Jump to content
Dogomania

POMAGAMY Rozlicz.wydatkow weterynaryjnych(nowe)na str.100.Skarbnik -Jola&Tina

Recommended Posts

Posted

Nie mogę dojść co jest z Tosia.Z klatki wychodzi już sama.Zrobilam jej specjalny kąt,tam się zaraz chowa.Daje mi się z tego kąta wziąć na ręce.Usiade z nią w fotelu-zaczyna ocierać się, mruczeć,tracąc łebkiem (baranki), lizać po rękach,mordka o mój policzek ocierać, deptać.Caly arsenal kociej adoracji.Postawie na podłodze-dzikusek.Ucieka panicznie.

Może ktoś coś podpowie.

Posted

Najserdecznie cala druzynke przytulam gucienkowa

Ciociu  z bazareczku dla Quatrunia lada moment bede miec wszystkie pieniazki 

80 zl bedzie dla dwoch sunieczek uartowanych przez Tole

w ostatniej chwili ech ..z koszmarnosci

Rozliczam prosze o wplatyDziekuje cudnie!Dla Qatro Sercem 8.02

Quatro cudny juz w domku ds

A 13 zl posle Tobie dla kotelkow

Posted
3 godziny temu, guccio napisał:

Nie mogę dojść co jest z Tosia.Z klatki wychodzi już sama.Zrobilam jej specjalny kąt,tam się zaraz chowa.Daje mi się z tego kąta wziąć na ręce.Usiade z nią w fotelu-zaczyna ocierać się, mruczeć,tracąc łebkiem (baranki), lizać po rękach,mordka o mój policzek ocierać, deptać.Caly arsenal kociej adoracji.Postawie na podłodze-dzikusek.Ucieka panicznie.

Może ktoś coś podpowie.

Speców od kotów zapraszamy!

Posted
16 godzin temu, guccio napisał:

Może ktoś coś podpowie.

chyba trzeba spokojnie czekac

Posted
Spokojnej nocy  i dni gucinkom wszystkim 
Ciepla ciepelka  zdrowka zasylam
Ciociu trzymajcie sie  trzymajcie jeszcze troszke mrozisko poszaleje niestety
Posted
Dnia 11.02.2021 o 10:01, Kamila Proc napisał:

chyba trzeba spokojnie czekac

Dokładnie tak. Potrzebny czas- tyle ile dany kot potrzebuje i cierpliwość opiekuna :))

Nawet z wolno żyjącego kota zrobi się z czasem namolny przytulak :))

Jeszcze jak będzie miał innego kota do naśladowania :))

Posted
1 godzinę temu, Baltimoore napisał:

Dokładnie tak. Potrzebny czas- tyle ile dany kot potrzebuje i cierpliwość opiekuna :))

Nawet z wolno żyjącego kota zrobi się z czasem namolny przytulak :))

Jeszcze jak będzie miał innego kota do naśladowania :))

A jak innego kota nie ma:(to co?

Posted
12 godzin temu, UlaFeta napisał:

A jak innego kota nie ma:(to co?

Miałam na dt koteczke,której z miesiąc nie widziałam.Jadla i piła jak my spaliśmy.Potem w ciągu dnia gdzieś przemknęła i znów się chowała.

Pomalenku wyszła z dzikości,zrobiła się miziasta.To trwało coś około 3 miesięcy.

• Like 2
Posted
1 godzinę temu, guccio napisał:

Miałam na dt koteczke,której z miesiąc nie widziałam.Jadla i piła jak my spaliśmy.Potem w ciągu dnia gdzieś przemknęła i znów się chowała.

Pomalenku wyszła z dzikości,zrobiła się miziasta.To trwało coś około 3 miesięcy.

moze teraz bedzie krocej - tak czuje

Posted

Moja domowa, wychuchana koteczka (bez traum) po stracie właścicieli (miała 5 lat jak do mnie trafiła) też miesiąc nie wychodziła z kryjówki. Każde wrażliwe stworzenie potrzebuje czasu. U mnie pomogło założenie jej obróżki fermonowej + urcuhomienie w kontakt Feliway.

Posted
2 godziny temu, guccio napisał:

To tak jak było z Esmeraldą.

Posted

Miałam jechać w piątek na wizytę do domu tymczasowego dla jednego z kocurków (w domu są już 2 kotki), ale pani zachorowała, więc wizyta odłożona w czasie. Tamten drugi dom, dla drugiego kocurka - nieaktualny.