Pati02 Posted July 22, 2020 Posted July 22, 2020 Witam ,posiadam psa 9 lat , kotkę 2 lata (wysterylizowana) i drugą kotkę ok. 1 rok (niewysterylizowana) . Od jakieś paru miesięcy,zachowanie mojego psa uległo zmianie na gorsze . Chodzi za starszą kotką obwąchuje ją,ona go atakuje ,bo ile można A ona nadal swoje .Wącha ją cała nie tylko pod ogonem, liże po pyszczku ,uszach gdzie tylko się da . Nie daje jej spokoju ,jest to conajmniej denerwujące. Zamknę to w pokoju to będzie szczekać i piszczeć, gdzie nigdy tego nie robił. Dzisiaj chwyciłam to za obroże i chciałam go wyprowadzić z pokoju A on mnie ugryzł. Jestem już bez sił, nie mam wogóle ochoty siedzieć w domu i słychać jego pisków i miałczenia wiecznie kota ,który też ma go dosyć. Quote
dwbem Posted July 22, 2020 Posted July 22, 2020 A może kotka jest chora, on to wyczuwa choć tego nie widać. Psy potrafią wyczuwać choroby nawet u ludzi , może sprawdź kotkę u weterynarza. 1 Quote
bou Posted July 22, 2020 Posted July 22, 2020 2 godziny temu, Pati02 napisał: A ona nadal swoje .Wącha ją cała nie tylko pod ogonem, liże po pyszczku ,uszach gdzie tylko się da . Nie daje jej spokoju ,jest to conajmniej denerwujące. Zamknę to w pokoju to będzie szczekać i piszczeć, gdzie nigdy tego nie robił. Dzisiaj chwyciłam to za obroże i chciałam go wyprowadzić z pokoju A on mnie ugryzł. Jestem już bez sił, nie mam wogóle ochoty siedzieć w domu i słychać jego pisków i miałczenia wiecznie kota ,który też ma go dosyć. To w końcu czym/kim jest pies? ona,to,on? :) Jesteś pełnoletnia? Jeśli tak,to posłuchaj dwbem i idz z kotką do weta,a sobie kup może meliskę?Jak się ma trzy zwierzaki w domu,to podstawą jest cierpliwość... Quote
bschulist Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Mojego psiaka od początku wychowywałem z kotem i jakoś samo się ułożyło. Quote
Recommended Posts