Jump to content
Dogomania

ZACHUDZONA NEGRA W TYPIE LABRADOR a - W CUDOWNYM DOMU U GAPA78!!!

Recommended Posts

Posted

Gapa już wyjechała, dzwoniła wczoraj do mnie i wstępnie umówiliśmy się na odbiór Negry 11-12 lipca ;) Mam nadzieje, że po powrocie Gapy będą już wiedziała kiedy tv się zjawi, żeby się wszystko nie nałożyło naraz :razz:

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:laola:

Wspaniala wiadomosc :multi::multi::multi:
Badz szczesliwa Negruniu w swoim domu :kciuki:

Dziekujemy Gapie oraz Jej Rodzicom za zabranie Klementynki
:Rose:

:laola:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Mam nadzieje, ze wszystko dobrze z Negra. I ze Gapa niedlugo napisze, bo jak zwykle jest pare ciotek z gatunku zawsze sie martwiacych ;)

nooooooooooooooo, dokładnie :roll:

Posted

Negrunia i Klementynka dzielnie zniosły długą drogę do Krakowa:):multi: Negrunia zajęła miejsce w aucie z tyłu, natomiast Klementyna wpakowała się na kolanka i tak spędziła całą podróz aż do przekazania jej w ręce nowej Pańci:):loveu: Negrunia natomiast jak narazie uczy się powoli funkcjonować w wielkim mieście-obce są jej dźwięki przejeżdżających tramwajów czy wielki ruch uliczny- musi się powoli do tego przyzwyczajac. Wczoraj z zaciekawieniem spoglądała w pralkę, która akurat prała- wirujące w środku pranie bardzo ją intrygowało:):evil_lol: jak przystało na kulturalną sunie nie śpi w łózku tylko na swoim posłaniu:);) na spacerku narazie jest oczywiście prowadzona na długiej lince z zaciekawieniem oglada wszytsko wokoło. Jutro jej wielki dzień, zostanie sama w domku bo ja ide do pracy- zobaczymy co dziewczyna zmajstruje;)
ps.miło było poznać Ciebie Murko i rodzinkę- pozdrawiam:)

Posted

Gapa78 napisał(a):
Negrunia i Klementynka dzielnie zniosły długą drogę do Krakowa:):multi: Negrunia zajęła miejsce w aucie z tyłu, natomiast Klementyna wpakowała się na kolanka i tak spędziła całą podróz aż do przekazania jej w ręce nowej Pańci:):loveu: Negrunia natomiast jak narazie uczy się powoli funkcjonować w wielkim mieście-obce są jej dźwięki przejeżdżających tramwajów czy wielki ruch uliczny- musi się powoli do tego przyzwyczajac. Wczoraj z zaciekawieniem spoglądała w pralkę, która akurat prała- wirujące w środku pranie bardzo ją intrygowało:):evil_lol: jak przystało na kulturalną sunie nie śpi w łózku tylko na swoim posłaniu:);) na spacerku narazie jest oczywiście prowadzona na długiej lince z zaciekawieniem oglada wszytsko wokoło. Jutro jej wielki dzień, zostanie sama w domku bo ja ide do pracy- zobaczymy co dziewczyna zmajstruje;)
ps.miło było poznać Ciebie Murko i rodzinkę- pozdrawiam:)

Gapa, dzięki za wieści, bo czekałam tu jak na szpilkach :diabloti:.
Wielkie miasto na pewno jest dla Negry nowością, ale po otrząśnięciu się z szoku poprzeprowadzkowego ;) da radę. Negra to dzielna sunieczka. Poradzi sobie.

Jeszcze raz dzięki za adopcję suni :loveu:!

Posted

Gapa, dzieki wielkie za wiesci :Rose: i za adopcje Negry :Rose:
Dla niej taki miejski ruch jest zapewne kompletna nowoscia, u boku swojej Panci wszystkiego sie nauczy i powolutku przyzwyczai. Trzymamy kciuki za jutrzejszy dzien :kciuki:

PS. A nie wiesz jak tam Klementynka sie spodobala?

Posted

Ależ wszystko jest w jak najlepszym porządku!:loveu: Negruska zdała egzamin na samotne pozostawanie w domku z wynikiem celującym:multi:nie nabrudziła, nic nie zniszczyła, chyba nie wyła ani nic z tych rzeczy- słowem spisała sie na medal:multi:Jest przekochaną sunia, która swym cudownym charakterem zjednuje sobie sympatię ludzi :lol:straszny z niej przytulak, cały czas chciałaby być głaskana i miziana:evil_lol:powoli adoptuje się do szumów miejskich. Jeśli chodzi o relacje z innymi psami to nie zauważyłam narazie żadnych problemów:lol: jak narazie mogę śmiało stwierdzić, że jest najłatwiejszym do okiełznania psiakiem jakiego miałam szczęście mieć:evil_lol: Jak tak dalej pójdzie, będzie można rzecz o Negruni- psi ideał:multi:w tym tyg o ile czas pozwoli planuję zrobić Negruni sesję foto, więc jakieś zdjęcia tej cudnej i przekochanej suni powinny się tutaj znaleźć niebawem:eviltong: