Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 16.04.2025 o 13:44, Ewa Marta napisał:

To niesamowite jak on sobie radzi na otwartej przestrzeni:) Pies, który nie widzi całkowicie tak wspaniale i bez stresu wychodzi na ścieżkę i bez problemu truchta do Kikou:) Cudowne!

Dokładnie to samo pomyślałam patrząc na niego 🙂 

• Like 1
Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy Agnieszce znajomej Elik za wpłatę 40 zł stałej ❤️ i mari23 za wpłatę 20 zł stałej ❤️. Obie wpłaty czerwcowe.

Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy Dorci01 za wpłatę 20 zł stałej ❤️ i Asce7 za wpłatę 10 zł stałej ❤️na czerwiec.

Na prośbę Kikou zamówiłam 2 worki karmy dla Rewy i Bonusa. Karma Bonuska kosztowała 188,16 zł:

image.png.55bd5a53f4fab1ba09de71fa07398652.png

Posted
Dnia 8.06.2025 o 23:15, Tola napisał:

Wpłaty dla Bonusa na konto ZEA kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0136.gif

10 zł - Nesiowata (02.06.

370 zł - Ewa Marta (02.06.)

150 zł - Adopcje Wirtualne

Pięknie dziękuję za informacje. Zaraz wpiszę. Cudownie, że nadal wpada coś z wirtualnych adopcji ❤️

Bardzo serdecznie dziękujemy synowi b-b za wpłatę 30 zł ❤️, Kate1 za wpłatę 40 zł❤️ stałych na czerwiec.

Swoją stałą 30 zł czerwcową też wpłaciłam. 

Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy Dulskiej za wpłatę 30 zł stałej na czerwiec ❤️

Gdyby Bonus wiedział ilu dobrym duszom zawdzięcza swoja spokojną i bezpieczną starość, to by się pewnie zdziwił. Bardzo Wam dziękuję, że ciągle jesteście z nim i z nami mimo braku stalych wiadomości o nim.