Jump to content
Dogomania

ZACHUDZONA NEGRA W TYPIE LABRADOR a - W CUDOWNYM DOMU U GAPA78!!!

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Negra w sobotę jedzie do domku

Murko, w ta sobote czy w przyszla? Pani pisala cos o 12.czerwca.
Bardzo sie ciesze, ze moja aukcja sie przydala ;) Nie wiem czy sciagac Negre z aukcji (wyrozniona) i dac innego psa, czy poczekac?

Posted

W tą sobotę, p.Izabela stwierdziła, że radę przyjechać wcześniej ;)

Ulka, daj szansę innemu psiakowi, bo teraz jakby się ktoś zgłaszał, to i tak Negra nieaktualna. A gdyby się coś (tfu, tfu) odstało z tym domkiem, to odnowi się allegro. Ale nie sądzę, aby była taka potrzeba :cool3:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Murko, a Ty rozmawialas z ta Pani chetna na Negrunie? Czy tylko mailowo?
Ktory psiak z hoteliku potrzebuje wyroznionego allegro :???:

Gracja na pewno. Nie wiem co robic z Erą, Klemesią i Carmen :roll:.

Posted

To dam Gracje, ona juz moze isc do adopcji. Klementynka na pewno znajdzie dom, jesli tylko bedzie juz po sterylce. Kilka dni przed sterylka dam ja na wyroznione i na pewno będa chetni.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Murko, a Ty rozmawialas z ta Pani chetna na Negrunie? Czy tylko mailowo?

Pani oczywiście zadzwoniła, żeby potwierdzić adopcję i żeby broń Boże nikomu Negry już nie oddawać :lol:

Coś się rozśliwia blizna po sterylce, jutro to skontrolujemy u weta.

Posted

Raduniu, kazdy z nas jest przewrazliwiony, ja od czasow Amigo reaguje strachem na kazdy telefon czy sms. Przy Saifie tez mi nerwy puscily (kropka na języku, jeden ząb nie taki jak inne). Na pewno da sie zrobic wizyte poadopcyjna, w Lublinie jest troche znajomych dogomaniakow.

Posted

Witam

Dziewczyny nie stresujcie się, to ja mam zabrac w sobotę Negrę. Chociaz rozumiem wasza niepewność. Ale ja jestem odpowiedzialna i nie zwykłam traktować zwierzą jak zabawki. Także jeżeli się na coś decyduje to wiem co robię;) I postaram się zdawać relacja z zycia Negruli w naszej rodzinie.

"Coś się rozśliwia blizna po sterylce, jutro to skontrolujemy u weta." Czy to chodzi o Negrę? co się dzieje? Mam nadzieję że nic powaznego. Nie nie broń boże nie mam zamiaru rezygnować..martwię sie poprostu.

Posted

oj ja tez narazie wirtualna ale juz niedługo realną;) mam już obrożę i smycz ładną, wyjściowa musze jeszcze kupić długa na sapcery zanim Negra nie nauczy się mnie a ja jej i nie będzie mogła brykac sobie sama na wycieczkach poza domem;)

Posted

vibeke, witaj :multi:

Z ranki po sterylce (a właściwie z blizny) wypływa troszkę ropki, ale Negra właśnie wraca z lecznicy z kontroli i wszystko jest ok, jest to powierzchowne i nie ma się czym przejmować ;)

Posted

no własnie nie moge się zdecydować na lezankę, ehh być kobieta być kobietą toc przeciez musi do Negruli pasować prawda a ja jeszcze nie zobaczyłam takiej co by pasowała ale mam postanowianie jutro dopiąc wszytko na ostatni guzik, ale mam mate do samochodu, no prawie bo kupiłam dzisiaj na allegro także dojedzie pewnie w przyszłym tygodniu narazie musi wystarczyc stara narzuta...jeszcze nigdy nie przygotowywałam się do posiadania psa, dziwnie się z tym czuje zawsze poprostu znajdowałam i przyprowadzalam do domu;) a tu pełna świadomość....ehh starzeje się:cool1:

Posted

vibeke napisał(a):
oj ja tez narazie wirtualna ale juz niedługo realną;) mam już obrożę i smycz ładną, wyjściowa musze jeszcze kupić długa na sapcery zanim Negra nie nauczy się mnie a ja jej i nie będzie mogła brykac sobie sama na wycieczkach poza domem;)

A łóżeczko dla niej też już masz? :razz:

Posted

vibeke napisał(a):
no własnie nie moge się zdecydować na lezankę, ehh być kobieta być kobietą toc przeciez musi do Negruli pasować prawda a ja jeszcze nie zobaczyłam takiej co by pasowała ale mam postanowianie jutro dopiąc wszytko na ostatni guzik, ale mam mate do samochodu, no prawie bo kupiłam dzisiaj na allegro także dojedzie pewnie w przyszłym tygodniu narazie musi wystarczyc stara narzuta...jeszcze nigdy nie przygotowywałam się do posiadania psa, dziwnie się z tym czuje zawsze poprostu znajdowałam i przyprowadzalam do domu;) a tu pełna świadomość....ehh starzeje się:cool1:

Na pewno będzie dobrze. Dacie radę z Negrulą. Fajnie, że znalazła domek. Na pewno będzie Wam razem dobrze :cool1:

Posted

Pewnie, że będzie a jak! ja ją zobaczylam i wiedziałam że jest moja i już! mam nadzieję że blizna się nie rozślimaczy ale na to tez mam metody. Napewno sobie poradzimy. To mówie dobrej nocy w takim razie ide bo moja córka zamierza isć spać...tymczasem;)
ps. Mam na imię Iza;):p

Posted

oja tak sobota niedługo;):) okrutnie ciągną mnie się ten tydzień, myslałam, że nie dozyję ale jeszcze tylko ok 26 godzin i będę z Negrulą...zapomnialam juz jak to jest cieszyc się jak dziecko ;D Negrula juz niedługo będziesz w domu!!!!!

Posted

To juz jutro. Ciekawe jak Negra zareaguje na nowy dom, czy bedzie niesmiala, speszona czy szybko go zaakceptuje ? Trzymamy mocne kciuki za jutrzejszy dzien :kciuki: