agat21 Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 5 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Eliig, one czują..wiedzą...jakimś siódmym zmysłem. Szamanek był bardzo spokojny, Łatuś też.. Za to dokazywał biało rudy dropiaty..teraz on chciał być zauważony... Mam nadzieję, że i dla niego przyjdzie czas.. 1 Quote
Ellig Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 13 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Ten boks taki chyba zaczarowany troszkę..takie fajne psiaki a z takim stażem schroniskowym... Teraz czary sie odwrócą :) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 19, 2021 Author Posted February 19, 2021 Też mam taką nadzieję!! 1 Quote
beataczl Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 te wszystkie 4 psiaki co wyjada to z tego samego boksu byly? i sa teraz oddzielone od reszty w innym boksie razem czy jak... Quote
Aska7 Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Jedzie Szaman, Łaciaty, Parówka i który jeszcze ? Quote
agat21 Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 3 minuty temu, Aska7 napisał: Jedzie Szaman, Łaciaty, Parówka i który jeszcze ? Batonik Quote
Aska7 Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 To mi się chyba Baton z Parówką pomylił Quote
agat21 Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 3 minuty temu, Aska7 napisał: Jedzie Szaman, Łaciaty, Parówka i który jeszcze ? Rozumiem, że Parówka to mój Dropiatek!? noooo.. czuję się dotknięta w jego imieniu Quote
Alaskan malamutte Posted February 19, 2021 Author Posted February 19, 2021 1 godzinę temu, beataczl napisał: te wszystkie 4 psiaki co wyjada to z tego samego boksu byly? i sa teraz oddzielone od reszty w innym boksie razem czy jak... Szamanek, Łaciatek i Dropiatek są razem, ponieważ one z jednego bosku, w tym samym czasie wyprowadzone, znają się. Natomiast batonik jest oddzielnie, on z innego boksu. 1 Quote
Aska7 Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 57 minut temu, agat21 napisał: Rozumiem, że Parówka to mój Dropiatek!? noooo.. czuję się dotknięta w jego imieniu Nie Pikut, Parówka to Baton Quote
beataczl Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Jedzie Szaman, Łaciaty, Parówka i który jeszcze ? specjalnie dla Ciebie /z transportowego przeklejam/ fajnie,ze tyle wyjezdza az sie czlowiek nie ogarnia juz;) :) Zapraszam serdecznie na bazarek transportowy dla czterech pisków. Szczęście już za kilka dni uśmiechnie się do Szamanka, bezimiennego na razie dropiatka, Łateczka ( imię robocze) i małego Batonika Psiaczki obecnie przebywają w schronisku w Zamościu, mają za sobą długoletni staż, a ich szansa na adopcję prosto ze schroniska i dobry dom stały wynosi ZERO. Niebieskooki Szaman, z guzem na tylnej łapie, pogryzionym pyszczku błaga o pomoc!! On też chce opuścić zimny, betonowy boks... Psiaczek, który już na nic nie czeka. Nie patrzy już nawet przez kraty na człowieka, który podchodzi do boksu. Nie patrzy mu w oczy. Nie można go tam zostawić! Zapraszam do dropiatego biedaka. Łaciatek z zamojskiego schroniska po latach w schronisku zmienia adres zamieszkania na lepszy, choć tymczasowy. Szukamy mu adresu stałego z morzem miłości dla niego. Niewielki batonik z zamojskiego schroniska też chce opuścić schronisko i dostać szansę na lepsze życie. Może ktoś chociaż do niego zajrzy... :) Quote
Onaa Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Nie Pikut, Parówka to Baton Asiu , to jest mój batonik :) Quote
Alaskan malamutte Posted February 19, 2021 Author Posted February 19, 2021 Na konto Szamanka wpłynęło 50zł od MikAga. Ślicznie dziękuję Quote
b-b Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Z zaproszenia przybywam i zaciskam kciuki! 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 19, 2021 Author Posted February 19, 2021 2 minuty temu, b-b napisał: Z zaproszenia przybywam i zaciskam kciuki! Witamy serdecznie Quote
Alaskan malamutte Posted February 20, 2021 Author Posted February 20, 2021 Jeszcze tylko trzy dni... Quote
Ellig Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Jeszcze tylko trzy dni... Tak, liczymy dni...coraz bliżej. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 20, 2021 Author Posted February 20, 2021 Zapraszamy na bazarek, który dla Szamanka zrobiła Nadziejka Szamankowi Calem Sercem persil coclor 6,5 kg,Tchibo,Diabelski owoc,bizu,kurtalka mlodziezoweczka..Przyjdz Dobraduszko 3.03 g 22.00 Nadziejko, ślicznie dziękujemy Quote
Alaskan malamutte Posted February 20, 2021 Author Posted February 20, 2021 Obróżka dla Szamanka, w kolorze jego oczu 2 Quote
Alaskan malamutte Posted February 20, 2021 Author Posted February 20, 2021 Pokażę Wam, jak dzisiaj mój malamut informował mnie, że żółw Kuba obudził się i przyszedł do kuchni na jedzonko 7 1 Quote
agat21 Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Ale ekipa! Cudowna! :)) Który wodzi rej? Żółw, bo starszy? ;) Quote
Alaskan malamutte Posted February 20, 2021 Author Posted February 20, 2021 21 godzin temu, agat21 napisał: Ale ekipa! Cudowna! :)) Który wodzi rej? Żółw, bo starszy? ;) Rzeczywiście, żółw Kuba najstarszy w domu. Wet ocenił go na ok 50 lat. Mój syn znalazł go w piwnicy, ktoś wyrzucił...Jest z nami już 24 lata . Bari się go bał, Kazan nie podchodził, nie zaczepiał, a Zew zachęca do zabawy. Koty nie zwracają na żółwia uwagi. Jak to koty.... Czarno-biały Maurycy, wiek ok 12 lat, z nami już ponad 5 lat i czarny Lucuś, wiek ok 7 lat, z nami prawie 2 lata. 2 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 20, 2021 Author Posted February 20, 2021 17 minut temu, Livka napisał: Piękne stadko :) Dziękuję Livko :-) Quote
Nadziejka Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Jesusickuu alez przecudowna druzynka zachwycam tulinkam pozdrawiam stokrosci skarby Alaskanowe Radosc wszelka i nadzieja za cztery psinunie na nowe zycie 1 Quote
Recommended Posts