Kamila Proc Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 21 minut temu, guccio napisał: Przypomnieć trzeba bazarek. trzeba Quote
Radek Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 3 godziny temu, guccio napisał: Przypomnieć trzeba bazarek. Koniecznie. Quote
Malgoska Posted April 15, 2021 Author Posted April 15, 2021 20 godzin temu, Aldrumka napisał: jaka jest szerokość paska nr 32, to skóra ? 5 cm; brak metki; pachnie trochę skórą ale nie wiem 18 godzin temu, Nadziejka napisał: 10 godzin temu, Ellig napisał: Dzień dobry i zapraszam! 10 godzin temu, Patrycja96 napisał: Dzień dobry 9 godzin temu, guccio napisał: Na samą górę! 9 godzin temu, Nadziejka napisał: Na dobry dzien prosze sie czestowac gorace kakao 8 godzin temu, Radek napisał: Na dzisiejszą pogodę ciepły napój się przyda. 6 godzin temu, Kamila Proc napisał: dzien dobry 5 godzin temu, Radek napisał: Zapraszamy na zakupy. 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: dawaj, dawaj 3 godziny temu, guccio napisał: Przypomnieć trzeba bazarek. 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: trzeba 25 minut temu, Radek napisał: Koniecznie. 20 minut temu, Kamila Proc napisał: zaprosze bardzo Wam wszystkim dziękuję za podrzucanie i pilnowanie bazarku Quote
Malgoska Posted April 15, 2021 Author Posted April 15, 2021 39 minut temu, Kamila Proc napisał: nie ma sprawyyyy 26 minut temu, rozi napisał: Dziękuję za zaproszenie, podrzucam :) 18 minut temu, Kamila Proc napisał: hopsi hop 1 Quote
Bgra Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 Dzięki za zaproszenie, mogę jedynie podnieść bazarek. 1 Quote
kiyoshi Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 Dziekuje za zaproszenie...podniose wysoko :) Quote
Malgoska Posted April 15, 2021 Author Posted April 15, 2021 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: jeszcze raz na 1 1 godzinę temu, Bgra napisał: Dzięki za zaproszenie, mogę jedynie podnieść bazarek. 44 minuty temu, Iv_ napisał: Witam, dziękuję za zaproszenie :) 9 minut temu, kiyoshi napisał: Dziekuje za zaproszenie...podniose wysoko :) dziękuję 1 Quote
Recommended Posts