Poker Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Witam na kolejnym bazarku .Tym razem sprzedaję piękne biustonosze TRIUMPHA, które podarowała moja koleżanka Krysia Z. Wszystkie biustonosze chociaż bez metek, są nieużywane. Dochód bardzo się przyda na pokrycie kosztów trudnej operacji usunięcia śrutów z kręgosłupa Barytona. Inaczej pies nie ma szans na życie bez bólu i czeka go eutanazja. https://www.dogomania.com/forum/topic/352141-z-ukrainy-dwa-istnienia-boston-w-ds-postrzelony-baryton-operacja-0209-koszt-5000-zł-plus-szpitalik-300-złd-błagam-o-pomoc/ Tak wyglądał po przyjeździe do jaaga, a tak teraz a tak teraz, szkoda ,żeby stracił życie Zasady bazarku Zakupy licytujemy, opcja KT możliwa , gdy oferowana cena jest wyższa o 50 % od aktualnej. ostatni post liczy z g.21.59 na wpłaty czekam 5 dni od momentu wysłania danych do przelewu koszt przesyłki rejestrowanej PP lub InPostem pokrywa kupująca Możliwość odbioru we Wrocławiu Quote
Poker Posted August 29, 2020 Author Posted August 29, 2020 Cena biustonoszy w sklepie nie spada poniżej 150 zł . 1. Biustonosz w dużo jaśniejszym kolorze o odcieniu złotawym, na cieniutkiej gąbce, z fiszbinami, są do niego normalne szelki. Rozmiar 80 B CW 80 zł pochamerka kupiła za 68 zł 2. Biustonosz do głębokich dekoltów, u dołu szeroka taśma, na cieniutkiej gąbce, z fiszbinami szelki nieodpinane, rozmiar 80 C CW 80 zł Quote
Poker Posted August 29, 2020 Author Posted August 29, 2020 3. Biustonosz na cieniutkiej gąbce, z fiszbinami szelki odpinane, wzdłuż bocznych pasów u góry i dołu silikon , żeby dobrze przylegały do skóry i biustonosz nie spadał,rozmiar 80 B CW 80 zł 4. Biustonosz w kolorze ecru na cieniutkiej gąbce, z fiszbinami szelki odpinane, zmarszczenia to jego uroda, wzdłuż bocznych pasów u góry i dołu silikon , żeby dobrze przylegały do skóry i biustonosz nie spadał,rozmiar 80 C CW 80 zł Quote
Poker Posted August 31, 2020 Author Posted August 31, 2020 5. Biustonosz na cieniutkiej gąbce, z fiszbinami , krótka fiszbina pionowa, szelki odpinane, wzdłuż bocznych pasów u góry i dołu silikon , żeby dobrze przylegały do skóry i biustonosz nie spadał, kolor ciemniejszy niż na zdjęciu, rozmiar 80 C CW 80 zł 6. Biustonosz PRETTY POLLY wygląda na nieużywany , dużo jaśniejszy niż na zdjęciu. Rozmiar 38 D CW 20 zł Quote
Jaaga Posted August 31, 2020 Posted August 31, 2020 Dziekuje za super bazarek i równiez zapraszam wszystkich na zakupy pomocowe dla Barytona. Quote
Poker Posted August 31, 2020 Author Posted August 31, 2020 I na górę. Może się wydaje ,że biustonosze są drogie , ale w stosunku do sklepu cena jest ponad połowę niższa. Quote
NikaEla Posted August 31, 2020 Posted August 31, 2020 Fajne, nie ale nie mój ( ani córki) rozmiar Quote
Poker Posted August 31, 2020 Author Posted August 31, 2020 1 godzinę temu, NikaEla napisał: Fajne, nie ale nie mój ( ani córki) rozmiar SZkoda Quote
Poker Posted September 1, 2020 Author Posted September 1, 2020 1 godzinę temu, Jaaga napisał: Zaglądam i zapraszam Ja też Quote
Poker Posted September 1, 2020 Author Posted September 1, 2020 Przed chwilą, Jo37 napisał: Czy nr 2 jest miękki czy z gąbki? 2. Biustonosz do głębokich dekoltów, u dołu szeroka taśma, na cieniutkiej gąbce, z fiszbinami szelki nieodpinane, rozmiar 80 C Jest bardzo miękki. Quote
Jo37 Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 Chodziło mi czy miseczki są tylko z tkaniny. Quote
Poker Posted September 1, 2020 Author Posted September 1, 2020 1 godzinę temu, Jo37 napisał: Chodziło mi czy miseczki są tylko z tkaniny. miseczki są z cieniutkiej gąbki, na wierzchu tkanina, bardzo miękkie, miłe w dotyku. Quote
Jo37 Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 Niestety. Gąbka odpada. Kupuję minimaizery. Quote
Poker Posted September 1, 2020 Author Posted September 1, 2020 1 godzinę temu, Jo37 napisał: Niestety. Gąbka odpada. Kupuję minimaizery. A co to ? Może ja nazywam gąbką ,a to wcale nie jest. popatrzę na strone Triumpha, może piszą. Quote
Jo37 Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 Z wyglądu to jest gąbka. Ja kupuję modele cieniutki materiał+ fiszbiny. Quote
Poker Posted September 1, 2020 Author Posted September 1, 2020 Ja napisałam gąbka , bo nie umiałam tego nazwać. Zajrzałam na stronę Triumpha i to są minimizery. Quote
Recommended Posts