Nesiowata Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 2 godziny temu, Martello napisał: Melduje się na bazarku i podrzucam:) O!!! Ale nocny marek! 1 Quote
Nadziejka Posted August 5, 2020 Author Posted August 5, 2020 37 minut temu, UlaFeta napisał: Lecimy:) 2 godziny temu, Nesiowata napisał: O!!! Ale nocny marek! 5 godzin temu, Martello napisał: Melduje się na bazarku i podrzucam:) Quote
Nadziejka Posted August 5, 2020 Author Posted August 5, 2020 Nowym dzioneczkiem witamy serdecznie Milych Gosci zapraszmy po roznosci kotelkowo w potrzebie wielkiej Quote
Nadziejka Posted August 5, 2020 Author Posted August 5, 2020 Jeszcze dzis wieczor cos wyszukamy i obiecane mam ksiazki od psijaciolki zagladajcie prosze , wybierajcie pszczolki Quote
Martello Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 8 godzin temu, Nesiowata napisał: O!!! Ale nocny marek! tak jak Ty! Quote
Nesiowata Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 33 minuty temu, Martello napisał: tak jak Ty! Jam byłam znacznie później. A właściwie to rano. Quote
Wiedźma Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 No co jest! Zeżarło mi post, więc przepraszam, jeśli coś gdzieś jeszcze raz wyskoczy. Proszę 1, 5 a b, 6 a b, 8 za 5 zł , 10 za 5zł. 3 Quote
Nadziejka Posted August 6, 2020 Author Posted August 6, 2020 Dobry wieczor wszystkim iskierkom dokladam zdjatka bluzy szarej dokladam firany nowe Num zaslony firany na koleczkach biale w szare galazki listeczki ! nowe , bardzo bardzo ladne kupilam niedawno,mialy byc na inny bazarek cena wywol za 2 sztuki 44 zl wymiary szerokosc 1 m 50 cm dlugosc 2 m 60 cm zdjecia z Nadziejkowa dokladam swietna ksiazke Num ksiazka ,,Nie Ma Jej,,.. wstrzasajaca opowiesc o sile milosci, przeznaczeniu stan idealny polecam polecam' okladka miekka format ksiazki dosc duzy stron 352 cena wywol 11 zl Quote
Nadziejka Posted August 6, 2020 Author Posted August 6, 2020 Dnia 5.08.2020 o 17:34, Wiedźma napisał: No co jest! Zeżarło mi post, więc przepraszam, jeśli coś gdzieś jeszcze raz wyskoczy. Proszę 1, 5 a b, 6 a b, 8 za 5 zł , 10 za 5zł. Droga Wiedzmo Dziekuje Dziekuje Z Calej Duszy Niespodzianka cudna dziekuje kochana Pozdrawiam Wszystko razem uszykuje iskierko Dnia 5.08.2020 o 18:28, mila-ada napisał: Poproszę nr 1 i 12 za wyw Pieknie Ogromnie Dziekuje Miladko Dziekuje Pozdrawiam Mocno Mooocno Num 1 licytuje ciocia Wiedzma , wiec nie zapisuje Quote
Nadziejka Posted August 6, 2020 Author Posted August 6, 2020 Bardzo dziekuje za odwiedziny Witam serdecznie witam Razem wspolne zapraszamy dokladam fantusie ksiazki,pluszaki, firany.. o rany! Quote
Nadziejka Posted August 6, 2020 Author Posted August 6, 2020 Jutro zabieram do pracy piesrcionus , a jest przesliczny Mam juz chetne dziewczyny moje mlodziutenkie z pracy i nawet P Dyrektor jest szansa ze bedzie wiecej pieniazkow za bizu Num 23 pierscionek zielony aksamit cudny ! rozmiar uniwersalny dla mlodych i starszych cena wywol 9 zl cena sklepowa ok 34 zl 1 Quote
Nadziejka Posted August 6, 2020 Author Posted August 6, 2020 Num 12 a ,,Pakt z Diablem,, ksiazka fakty 528 str gruba, bardzo ciekawa stan idealny polecam polecam naprawde warto cena wywol 2 zl ,,Historia najwiekszego skandalu w historii FBI ekranizavja w kinach John Connolly i James Whitey ,,Siwy Bulger ,, dorastali razem na brutalnych ulicach Bostonu kilkadziesiat lat pozniej w pol lat 70 tych spotkali sie ponownie.. Connolly byl juz wazna postacja w oddziale bostonskiego Biura Sledzczego Bulger zostal ojcem chrzestnym lokalnej irlandzko-amerykanskiej mafii.. Brudny uklad majacy na celu doprowadzenie do ruiny wlosko-amerykanskiej mafii, w zamian za ochrone, ktorej udzielana Bulgerowi! wymknelo sie wszystko spod kontroli doprowadzilo do serii zabojstw przejecia przez Bulgera kontroli nad handlem narkotykami w dzielnicy do najwiekszego skandalu wywiadowczego w historii FBI ...,, 1 Quote
Recommended Posts