Ellig Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 12 godzin temu, Tola napisał: Cynka szczęsliwa, młodzi również:). Pan napisał mi ostatnio, że w nadchodzącym tyg. wybieraj się do weta na ogólny przegląd, żeby niczego nie zaniedbać. Same dobre wiadomosci, powodzenia Cyneczko 🙂 1 Quote
Tola Posted June 8, 2021 Author Posted June 8, 2021 Dostałam dzisiaj filmik, jak to Cyna zabawia się wieczorami ze swoja rodziną, Bogusik jak zajrzy na forum, to wstawi. Quote
Bogusik Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 13 godzin temu, Poker napisał: BUU, film usunięty. Wczoraj mi się działy jakieś dziwne rzeczy po wstawieniu więc go musiałam usunąć ale już wstawiłam ponownie. Quote
Tola Posted June 9, 2021 Author Posted June 9, 2021 Dziękuję Bogusiu za wstawienie filmiku, widać jak bardzo Cynka jest radosna i szczęsliwa. Podobnie biegała moja Tola, jak wracaliśmy do domu po pracy... Quote
Tola Posted June 11, 2021 Author Posted June 11, 2021 Cynka już w swoim domciu, dla Amola to dopiero początek tej nowej drogi - zapraszamy cieplutko Quote
Tola Posted June 17, 2021 Author Posted June 17, 2021 Dziękuję wszystkim, którzy pomogli Cynce rozpocząć nowe życie - dziękuję za odwiedziny na wątku, ciepłe słowa, wsparcie finansowe i za bycie tutaj z nami do chwili znalezienia domu. Hani dziękuję za opiekę nad sunią. Quote
Tola Posted June 19, 2021 Author Posted June 19, 2021 Nowych nie ma, ale jutro zapytam, jak rodzinka sobie radzi;) Quote
Tola Posted July 23, 2021 Author Posted July 23, 2021 Mam nowe wieści o suni:) Cynka nadrabia stracony czas i uczy się nowych umiejętności - potrafi już się bawić, szukać smaczków w gęstej trawie, siadać, podać łapkę, czekać spokojnie na jedzenie. Nauczyła się też miasta - jeździ już windą bez strachu, bo na początku bardzo się bała; spokojnie też jeździ autem, bo z tym też były problemy. Nadal dystansuje się od innych psów, boi się ich, ale pod tym względem też robi postępy. Mam filmik, poproszę Hanię o wstawienie. Quote
Nadziejka Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 19 minut temu, Tola napisał: Mam nowe wieści o suni:) Cynka nadrabia stracony czas i uczy się nowych umiejętności - potrafi już się bawić, szukać smaczków w gęstej trawie, siadać, podać łapkę, czekać spokojnie na jedzenie. Nauczyła się też miasta - jeździ już windą bez strachu, bo na początku bardzo się bała; spokojnie też jeździ autem, bo z tym też były problemy. Nadal dystansuje się od innych psów, boi się ich, ale pod tym względem też robi postępy. Mam filmik, poproszę Hanię o wstawienie. Quote
Poker Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 Świetnie , że sunia robi postępy. Sowa kiedyś pisała, żeby nie uczyć psa szukania jedzenia w trawie, bo wejdzie mu to w nawyk i kiedyś może zjeść coś szkodliwego. Quote
seramarias Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 22 minuty temu, Poker napisał: Świetnie , że sunia robi postępy. Sowa kiedyś pisała, żeby nie uczyć psa szukania jedzenia w trawie, bo wejdzie mu to w nawyk i kiedyś może zjeść coś szkodliwego. Dokładnie, zgadzam się z Sową w 100%, to bardzo niebezpieczny nawyk... Quote
Poker Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 Np. kość z drobiu. Durni ludzie rzucają nawet przez okna licho tylko wie po co. Quote
Tola Posted July 24, 2021 Author Posted July 24, 2021 23 godziny temu, Poker napisał: Świetnie , że sunia robi postępy. Sowa kiedyś pisała, żeby nie uczyć psa szukania jedzenia w trawie, bo wejdzie mu to w nawyk i kiedyś może zjeść coś szkodliwego. Przekażę młodym. Quote
Tola Posted August 20, 2021 Author Posted August 20, 2021 Wczoraj wieczorem dostałam takie zdjęcie Cyneczk z podpisem - wspólne odpoczywanko😊❣️ Widget span 1 Quote
Nadziejka Posted August 20, 2021 Posted August 20, 2021 6 godzin temu, Tola napisał: Wczoraj wieczorem dostałam takie zdjęcie Cyneczk z podpisem - wspólne odpoczywanko😊❣️ Widget span ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ Quote
Recommended Posts