Murka Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Gapa już wyjechała, dzwoniła wczoraj do mnie i wstępnie umówiliśmy się na odbiór Negry 11-12 lipca ;) Mam nadzieje, że po powrocie Gapy będą już wiedziała kiedy tv się zjawi, żeby się wszystko nie nałożyło naraz :razz: Quote
kaskadaffik Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Parę dni temu posiałam wątek, znalazłam dzisiaj znowu, a tu tak ładnie się ułożyło, Negrunia idzie do domku. Kochana sunia, oby wszystko się już teraz poukadało po myśli:multi: Quote
Ra_dunia Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Uwielbiam takie informacje po dłuższej nieobecności na dogo :) Negra zasługuje na jak najlepszy dom :loveu: Quote
Ulka18 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Negrunia idzie do domu, Era tez ma juz dom zaklepany, tak samo Bajka, Carmenka ma zainteresowanych. Oby tak dalej, oby tak dalej :modla: Quote
anciaahk Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Sezon wakacyjny Wam nie straszny. :diabloti: :multi: Quote
Murka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Za ok 12 godzin Negra spotka się ze swoją Pańcią :loveu: Quote
Reno2001 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Murka napisał(a):Za ok 12 godzin Negra spotka się ze swoją Pańcią :loveu: Czekamy w napięciu :p. Quote
izzie1983 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 I znów się dowiem dopiero po 36 godzinach :angryy: Trzymam kciuki. Quote
anciaahk Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 To dzisiaj ten szczęśliwy dzień :):). Trzymamy kciuki. Quote
Murka Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Negra właśnie pojechała do domku :multi::multi::multi: Miło mi było poznać Gapę i jej rodziców :loveu: Quote
Reno2001 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Murka napisał(a):Negra właśnie pojechała do domku :multi::multi::multi: Miło mi było poznać Gapę i jej rodziców :loveu: HUUUURAAAAA :laola:!!!!!! Quote
kaskadaffik Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 No to sobie sciągam czarnuleczkę z Banerka, powodzonka w dalszym szczęśliwym już życiu:loveu: Quote
Ulka18 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 :laola: Wspaniala wiadomosc :multi::multi::multi: Badz szczesliwa Negruniu w swoim domu :kciuki: Dziekujemy Gapie oraz Jej Rodzicom za zabranie Klementynki :Rose: :laola: Quote
Ulka18 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Mam nadzieje, ze wszystko dobrze z Negra. I ze Gapa niedlugo napisze, bo jak zwykle jest pare ciotek z gatunku zawsze sie martwiacych ;) Quote
Reno2001 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Ulka18 napisał(a):Mam nadzieje, ze wszystko dobrze z Negra. I ze Gapa niedlugo napisze, bo jak zwykle jest pare ciotek z gatunku zawsze sie martwiacych ;) nooooooooooooooo, dokładnie :roll: Quote
Gapa78 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Negrunia i Klementynka dzielnie zniosły długą drogę do Krakowa:):multi: Negrunia zajęła miejsce w aucie z tyłu, natomiast Klementyna wpakowała się na kolanka i tak spędziła całą podróz aż do przekazania jej w ręce nowej Pańci:):loveu: Negrunia natomiast jak narazie uczy się powoli funkcjonować w wielkim mieście-obce są jej dźwięki przejeżdżających tramwajów czy wielki ruch uliczny- musi się powoli do tego przyzwyczajac. Wczoraj z zaciekawieniem spoglądała w pralkę, która akurat prała- wirujące w środku pranie bardzo ją intrygowało:):evil_lol: jak przystało na kulturalną sunie nie śpi w łózku tylko na swoim posłaniu:);) na spacerku narazie jest oczywiście prowadzona na długiej lince z zaciekawieniem oglada wszytsko wokoło. Jutro jej wielki dzień, zostanie sama w domku bo ja ide do pracy- zobaczymy co dziewczyna zmajstruje;) ps.miło było poznać Ciebie Murko i rodzinkę- pozdrawiam:) Quote
Reno2001 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Gapa78 napisał(a):Negrunia i Klementynka dzielnie zniosły długą drogę do Krakowa:):multi: Negrunia zajęła miejsce w aucie z tyłu, natomiast Klementyna wpakowała się na kolanka i tak spędziła całą podróz aż do przekazania jej w ręce nowej Pańci:):loveu: Negrunia natomiast jak narazie uczy się powoli funkcjonować w wielkim mieście-obce są jej dźwięki przejeżdżających tramwajów czy wielki ruch uliczny- musi się powoli do tego przyzwyczajac. Wczoraj z zaciekawieniem spoglądała w pralkę, która akurat prała- wirujące w środku pranie bardzo ją intrygowało:):evil_lol: jak przystało na kulturalną sunie nie śpi w łózku tylko na swoim posłaniu:);) na spacerku narazie jest oczywiście prowadzona na długiej lince z zaciekawieniem oglada wszytsko wokoło. Jutro jej wielki dzień, zostanie sama w domku bo ja ide do pracy- zobaczymy co dziewczyna zmajstruje;) ps.miło było poznać Ciebie Murko i rodzinkę- pozdrawiam:) Gapa, dzięki za wieści, bo czekałam tu jak na szpilkach :diabloti:. Wielkie miasto na pewno jest dla Negry nowością, ale po otrząśnięciu się z szoku poprzeprowadzkowego ;) da radę. Negra to dzielna sunieczka. Poradzi sobie. Jeszcze raz dzięki za adopcję suni :loveu:! Quote
Ulka18 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Gapa, dzieki wielkie za wiesci :Rose: i za adopcje Negry :Rose: Dla niej taki miejski ruch jest zapewne kompletna nowoscia, u boku swojej Panci wszystkiego sie nauczy i powolutku przyzwyczai. Trzymamy kciuki za jutrzejszy dzien :kciuki: PS. A nie wiesz jak tam Klementynka sie spodobala? Quote
Murka Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Coś się Gapa nie odzywa... mam nadzieję, że nie z powodu sprzątania mieszkania :cool3: Quote
Ulka18 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Tez jestem ciekawa czy wszystko w porzadku :???: Czekamy na wiesci od Gapy. Quote
Gapa78 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ależ wszystko jest w jak najlepszym porządku!:loveu: Negruska zdała egzamin na samotne pozostawanie w domku z wynikiem celującym:multi:nie nabrudziła, nic nie zniszczyła, chyba nie wyła ani nic z tych rzeczy- słowem spisała sie na medal:multi:Jest przekochaną sunia, która swym cudownym charakterem zjednuje sobie sympatię ludzi :lol:straszny z niej przytulak, cały czas chciałaby być głaskana i miziana:evil_lol:powoli adoptuje się do szumów miejskich. Jeśli chodzi o relacje z innymi psami to nie zauważyłam narazie żadnych problemów:lol: jak narazie mogę śmiało stwierdzić, że jest najłatwiejszym do okiełznania psiakiem jakiego miałam szczęście mieć:evil_lol: Jak tak dalej pójdzie, będzie można rzecz o Negruni- psi ideał:multi:w tym tyg o ile czas pozwoli planuję zrobić Negruni sesję foto, więc jakieś zdjęcia tej cudnej i przekochanej suni powinny się tutaj znaleźć niebawem:eviltong: Quote
Recommended Posts