jola&tina Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 Dobrej nocy. Śpimy szybciutko i mocno, bo za chwilę trzeba wstawać :( Quote
jola&tina Posted March 2, 2021 Author Posted March 2, 2021 Dzień dobry. Słoneczko, kawa, dobry nastrój i Wasze towarzystwo - cóż więcej można chcieć :) Quote
Radek Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 2 godziny temu, jola&tina napisał: Dzień dobry. Słoneczko, kawa, dobry nastrój i Wasze towarzystwo - cóż więcej można chcieć :) U mnie herbata, ale reszta się zgadza. 1 Quote
jola&tina Posted March 2, 2021 Author Posted March 2, 2021 1 godzinę temu, koja napisał: Dziękuję za zaproszenie :) Poproszę 4 cegiełki. Witamy. Ślicznie dziękuję. Zapisałam i wysłałam PW. Quote
jola&tina Posted March 2, 2021 Author Posted March 2, 2021 34 minuty temu, Radek napisał: I znowu zaglądam przy herbacie. Ja też przerzuciłam się na herbatę, bo ileż kawy można. Ale herbacianym koneserem jeszcze nie jestem :( Quote
Recommended Posts