Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 15 godzin temu, bou napisał: Że jak proszę? :) Masz na myśli wódę,czy marychę?A może kokę? No w kazdym razie cos bardzo niedozwolonego dla niezadowolonych. :P :D Tak coś w tym klimacie. Czytałam w prasie, że po Radomie w środowisku bezdomnych krąży dobry towar. Może go zareklamuje. 1 Quote
uxmal Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 Dnia 7.08.2021 o 14:40, bou napisał: ? i co? I NIC? Naprawdę??? Nic. :( Quote
uxmal Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Od 26.05 Margo nie przeczytała pw. Admin zablokował sobie odbiór/wysyłkę pw. Tak więc... mamy forum bez adminów. 😕 Quote
bou Posted September 21, 2021 Author Posted September 21, 2021 Dnia 3.09.2021 o 20:26, uxmal napisał: Tak więc... mamy forum bez adminów. 😕 To co,Uxmalku? Sprzedajemy wódę?Mam niepotrzebne pół litra!Bierzesz? Quote
uxmal Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 12 godzin temu, bou napisał: To co,Uxmalku? Sprzedajemy wódę?Mam niepotrzebne pół litra!Bierzesz? Wezmę, mogę zapłacić 1/2 samoróbki z owoców leśnych :D może być? Poszukam jakiś artefaktów kolekcjonerskich z pierwszej dekady 21 wieku. Może znajdzie się chętny. Quote
bou Posted September 21, 2021 Author Posted September 21, 2021 31 minut temu, uxmal napisał: Może znajdzie się chętny. no! może admin?nie wiemy,czym sie pasjonuje,ale czymś na pewno,tylko nie...Dogomanią :] Quote
uxmal Posted October 11, 2021 Posted October 11, 2021 Wow, ale niespodzianka. Po prawie 5 miesiącach nieobecności wróciła Aktywność. Witamy ponownie chlebem i solą niejodowaną. Bądź z nami droga Aktywności i żyj długo i szczęśliwie. Quote
Jo37 Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 Znowu nie działa Dogomania. Nie da się nic napisać z komputera. Jeszcze tylko ze smartfona. Prosimy o reakcję. 3 1 Quote
Nesiowata Posted January 10 Posted January 10 Co dzieje się z dogomanią? Większość osób nie może pisać, nie można rozliczać bazarków, otwierać nowych. O normalnych wpisach na wątkach nie wspomnę. Trwa to już kilka dni, coraz więcej osób ma ten problem. i INIE WIDAĆ ŻADNEJ POPRAWY. Czy naprawdę nikt nad tym nieb panuje? Nikt nie widzi? Bardzo prosimy o pomoc i przywrócenie "normalności". 3 Quote
Recommended Posts