Jump to content
Dogomania

Rozliczony.....Kwiatki z Lolciowej rabatki ---- czynne do -- 07.05.2021 - godz.20.00

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, mari23 napisał:

Roślinki posadzone, a ja ciągle tu zaglądam i sama siebie muszę trzymać, żeby znów czegoś nie kupić...bo u mnie własnie odpowiedź na trzecie pytanie jest bardzo prawdziwa...

Jesienna edycja też powinna być :)

Chyba nie tylko u Ciebie, wszystkie tak mamy :))))

Wyciągam canny i zastanawiam się co z nimi zrobię.......

17 minut temu, alex260503 napisał:

Dziękuję paczuszka z kwiatuchami odebrana jak zwykle Oneczko pakowanie perfekcyjne;)

Ciesze się bardzo :))))

Posted
1 godzinę temu, alex260503 napisał:

Próbuje wrzucić zdjęcia Oneczkowych roślinek ale nie wychodzą mi zdjęcia zostaje1 tylko link:(

Poproś Isiaczka :)))

Posted
3 godziny temu, mari23 napisał:

Roślinki posadzone, a ja ciągle tu zaglądam i sama siebie muszę trzymać, żeby znów czegoś nie kupić...bo u mnie własnie odpowiedź na trzecie pytanie jest bardzo prawdziwa...

też tu zaglądam i myślę o drugiej melisie :) Bo taka jest ładna :)

• Like 1
Posted
3 godziny temu, NikaEla napisał:

Paczkę odebrałam. Dziękuję

Milada dorzuciła mi jeszcze cały bagażnik innych sadzonek ( w tym kępę bambusa), wiec dziś po pracy jedziemy sadzić

To się napracujesz :)))

2 godziny temu, Kawon5 napisał:

Przesyłka odebrana. Dzisiaj zacznę sadzić - dziękuję

Dzięki za info, miłego sadzenia :)))

Do Twojej paczki to już nawet szpilka by nie weszła .....

Posted
Dnia 27.04.2021 o 14:42, uxmal napisał:

też tu zaglądam i myślę o drugiej melisie :) Bo taka jest ładna :)

Nie przyglądaj się, tylko skub i herbatkę parz  :))))

Albo susz na zimę :)

Kto kupił czosnek niedźwiedzi, proszę oberwać kwiatka jak zacznie kwitnąć. I listki można już zjadać, najlepsze wiosną  :)))

Posted
6 godzin temu, lunarmermaid napisał:

Moja paczka też odebrana i w trakcie sadzenia. Bardzo dziękuję za śliczne kwiaty. 

Super, że kfffiatuszki dochodzą, miłego sadzenia :)))

3 godziny temu, Iv_ napisał:

Zaproszę ;) 

I ja :))))

Posted
6 godzin temu, ona03 napisał:

Kto kupił czosnek niedźwiedzi, proszę oberwać kwiatka jak zacznie kwitnąć. I listki można już zjadać, najlepsze wiosną  :)))

Ja kupiłam. Posadziłam . I resztę też.

Posted
Dnia 28.04.2021 o 21:36, NikaEla napisał:

Ja kupiłam. Posadziłam . I resztę też.

To się napracowałaś :)

Dnia 28.04.2021 o 21:41, uxmal napisał:

czy ktoś z Warszawy myśli jeszcze o zakupie roślinek?

😄

Oj uxmalku, co Cię kusi ?

Rozliczenie wstępne :))))))))))))

bukowa -------------------------------------500,00 - /- Lolcio dziękuje i przesyła buziale /

Iv-cia ---------------------------------------87,00 - nadpłata 6,50 Lolcio przesyła buziale /

kiyoshi ------------------------------------ 112,00 - Lolcio dziękuje i przesyła buziale /

uxmal -------------------------------------- 18,50 - /- Lolcio dziekuje i przesyła buziale / 

mari 23 -------------------------------------67,00 - /nadpłata  1,50 - Lolcio przesyła buziale / 

Nesiowata -----------------------------------65,00 - / - Lolcio dziękuje i przesyła buziale /

milada  -------------------------------------- 85,00 - - Lolcio dziękuje i  przesyła buziale /

b-b ------------------------------------------114,50 - / nadpłata  4,00- Lolcio przesyła buziale /

maarit --------------------------------------- 35,00 - nadpłata 8,50 Lolcio przesyła buziale /

NikaEla ---------------------------------------86,00 - nadpłata 2,50 Lolcio przesyła buziale /

lunarmermaid-------------------------------  127,50 - Lolcio dziękuje i przesyła buziale /

koja ------------------------------------------ 40,00 - nadpłata 23,50 Lolcio przesyła buziale /

Kawon 5 --------------------------------------219,10 - / -  Lolcio dziękuje i przesyła buziale /

mgog ------------------------------------------ 53,00 - nadpłata 0,50 Lolcio przesyła buziale /

alex260503-----------------------------------129,50 - nadpłata 4,00 Lolcio przesyła buziale /

Posted
Przed chwilą, ona03 napisał:

Chcesz zrobić zapas na zimę ???

tak, dzisiaj zaczęła pachnieć. Chyba przez przebywanie za często z moim psem nabyłam jakiejś wrażliwości węchowej 😄

Posted
9 minut temu, uxmal napisał:

nie wytrzymam . Poprosze jeszcze melise i dwa fiołki te duże 🙂

No koniec świata, może prześpij się z decyzją :)))))

A melisa jedna sztuka ? Wiesz jak by pachniał cały balkon w melisie :)))))

A masz fiołek a/  ?

jest bardzo dekoracyjny :)