agat21 Posted June 15, 2020 Author Posted June 15, 2020 na szczęście dobra kobieta go uspokajała i przekonywała, żeby został ;) 2 Quote
Mruczka Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 1 godzinę temu, agat21 napisał: No ochota, żeby dać nogę była... Och, Greyuś! Ogon na dół, znaczy, boi się. A potem te oczka takie wpatrzone w Panią...... Grey ma niesamowite kolory na główce, jakby narysowane - zachwycam się tym pieskiem. Chciałabym, żeby już po tym zabiegu miał dłuższy czas spokoju, takiego beztroskiego psiego życia, żeby nie musiał się denerwować i bać. 1 Quote
agat21 Posted June 15, 2020 Author Posted June 15, 2020 Na pewno będzie sobie w spokoju żył aż nie znajdzie się dobry dom :) Czekam na wieści od dexterki jak Grey dochodzi do siebie po narkozie. Quote
agat21 Posted June 16, 2020 Author Posted June 16, 2020 U Greya wszystko dobrze, narkozę zniósł też dobrze. Jest nieszczęśliwy z powodu kołnierza oczywiście. Wetka powiedziała, że ma bardzo płytko unaczynioną skórę, lekko krwawił już przy goleniu łapki. Wczoraj konto Greya wzbogaciło się o 25 zł z bazarku Nadziejki, za co bardzo serdecznie dziękuję i Jej i wszystkim kupującym na bazarku Quote
Mruczka Posted June 16, 2020 Posted June 16, 2020 Biedna psinka. Długo będzie miał ten kołnierz? Quote
agat21 Posted June 16, 2020 Author Posted June 16, 2020 38 minut temu, Mruczka napisał: Biedna psinka. Długo będzie miał ten kołnierz? Aż się wygoi. Myślę, że z 5 - 7 dni. Zobaczymy. Quote
agat21 Posted June 16, 2020 Author Posted June 16, 2020 Koszt kastracji wraz z wycięciem drobnej zmiany na łapce wyniósł 264 zł. Już przelałam na konto dexterki. Fakturę niebawem wstawię. Quote
beataczl Posted June 16, 2020 Posted June 16, 2020 chcialabym wplacic 20 zl. dla Greya ,prosze o nr konta nie wiem kto jest Skarbnikiem- agat? Quote
agat21 Posted June 16, 2020 Author Posted June 16, 2020 15 minut temu, beataczl napisał: chcialabym wplacic 20 zl. dla Greya ,prosze o nr konta nie wiem kto jest Skarbnikiem- agat? Dzięki serdeczne ❤❤❤ Tak, ja jestem skarbnikiem. Masz moje konto czy przesłać? Quote
beataczl Posted June 16, 2020 Posted June 16, 2020 16 minut temu, agat21 napisał: Dzięki serdeczne ❤❤❤ Tak, ja jestem skarbnikiem. Masz moje konto czy przesłać? Twojego nie mam. przeslij prosze pw. dzieki Quote
Mruczka Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 Śledzę akcję w Radysach i myślę o Greyu, jakie mieliśmy szczęście, że zdążyliśmy go wyciągnąć. I o psach, które tam zostały, żeby to wszystko przyniosło zmianę na dobre. 3 Quote
agat21 Posted June 18, 2020 Author Posted June 18, 2020 3 godziny temu, Mruczka napisał: Śledzę akcję w Radysach i myślę o Greyu, jakie mieliśmy szczęście, że zdążyliśmy go wyciągnąć. I o psach, które tam zostały, żeby to wszystko przyniosło zmianę na dobre. Racja, też o tym myślałam, że Grey miał szczęście. Oby teraz inne psy z tego koszmarnego miejsca też miały szczęście, żw tyle ludzi zaanagażowało się w akcję w schronie i doczekały lepszego czasu tam. 1 Quote
agat21 Posted June 18, 2020 Author Posted June 18, 2020 U Greya wszystko w porządku, goi się ładnie, kołnierz nosi, a teraz mieszka do czasu wygojenia ran w boksie wewnętrznym. Przyzwyczja się do warunków bardzo domowych. Tam też mu się podoba, a w ciągu dnia jak jest w ogrodzie i ma ochotę odpocząć, to idzie do swojego kojca zewnętrznego. Taki ma wybór! A tak serio to jest pies - miodzio i do rany przyłóż. Wszędzie mu dobrze, wszystko go cieszy. No urodzony optymista po prostu :DDD 3 Quote
Gabi79 Posted June 20, 2020 Posted June 20, 2020 Dnia 18.06.2020 o 16:43, agat21 napisał: Racja, też o tym myślałam, że Grey miał szczęście. Oby teraz inne psy z tego koszmarnego miejsca też miały szczęście, żw tyle ludzi zaanagażowało się w akcję w schronie i doczekały lepszego czasu tam. Ja też o tym pomyślałam, Z Radys wyciągnęli 70 psów, a co z resztą. Czy nikt nie będzie chciał cichaczem pozbyć się części z nich? Dnia 18.06.2020 o 22:40, agat21 napisał: U Greya wszystko w porządku, goi się ładnie, kołnierz nosi, a teraz mieszka do czasu wygojenia ran w boksie wewnętrznym. Przyzwyczja się do warunków bardzo domowych. Tam też mu się podoba, a w ciągu dnia jak jest w ogrodzie i ma ochotę odpocząć, to idzie do swojego kojca zewnętrznego. Taki ma wybór! A tak serio to jest pies - miodzio i do rany przyłóż. Wszędzie mu dobrze, wszystko go cieszy. No urodzony optymista po prostu :DDD Grey jest cudowny, wielu ludzi powinno się od niego uczyć optymizmu 1 Quote
agat21 Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 A kuku! :) Już bez kołnierza! Ale jestem szczęśliwy, co za luz! :)) 3 Quote
agat21 Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 A tu: zgaduj zgadula i szukaj Greya :) 2 Quote
Mruczka Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 8 godzin temu, agat21 napisał: A kuku! :) Już bez kołnierza! Ale jestem szczęśliwy, co za luz! :)) Piękny portret! Quote
Mruczka Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 8 godzin temu, agat21 napisał: A tu: zgaduj zgadula i szukaj Greya :) Grey to ten najładniejszy! Ale kumpli też ma fajnych. Pewnie chętnie z nimi biega, bo wygląda, jakby był smuklejszy (chociaż z Greyciem to nigdy nie wiadomo, co zdjęcie, to inna sylwetka). Quote
agat21 Posted June 24, 2020 Author Posted June 24, 2020 Tak, na tym zdjęciu wyszedł jak baletmistrz :)) Niebawem dexterka zrobi zdjęcia już specjalnie pod ogłoszenia i ruszamy z szukaniem domu! :) 1 1 Quote
Nadziejka Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 Usmiechniety szczesliwy tuptuniek ale cudnie ale cudnie kochany Quote
Recommended Posts