Poker Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 42 minuty temu, Radek napisał: Na dziś kończę bazarkowy dyżur. Ja też. Quote
NikaEla Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 5 godzin temu, Radek napisał: Na dziś kończę bazarkowy dyżur. To ja dziś zacznę dyżur. Dzień dobry 1 Quote
Kamila Proc Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: Trzecia pozycja też nie jest zła:) moze byc 1 Quote
kiyoshi Posted June 30, 2020 Author Posted June 30, 2020 20 godzin temu, krajanka napisał: Witam:-) to ja poproszę kolczyki 57 z czarnym kotem i naszyjnik 39 z czarnym kotem. super krajanko :) dziękuje ślicznie :) fajowo <3 Quote
kiyoshi Posted June 30, 2020 Author Posted June 30, 2020 20 godzin temu, Kamila Proc napisał: brawo krajanka. a ja prosze o dane dane podm na koniec bazarku jak będe robic podliczenie wszystkich ;) jeszcze mamy tydzięń kochana <3 2 godziny temu, iwna5702 napisał: Poproszę bransoletki poz. 67 i 72 :) bardzo bardzo Ci dziękuje <3 kochane, przepraszam Was bardzo, że praktycznie mnie tu nie było dobe. Strasznie mnie przytłacza ta sytuacja w radysach...próbuje cały czas coś działać, ale juz wiem, że głową muru nie przebije...pod moją opieke chyba żadnego pieska nie wezme....ale za to dziś znalazłam aż 3 domy stałe dla psiaków co sa obecnie w radysach :) jeden u mojej znajomej, którą poznałam gdy ok. 1,5 roku temu przjechał do naszego przytuliska adoptować Axela :) od tego czasu mamy stały kontakt, dziś zdecydowała się adoptować takiego bidnego starszego samca ...już rozmawiała z Pogotowiem dla zwierząt, będzie miec najperw umowe na dom tymczasowy :) w dodatku jej znajomi postanowili tez adoptować i to 2 :) :) 2 Quote
Radek Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 3 godziny temu, Poker napisał: No to są chociaż albo aż 3 szczęściarze. Aż. Dla każdego z nich świat się zmienił. Quote
kiyoshi Posted June 30, 2020 Author Posted June 30, 2020 dzięki kochani :) działamy dalej...zapraszamy na bazarek :) Quote
Kamila Proc Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 3 godziny temu, kiyoshi napisał: dane podm na koniec bazarku jak będe robic podliczenie wszystkich ;) jeszcze mamy tydzięń kochana <3 spoko, nie ma sprawy. chyba opacznie zrozumialam opcje "kup teraz" Quote
kiyoshi Posted June 30, 2020 Author Posted June 30, 2020 8 minut temu, Kamila Proc napisał: spoko, nie ma sprawy. chyba opacznie zrozumialam opcje "kup teraz" aaa....no tak :) :) jesli to nie kłppot to wolałabym wszystko na koniec bazarku pospisywac sobie itd. i wtedy powysyłac rozliczenia. dzięki za wyrozumiałośc <3 Quote
Kamila Proc Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 2 minuty temu, kiyoshi napisał: aaa....no tak :) :) jesli to nie kłppot to wolałabym wszystko na koniec bazarku pospisywac sobie itd. i wtedy powysyłac rozliczenia. dzięki za wyrozumiałośc <3 nie klopot, spoko, czekam cierpliwie Quote
b-b Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 Czy ja mogę już prosić o dane do wpłaty i wysyłkę fantów?:) Quote
Recommended Posts