UlaFeta Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 1 minutę temu, guccio napisał: Jeden kierunek:Katowice i Siemianowice. Myślałam ,ze pojadą 2 do nowego domku.(w dwupaku) Quote
UlaFeta Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 20 minut temu, jola&tina napisał: A może trzy :) Oby:) Quote
guccio Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Przed chwilą, UlaFeta napisał: Myślałam ,ze pojadą 2 do nowego domku.(w dwupaku) Na wstępie każdy pyta czy muszą brać dwa.Nie ma wyjścia.Na wolności kocie wesele się zaczęło. Quote
UlaFeta Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 1 minutę temu, guccio napisał: Na wstępie każdy pyta czy muszą brać dwa.Nie ma wyjścia.Na wolności kocie wesele się zaczęło. Rozumiem:)) Quote
Maciek777 Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Dnia 3.03.2021 o 22:34, jola&tina napisał: I tak przy okazji :) serdecznie pozdrawiam. Dnia 4.03.2021 o 12:58, UlaFeta napisał: Dziękujemy, pozdrawiamy:) I ja Was pozdrawiam:) Quote
Radek Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 1 godzinę temu, guccio napisał: Podrzucam , może coś jeszcze.... 1 godzinę temu, jola&tina napisał: Ja też podrzucam z nadzieją :) Fanty jeszcze są. 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: Myślałam ,ze pojadą 2 do nowego domku.(w dwupaku) Jak zobaczyłem dwupak to wyobraziłem sobie taki dwupak, jak w Biedronce jest Cola ;) 1 Quote
Aldrumka Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Ula, bo domyślam się, że fanty są u Ciebie, gdybyś podrzuciła bluzę dla @Gruba Berta zamiast na pocztę do Oli to mogłaby pójść łączona przesyłka ode mnie. 1 Quote
jola&tina Posted March 7, 2021 Author Posted March 7, 2021 17 minut temu, Aldrumka napisał: Ula, bo domyślam się, że fanty są u Ciebie, gdybyś podrzuciła bluzę dla @Gruba Berta zamiast na pocztę do Oli to mogłaby pójść łączona przesyłka ode mnie. Wszystkie fanty są u Uli w Stolicy :) Quote
jola&tina Posted March 7, 2021 Author Posted March 7, 2021 11 minut temu, koja napisał: i do góry i jeszcze wyżej :) Quote
UlaFeta Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 33 minuty temu, jola&tina napisał: Wszystkie fanty są u Uli w Stolicy :) 52 minuty temu, Aldrumka napisał: Ula, bo domyślam się, że fanty są u Ciebie, gdybyś podrzuciła bluzę dla @Gruba Berta zamiast na pocztę do Oli to mogłaby pójść łączona przesyłka ode mnie. Super:)))))))) Quote
UlaFeta Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 2 godziny temu, Aldrumka napisał: Ula, bo domyślam się, że fanty są u Ciebie, gdybyś podrzuciła bluzę dla @Gruba Berta zamiast na pocztę do Oli to mogłaby pójść łączona przesyłka ode mnie. Tak będzie.Dziękuje:)) 1 Quote
UlaFeta Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 1 minutę temu, jola&tina napisał: Hop hop :) Pisałam z tel.do Aldrumka i mi wcieło.Dobrze,ze zajrzałam tu z laptopika.:) Quote
Tyśka) Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 5 godzin temu, UlaFeta napisał: Myślałam ,ze pojadą 2 do nowego domku.(w dwupaku) 5 godzin temu, guccio napisał: Na wstępie każdy pyta czy muszą brać dwa.Nie ma wyjścia.Na wolności kocie wesele się zaczęło. Czasem jest tak, że ludzie zaczynają od jednego kota, a potem biorą kolejnego. ;) Ważne żeby domki by super, nieważne czy dla jedynaka, czy w dwupaku. Quote
jola&tina Posted March 7, 2021 Author Posted March 7, 2021 12 minut temu, guccio napisał: Jeszcze można robić zakupy. Oj, bardzo by się jeszcze zakupy przydały! Quote
UlaFeta Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 7 minut temu, Tyśka) napisał: Czasem jest tak, że ludzie zaczynają od jednego kota, a potem biorą kolejnego. ;) Ważne żeby domki by super, nieważne czy dla jedynaka, czy w dwupaku. Bo koty są jak czipsy.Na jednym nie przestaniesz:))) Quote
jola&tina Posted March 7, 2021 Author Posted March 7, 2021 7 minut temu, UlaFeta napisał: Bo koty są jak czipsy.Na jednym nie przestaniesz:))) Jeszcze jeden, jeszcze jeden, jeszcze jeden itd itd itd .......... :) Quote
UlaFeta Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 11 minut temu, jola&tina napisał: Jeszcze jeden, jeszcze jeden, jeszcze jeden itd itd itd .......... :) Bez przesady. Quote
Recommended Posts