Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY Rozliczam. Bazarek z różnościami dla czterech śleputków, którzy zbierają kase na przeżycie. Do 31.03. godz. 21:00

Recommended Posts

Posted
51 minut temu, Tyśka) napisał:

Na pewno ;) Zwlaszcza ze na razie warunki zamieszkania będą iście biwakowe. Brak kuchni, brak łóżka :D 

Jak sprzedałam mieszkanie, żeby mieć kasę na wykończenie domu to mieszkałam na betonie. Dom to skarbonka. Garderobę zrobiliśmy po 2 latach. Psy były szczęśliwe, bo nasz materac leżał na podłodze i miały super legowisko : )

Posted
44 minuty temu, guccio napisał:

Budzenie bazarku.

Dzień dobry

1 godzinę temu, Ellig napisał:

Dzień dobry I zapraszam. 

9 godzin temu, Radek napisał:

Łobuz, bo to Iguś, Gajulka jest grzeczna. Pociągnął mnie tak, że źle stanąłem i uszkodziłem sobie lewe kolano. 

10 godzin temu, elik napisał:

Noga?   Jaka noga, czyja noga/   Czemu ja o tym nic nie wiem?

Hotel - Alpine Hotel Sonnenhof Igls

Posted
8 minut temu, Radek napisał:

Prawie jak podróż w czasie. 

:D Prawie tak, choć już luksusowo, bo będzie łazienka ;)

3 minuty temu, Aska7 napisał:

Jak sprzedałam mieszkanie, żeby mieć kasę na wykończenie domu to mieszkałam na betonie. Dom to skarbonka. Garderobę zrobiliśmy po 2 latach. Psy były szczęśliwe, bo nasz materac leżał na podłodze i miały super legowisko : )

Każdy mi to powtarza, że to skarbonka bez dna. 
Spanie na materacu to i tak już luksus! Nie dziwię się szczęściu psów :D

Posted

Ponieważ zostałam przelicytowana ( i dobrze dla psiaków) a nie bardzo mogę w tej chwili podbijać stawkę , to za drugi z licytowanych fantów zapłacę oczywiście obiecaną złotówkę i zostawiam breloczek do dalszej licytacji. :)

Posted
4 godziny temu, Tyśka) napisał:

Wykańczamy dom, bo kupilismy go w stanie surowym. Musimy sie wprowadzić do końca miesiąca, bo umowa najmu już nam się kończy. A tu tyle do zrobienia, że praktycznie codziennie spędzamy całe popołudnie i wieczór w budowlanym. Śmiejemy się, że już mieszkamy w budowlanym, nawet jak kładę się spać to śni mi się wykańczanie albo użeranie z fachowcami ;)

Współczuję. Znam ten smak. Wprawdzie nie wykańczaliśmy domu, ale przed przeprowadzką robiliśmy kapitalny remont mieszkania. Totalnie wszystko nowe, wszystko. Nie zostało nic starego. Nawet ściany były burzone i stawiane nowe oczywiście te, które było można. Remont trwał 2 x dłużej niż było to zapowiedziane przez właściciela firmy remontowej i przyjęte przez nas i oczywiście koszt był o połowę wyższy niż ustalony. Ilość trików i fuszerek olbrzymia. Pomimo widocznych usterek wprowadziliśmy się, bo nie miałam już siły walczyć dłużej i prosić kolejny raz o przedłużenie terminu opuszczenia sprzedanego mieszkania. To był koszmar. Nawet samo wspomnienie podnosi mi ciśnienie.

Posted
5 godzin temu, Aska7 napisał:

Dzień dobry : )

4 godziny temu, Ellig napisał:

Dzień dobry I zapraszam. 

4 godziny temu, guccio napisał:

Budzenie bazarku.

Dzień dobry

Dzień dobry :)
Good Morning Cat GIFs | Tenor

1038166344_miech7.gif.11e7061e40ad92c569d485a570006a3a.gif   Ja wczoraj byłam taka  :)

3 godziny temu, Radek napisał:

Tak. Nie jest źle i idzie ku lepszemu :)

Prawie jak na obozie harcerskim ;)

Tak wyglądałem wczoraj rano. 
Miłego dnia wszystkim. 

3 godziny temu, Radek napisał:

Prawie jak podróż w czasie. 

3 godziny temu, Aska7 napisał:

3 godziny temu, Nadziejka napisał:

Hotel - Alpine Hotel Sonnenhof Igls

Mniam, mniam, mniam...

2 godziny temu, Ellig napisał:

Hop do góry!

2 godziny temu, Tyśka) napisał:

Hop :)

Witam wszystkie poranna ptaszki   1739396559_gifsikorka.gif.c96595eda5091474d8ef7a9952db2d4d.gif

Bardzo fajnie się Was czyta. Dzięki.

Ja dzisiaj, po powrocie ze spaceru z Alfikiem o godz. 7-mej,  położyłam się na chwilkę i właśnie wstałam. Ładna mi chwilka ponad 3 godziny. No ale wczoraj poszłam spać kilka minut przed północą.

