Jump to content
Dogomania

III Kwalifikacje do MŚ - 16-17 maja -Bydgoszcz, czyli kolejny Brother Cup

Recommended Posts

Posted

Uprzejmie proszę o wpłaty startowego do 30 kwietnia, cobym mogła niezdecydowanych finansowo z listy wykreślić i w to miejsce wprowadzić tych co są w rezerwie. Proszę też na wszelki wypadek zabrać dowód wpłaty na zawody.

• Replies 449
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, szukamy transportu z Warszawy - dwie sucze i ja. Klateczki już transport mają ;-)
(Uch, jak się cieszę na nasze pierwsze w tym roku zawody na trawie - mam już dość hal i wykładzin!)

Posted

A o której zaczynamy? Konkretnie w niedzielę? [SIZE=1]Bo planuję tak jechać, żeby celować na 9-tą, więc chciałabym zawczasu wiedzieć czy coś mnie już ominie czy raczej zdążę?[/SIZE]

Posted

W sobotę z całą pewnoscią starty zaczniemy o 9-tej.
W najbliższym czasie w pierwszym poście umieszczę informacje co do kolejniści przebiegów, godziny rozpoczęcia w niedzielę (musze skonsultować z sędzią), koncepcji nagradzania itd

Posted

A jak to będzie z osobami jednocześnie wystawiającymi psy ? Czy będa mogły ewentualnie startowac pierwsze lub ostatnie [tak,zeby zdąrzyć na ocene na ringu] ? :oops::oops::oops:

Posted

Będziemy wam szli na ręke oczywiście. Jednak teraz to chyba trudno zaplanować. Myślę, ze będziecie nam to zgłaszać już na zawodach bezpośrednio. Oczywiście takie przestawienia tylko w ramach rozgrywanej konkurencji. Nie będziemy ustawiać toru drugi raz dla spóźnialskich :-)

Kilka ważnych informacji (pewnie nie ostatnich, pojawią sie też w pierwszym poście)

W sobotę sekretariat czynny od godz. 8, starty od 9-tej
W niedzielę sekretariat czynny od 7:30, starty od 8-mej.

Kolejność biegów każdego dnia, zawsze od kategorii S:
J0
A1
A2
A3
A0
A Open
J0
J Open

Nagradzać będziemy:
-pierwsze trzy lokaty w egzaminach A1, A2, A3 każdego dnia
-pierwsze trzy lokaty w łącznej A+J Open każdego dnia
-pierwsze trzy lokaty w łącznej A+J pierwszy Zero każdego dnia
-pierwsze trzy lokaty w A0 każdego dnia
-pierwsze trzy lokaty w J0 pierwszym każdego dnia
-pierwsze trzy lokaty w J0 drugim każdego dnia
-Nagroda specjalna Brother'a - pierwsza lokata w każdej klasie wzrostu łączna A+J Open z dwóch dni

Zabierzcie namioty(pawilony na czas zawodów) i krzesełka, będzie wyznaczony sektor na ich rozbijanie.

Posted

[QUOTE]
Jednak teraz to chyba trudno zaplanować.
[/QUOTE]

Tez tak uważam. Chyba wszystko wiadome będzie na wystawie. mam nadzieje ;)

[QUOTE]
Zabierzcie namioty i krzesełka, będzie wyznaczony sektor na ich rozbijanie.
[/QUOTE]

Super :multi:

Posted

Oj, mam wrażenie, ze zostałam źle zrozumiana. Pisząc o namiotach mam na mysli pawilony na czas zawodów, bo innego cienia nie będzie. Nie mozna spać na stadionie. Nie radzę też zostawiać ich na noc.

Posted

Mam pytanie: czy ktoś jadący z Wrocławia mógłby mnie zabrać z Sunday i Vigo (oczywiście dorzuciłabym się do paliwa), ewentualnie propozycja alternatywna - może ktoś chciałby się ze mną zabrać moim samochodem? Nie lubię jeździć sama, no i miło byłoby znaleźć kogoś do podziału kosztów paliwa...

Posted

[quote name='Magda i Saga']Będzie mozna wjechać na terene wystawy, ale za opłatą. Opłaty pobiera własciciel terenu, czyli stadionu nie oddział i niestety nie ma wpływu na zniesienie tej opłaty. Zawodnicy nie będa płacić biletu za wstęp na wystawę. Będzie lista na bramie.[/quote]

Dzięki. No to jeszcze jedno mam pytanko, bo nigdy nie byłam w Bydgoszczy - tam jest jeden wjazd tylko, nie da rady się zgubić, bo ja niestety jestem do tego bardzo zdolna:roll:

Posted

Będzie mozna wjechać na terene wystawy, ale za opłatą. Opłaty pobiera własciciel terenu, czyli stadionu nie oddział i niestety nie ma wpływu na zniesienie tej opłaty. Zawodnicy nie będa płacić biletu za wstęp na wystawę. Będzie lista na bramie.