izzie1983 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 O matko jak ona się świeci! Aż razi w oczy :D Quote
kaskadaffik Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Śliczna sunia, taka gładziusieńka wygląda :) Quote
kaskadaffik Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Śliczna sunia, taka gładziusieńka wygląda :) Quote
Ulka18 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Piekna Negruska, dopiero teraz odnalazlam jej watek. Pozdrawiamy :hand: Quote
Murka Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Pańcia Negry znalazła się w trudnej sytuacji i prosi o pomoc... Chyba nie ma innego wyjścia jak pomóc szukać suni domu... choć mam cichą nadzieję, że do czerwca sytuacja się jakoś unormuje. Poproszę o aktualne fotki suni. Cytuję maila: [FONT=Courier New]Witam! Nie wiem od czego mam zacząc ten list bo na samą mysl o tym co mam napisac serce mi sciska. Ale moze zaczne od poczatku: ok 2 lata temu adoptowałam od Panstwa czarna, labradorowatą sunie o imieniu Negra. Sunia była moim całym swiatem, oczkiem w głowie. Jednak w styczniu br urodziłam synka i moj dotychczasowy układ zycia uległ zmianie, gdyz tak sie niestety złozyło, że zostałam sama z dzieckiem. Nie jestem w stanie opiekowac sie samotnie dzieckiem i zajmowac Negra w takim stopniu jakby ona tego wymagala. Dodatkowo od czerwca wracam do pracy, synka musze oddac do zlobka na 2 koniec miasta i praktycznie nie bedzie mnie w domu caly dzien. Dlatego tez jestem zamuszona poszukac suni nowego domu i bardzo prosze o pomoc w tym zakresie. Negra potrzebuje domu, w którym przyszły opiekun poswieci jej troche czasu, codzienna dawke ruchu oraz miłosc. Suczka pozostawała u mnie ok 9-10 godzin sama w domu, w czasie gdy ja byłąm w pracy wiec mysle, że z tym problemu nie bedzie. Negra bardzo dobrze dogaduje sie z kotami i małymi psami. Natomiast psów wiekszych od siebie zwyczajnie sie boi i reaguje na nie albo agresja albo ucieczka. bardzo prosze o pomoc . pozdrawiam- Ania.[/FONT] Quote
evel Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 A może wyjściem byłby jakiś pomocnik do wyprowadzania psa? Pewnie ktoś z okolicy by się znalazł... Quote
Murka Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Też o tym pomyślałam, ale czasem trudno jest kogoś znaleźć, kto chciałby pomóc na jeden czy parę dni, a tu chodzi właściwie o cały rok na okrągło (może wyłączając weekendy i święta). Trzeba by pewnie poszukać jakiegoś "wyprowadzacza psów" za pieniądze. Zapytam Ani czy takie coś wchodzi w grę. Quote
Ulka18 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Jasna doopa, czy to juz naprawde dziecko i pies sie w jednym domu zgodzic nie moga ??? Jesli suczka sama zostaje 9-10 godzin bez problemu, to chyba nie chodzi o czas, a o dziecko. Nie rozumiem ludzi :no-no-no: Ale nic to nasze pisanie nie da, trzeba suczce szukac nowego domu. Troche malo czasu zostalo do czerwca, mamy juz maj. MASAKRA !!!!!!!!!!!!!!! To Nowa Huta, moze udaloby sie dogomaniakow zorganizowac, zeby chociaz 2-3 razy w tygodniu Negre wyprowadzali na dlugie spacery. Quote
kaskadaffik Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 O kurcze, się porobiło, zdjecia potzrebne jak Negra wygląda teraz i pewnie trzeba by ogłaszać sunię ... Quote
RIVER Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Murka napisał(a):Na razie nie mam odpowiedzi na maila... Murko, masz kontakt z P.Anią? Quote
kaskadaffik Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Żeby nie wymyśliła czegoś głupiego... oddanie suni na wieś, eh sama w to nie wierzę, to nie będę krakać, może się sytuacja unormowała u Pani... Quote
Murka Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Dostałam informację od p.Ani, że Negra zostaje u niej :) Quote
kaskadaffik Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 O wow to chociaz tutaj dobra wiadomość, cieszę się, że udało się Pani Ani pogodzić sytuację !! :) Quote
Recommended Posts