kiyoshi Posted November 10, 2021 Author Posted November 10, 2021 Minęły kolejne długie miesiace, przepraszam, że nie wrzucałam wieści na bieżąco. Pani czasem podsyła nowe filmiki, Jasminek wreszcie trochę przytył, ogólnie radzi sobie świetnie i trafił na rewelacyjnych ludzi. Nie mam za bardzo czasu na wklejanie nowych filmików bo to jednak duży kłopot żeby z WhatsAppa ściagać je na you tube.....ale zaufajcie mi- u chłopaka bardzo bardzo dobrze 😄 3 Quote
Nadziejka Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Dnia 16.04.2021 o 20:03, kiyoshi napisał: Kochani, u Jasminka wszystko dobrze, W wekend szykuje się 1sza miesięcznica jego adopcji 🙂 W tym tygodniu u Pani (jak i wszedzie) ciagle pada, więc spacery króciutkie i tez nie było interakcji Jasminka z innymi psami. W domu zachowuje się super, już minęły wpadkowe sprawy, coraz bardziej się uregulowało to załatwianie, nocki ładnie przesypia na swoim materacu albo na fotelu. W dzień cały czas chce być blisko ludzi a najlepiej głaskany. Pani napisała tez, że Jasmin to cudowna istotka 😉 Taki filmik- widać psiątko w pełnej okazałości. Quote
limonka80 Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Dnia 10.11.2021 o 09:20, kiyoshi napisał: u chłopaka bardzo bardzo dobrze 😄 Ależ się cieszę że nasz Jaśminek szczęśliwy 🙂 Quote
kiyoshi Posted November 4, 2022 Author Posted November 4, 2022 U Jasminka wszystko dobrze. Pani co jakiś czas podsyła filmiki i zdjęcia, jest już całkiem niexle utuczony 😄 3 Quote
agat21 Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 Jaśminek kochany! Jak ładnie wygląda 😀 Mnie się podoba, że trochę więcej Jaśminka w Jaśminku 😉 Quote
Nadziejka Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 Dnia 4.11.2022 o 20:43, kiyoshi napisał: to zdjęcie najświeższe ❤️❤️❤️ Quote
limonka80 Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Mnie też się bardzo podoba, super chłopak wygląda 🙂 Quote
Recommended Posts