Posted
8 minut temu, elik napisał:

Współczuję. Znam ten smak. Wprawdzie nie wykańczaliśmy domu, ale przed przeprowadzką robiliśmy kapitalny remont mieszkania. Totalnie wszystko nowe, wszystko. Nie zostało nic starego. Nawet ściany były burzone i stawiane nowe oczywiście te, które było można. Remont trwał 2 x dłużej niż było to zapowiedziane przez właściciela firmy remontowej i przyjęte przez nas i oczywiście koszt był o połowę wyższy niż ustalony. Ilość trików i fuszerek olbrzymia. Pomimo widocznych usterek wprowadziliśmy się, bo nie miałam już siły walczyć dłużej i prosić kolejny raz o przedłużenie terminu opuszczenia sprzedanego mieszkania. To był koszmar. Nawet samo wspomnienie podnosi mi ciśnienie.

Ojej... współczuję :( My też już chcemy, aby już oddali nam klucze i tam zamieszkać bez względu na to, ile zrobili... trochę się to przeciągnęło w czasie. Nie mamy jednak na to wpływu, pozostaje czekać.

Posted
Przed chwilą, elik napisał:

Ja dzisiaj, po powrocie ze spaceru z Alfikiem o godz. 7-mej,  położyłam się na chwilkę i właśnie wstałam. Ładna mi chwilka ponad 3 godziny. No ale wczoraj poszłam spać kilka minut przed północą.

Wspaniale, że odespałaś trochę. Powinnaś dbać o siebie. A dzisiaj pogoda idealna do spania.

Posted
1 minutę temu, Tyśka) napisał:

... My też już chcemy, aby już oddali nam klucze i tam zamieszkać bez względu na to, ile zrobili... trochę się to przeciągnęło w czasie. ...

Bardzo dobra decyzja.

Posted
5 minut temu, Tyśka) napisał:

Wspaniale, że odespałaś trochę. Powinnaś dbać o siebie. A dzisiaj pogoda idealna do spania.

Dzięki Tysiu :)

Mam dobrą wiadomość - paczka z fantami jest już w paczkomacie  i dzisiaj ją odbiorę  :)   Będę mogła podać wymiary fantów o które pytaliście.

Zaraz po nią pójdę.

Posted
3 godziny temu, Aska7 napisał:

...Psy były szczęśliwe, bo nasz materac leżał na podłodze i miały super legowisko : )

Dobre rozwiązanie także i dla dwunożnych  ;)

Posted
3 godziny temu, NikaEla napisał:

Ponieważ zostałam przelicytowana ( i dobrze dla psiaków) a nie bardzo mogę w tej chwili podbijać stawkę , to za drugi z licytowanych fantów zapłacę oczywiście obiecaną złotówkę i zostawiam breloczek do dalszej licytacji. :)

Przykro mi z jednej strony, ale z drugiej,  sama wiesz, że to dla psiaczków więc oby jak najwięcej  :)

Za złotówę    1860938756_dzikujpiknie.jpg.49596e645bd770b16c9f88049d6a5e6e.jpg

Dzisiaj roześlę nr konta dla Sercowców  :)

• Like 1
Posted
7 minut temu, elik napisał:

Dzięki Tysiu :)

Mam dobrą wiadomość - paczka z fantami jest już w paczkomacie  i dzisiaj ją odbiorę  :)   Będę mogła podać wymiary fantów o które pytaliście.

Zaraz po nią pójdę.

Ufff, dziękuję za wiadomość. W końcu dotarła.

Posted
2 godziny temu, iwna5702 napisał:

Dzień dobry :)

to ja poprosze -:

poz.42 za KT, koszyczek poz.63 za KT, beret 66 za CW, torba 79 za CW i kamizela 89 tez za CW  :)

Witam Cię serdecznie    1602805558_kwiatki6.gif.b3497abfca4bd68d9f2069f74a550746.gif       

Bardzo dziękuję za przyjęcie zaproszenia i pomoc dla psiaczków   614800680_buziakdlaCiebie.jpg.8107685a1e9a686f589d7d4583f8ae45.jpg

Gnam zanotować    biegne.gif.75ba8c1d8070846d4a4883e24f356a7b.gif

aaa i bardzo proszę powiedz kto dostarczy Ci fanty :)

Posted

:) Co własne to własne. I będzie można w końcu się zapsić, 5lat bez psa to długo za długo ;)

5 lat bez możliwości zanurzenia łapy, czytaj ręki,  w futrze, to faktycznie zdecydowanie za długo. Wprawdzie ja też miałam przerwę w tym dobrodziejstwie i to jeszcze dłuższą, ale to  miało umocowanie w psychice.

Posted
16 minut temu, Tyśka) napisał:

5lat bez psa to długo za długo ;)

Strasznie długo. Za to jaka będzie radość, jak się łapy pojawią.

• Like 1
Posted
6 minut temu, Radek napisał:

Strasznie długo. Za to jaka będzie radość, jak się łapy pojawią.

:D Tuptamy już z niecierpliwości. A dom wykańczamy oczywiście pod kątem psa.

• Like 1