Nadziejka Posted October 6, 2020 Author Posted October 6, 2020 49 minut temu, Nesiowata napisał: Poproszę 21, 26 i 30. Dziekuje Dobraduszko Nasza Za Wszystko Bardzo Dziekuje Pozdrawiam Serduchem Quote
konfirm31 Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Dobry wieczór :) Dziękuję za bazarek i poproszę nr 1 w opcji Kt. Jak napisałaś, Nadziejko, będzie na gwiazdkowy prezent dla mojej przyjaciółki, która wiele lat pracowała w radiu. Teraz oczywiście, emerytka, jak i ja :) 1 Quote
Maruda666 Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Proszę nr 5 i oba 7 po wywoławczej. I do góry ciemną nocą . 1 Quote
Nadziejka Posted October 6, 2020 Author Posted October 6, 2020 1 godzinę temu, konfirm31 napisał: Dobry wieczór :) Dziękuję za bazarek i poproszę nr 1 w opcji Kt. Jak napisałaś, Nadziejko, będzie na gwiazdkowy prezent dla mojej przyjaciółki, która wiele lat pracowała w radiu. Teraz oczywiście, emerytka, jak i ja :) 1 godzinę temu, Besia11 napisał: Cegiełkę za 10 zł proszę : ) 1 godzinę temu, Marudzia napisał: Proszę nr 5 i oba 7 po wywoławczej. I do góry ciemną nocą . Marudko Konfirmowa Ciociu Besiu Dziekuje Z Calunkiej Duszy Klaniam Za Wszystko Quote
Nadziejka Posted October 6, 2020 Author Posted October 6, 2020 1 godzinę temu, konfirm31 napisał: Dobry wieczór :) Dziękuję za bazarek i poproszę nr 1 w opcji Kt. Jak napisałaś, Nadziejko, będzie na gwiazdkowy prezent dla mojej przyjaciółki, która wiele lat pracowała w radiu. Teraz oczywiście, emerytka, jak i ja :) Ksiazka jest swietna Bedziecie Ciociu razem czytac wspominac a moze i lezka poleci Spokojnej nocy pozdrawiam 1 Quote
Nadziejka Posted October 6, 2020 Author Posted October 6, 2020 58 minut temu, Marudzia napisał: Proszę nr 5 i oba 7 po wywoławczej. I do góry ciemną nocą . Marudziu to jest zestaw mydelek Pozdrawiam na noc Quote
Nadziejka Posted October 7, 2020 Author Posted October 7, 2020 W nowym dzioneczku witamy sie z nadzieja na lepsze Cegielka Besi 10 zl juz przybyla Dziekuje stokrotnie dziekuje! Quote
Nadziejka Posted October 7, 2020 Author Posted October 7, 2020 53 minuty temu, konfirm31 napisał: W górę, bazarku :) Czy Ciocia zyczy sobie wysylke na juz i rozliczonko , czy moze czekamy? Posle poczta ale nie wiem czy listy zwykle dochodza ,czy mozna smialo slac? Czy tez moze paczka ekonomiczna ale koszt paczki do kg 13 zl Quote
konfirm31 Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Czy Ciocia zyczy sobie wysylke na juz i rozliczonko , czy moze czekamy? Posle poczta ale nie wiem czy listy zwykle dochodza ,czy mozna smialo slac? Czy tez moze paczka ekonomiczna ale koszt paczki do kg 13 zl Poproszę o paczkę ekonomiczną. Napisz mi proszę nr konta na pw i kwotę razem z taką wysyłką. Listem, boję się ryzykować, bo co, jak taka fajna książka przepadnie :(. 1 Quote
Nadziejka Posted October 7, 2020 Author Posted October 7, 2020 Zapraszamy z nadzieja na lepsze wszystkim istotom Ciocia juz posylam pw Quote
Nadziejka Posted October 7, 2020 Author Posted October 7, 2020 3 godziny temu, konfirm31 napisał: Poproszę o paczkę ekonomiczną. Napisz mi proszę nr konta na pw i kwotę razem z taką wysyłką. Listem, boję się ryzykować, bo co, jak taka fajna książka przepadnie :(. Ciocia juz spakowalam i odkazilam jutro z ranka posylam paczunka pamietaj przy odbiorze ,aby odkazic na wierzchu cala paczusze spokojnej nocy lapenkom Quote
Nadziejka Posted October 7, 2020 Author Posted October 7, 2020 4 minuty temu, Radek napisał: Dziękuję za zaproszenie. Witaj witaj nasz Królu Serce 1 Quote
Nadziejka Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 18 godzin temu, konfirm31 napisał: W górę, bazarku :) Dziekuje Stokrosci za nadplate 17 zl dla Savuni! Paczunka ekonomiczma wyslalam podaje num 00 3 5900773 3 26716031 7 Ciocia moze dojdzie juz na jutro Quote
Nadziejka Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 4 minuty temu, konfirm31 napisał: Dzięki, Nadziejko :) Serdecznie ogromnie dziekuje pozdrawiam Quote
Recommended Posts