guccio Posted January 21, 2021 Author Posted January 21, 2021 Tysia! Uzupełniając tekst stworzyłaś poemat. Quote
guccio Posted January 21, 2021 Author Posted January 21, 2021 4 minuty temu, Tyśka) napisał: Ale ludzie z olx wiedzieć o tym nie muszą, że kotki nie wrócą na działki - może to poruszy czyjeś serce :) I będziesz mogła pomóc kolejnym. Jasne. Quote
Tyśka) Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 3 minuty temu, guccio napisał: Tysia! Uzupełniając tekst stworzyłaś poemat. W sensie... za długo? :D Skrócić? :D Quote
guccio Posted January 21, 2021 Author Posted January 21, 2021 2 minuty temu, Tyśka) napisał: W sensie... za długo? :D Skrócić? :D A skąd! Świetnie się czyta. Quote
Tyśka) Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 :) To oby na ogłoszenie trafił ktoś, kto lubi poematy :) Dziękuję za miłe słowa. Quote
jola&tina Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 14 godzin temu, Tyśka) napisał: :) To oby na ogłoszenie trafił ktoś, kto lubi poematy :) Dziękuję za miłe słowa. Poemat :) super! Czyta się dobrze, do końca przeczytałam! Masz talent !!!!! Quote
jola&tina Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Czy druga baba :) złapana? Trzymamy kciuki! Quote
guccio Posted January 22, 2021 Author Posted January 22, 2021 34 minuty temu, jola&tina napisał: Czy druga baba :) złapana? Trzymamy kciuki! Nie złapana.wet.mial rację.Przez noc w kenelu nieźle się wkurzyła.Przy podawaniu zastrzyku,żeby ją uspokoić, nieźle nam dała popolic.Tym razem nie pomogły rękawice.Gryzow zebrałam sporo.Ale najważniejsze,że się udało i dzieci już nie będzie. Quote
Tyśka) Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 12 godzin temu, Radek napisał: Tekst super. 1 godzinę temu, jola&tina napisał: Poemat :) super! Czyta się dobrze, do końca przeczytałam! Masz talent !!!!! Dziękuję:) Cieszę się, że jako 11latka zostałam wypatrzona przez jedna psią fundacje jako osobę do pisania tekstów. Paręnaście lat ćwiczeń to i teraz coś zadowalającego, a czasem i ładnego wychodzi :) 1 Quote
guccio Posted January 22, 2021 Author Posted January 22, 2021 3 minuty temu, Tyśka) napisał: Dziękuję:) Cieszę się, że jako 11latka zostałam wypatrzona przez jedna psią fundacje jako osobę do pisania tekstów. Paręnaście lat ćwiczeń to i teraz coś zadowalającego, a czasem i ładnego wychodzi :) Jakie czasem,za każdym razem . Quote
Tyśka) Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Czyli ta koteczka dzika? Na razie nieadopcyjna? :( Quote
guccio Posted January 22, 2021 Author Posted January 22, 2021 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Czyli ta koteczka dzika? Na razie nieadopcyjna? :( Na to wygląda.Jeszcze jak ją do kenela po przekladalam to mnie dziabnela.W pokoju jak się ruszę to warczy.Wet do usypiania startował w rękawicach do spawania .Do tej pory śmiać mi się chce z tej akcji. Quote
Baltimoore Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Powolutku, zobaczymy w ciągu tygodnia po sterylce czy jej się w domu spodoba czy nie. Quote
guccio Posted January 22, 2021 Author Posted January 22, 2021 Teraz muszę zrobić przerwę aż nie zwolni się miejsce. Quote
guccio Posted January 23, 2021 Author Posted January 23, 2021 Na dzień dzisiejszy koteczka nadal syczy,pluje i warczy jak tylko coś się ruszymy w pokoju. Quote
bakusiowa Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 55 minut temu, guccio napisał: Na dzień dzisiejszy koteczka nadal syczy,pluje i warczy jak tylko coś się ruszymy w pokoju. Ale jest zawzięta. Ciekawa jestem czy zmieni swoje nastawienie. Quote
guccio Posted January 23, 2021 Author Posted January 23, 2021 39 minut temu, bakusiowa napisał: Ale jest zawzięta. Ciekawa jestem czy zmieni swoje nastawienie. Przez mój dt przewinęło się dziesiątki kotów ale takiego zaciekłego nie spotkałam.Na swoje rodzeństwo (kocurki) też bardzo źle reaguje. Quote
sue Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 Są i takie koty... Jeśli się nie ogarnie, to pewnie po kilku dniach jak wydobrzeje trzeba będzie ją wypuścić. Chyba nie ma co oswajać na siłę, szkoda kota. Oczywiście nie widzę jej więc tylko gdybam tak. Quote
guccio Posted January 23, 2021 Author Posted January 23, 2021 19 minut temu, sue napisał: Są i takie koty... Jeśli się nie ogarnie, to pewnie po kilku dniach jak wydobrzeje trzeba będzie ją wypuścić. Chyba nie ma co oswajać na siłę, szkoda kota. Oczywiście nie widzę jej więc tylko gdybam tak. Zazwyczaj po sterylkach/kaatracjach koty wyciszają się chociaż trochę.Ta koteczka jest inna. Quote
Baltimoore Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 Zobaczymy co się uda dla kici zrobić, najważniejsze ze już po sterylce :)) Quote
guccio Posted January 23, 2021 Author Posted January 23, 2021 32 minuty temu, Baltimoore napisał: Zobaczymy co się uda dla kici zrobić, najważniejsze ze już po sterylce :)) Też tak myślę. Quote
Recommended Posts