Olena84 Posted May 20, 2020 Author Posted May 20, 2020 22 godziny temu, Radek napisał: Jejku, zapomniałem zajrzeć z rana. Trochę dało się to zauważyć:( Zapraszamy, trochę rzeczy zostało! Cegłę też można zakupić! Quote
Radek Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 2 godziny temu, Olena84 napisał: Cegłę też można zakupić! Muszę zajrzeć, czy coś jeszcze w kieszeni zostało;) Quote
Olena84 Posted May 20, 2020 Author Posted May 20, 2020 6 godzin temu, Ingrid44 napisał: Podnosimy dziękuję za dzielne podnoszenie! 5 godzin temu, Radek napisał: Muszę zajrzeć, czy coś jeszcze w kieszeni zostało;) i zostało?;))) 5 godzin temu, PeLala napisał: poprosze to cudo nr23 kt aż musiałam sprawdzić o czym piszesz ;) o to super, to wyślę ze stanikiem ;) 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: BraWo PeLaLa brawo! 1 godzinę temu, Radek napisał: Cały czas coś się dzieje:) ja chcę więcej! 1 godzinę temu, DORA1020 napisał: No to fik.............. i w górę! 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: fiku miku ach ta Kamila! Quote
Radek Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 2 godziny temu, Olena84 napisał: i zostało?;))) Boję się zajrzeć. 1 Quote
Recommended Posts