Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY, ROZLICZONY Komu, komu, bo ide do domu. Ile dasz, za tyle masz... do 17.05. godz.22-ga czasu dogo.

Recommended Posts

Posted
30 minut temu, Magdarynka napisał:

No pewnie :)

A może zróbmy licytację, bo może jeszcze ktoś chciałby się przyłączyć do zabawy :)

Cena wywoławcza 30 zł, kto da najwięcej wygrywa, bo przecież trzeba uzbierać jak najwięcej dla Laluni :)

Magdarynko, może powiem o co chodzi. Aska7 prosiła żebym wstawiła na bazarek 3 broszki, które miały być tylko dla Laluni, bo ona potrzebuje dużo kasy na operację.  Aska7 powiedziała, że to na zachętę, ale myślała, żeby je tylko pokazać, a miałam je wystawić na nowym bazarku z licytacją. Ja nie zrozumiałam intencji Aska7 i wystawiłam te broszki, jako fanty na tym bazarku.  Dlatego Aska7 wykupiła swoje dwie broszki, a ja chcę kupić trzecią. Wystawię wszystkie na bazarku z licytacją. Może nawet jeszcze dzisiaj. Na tym bazarku miały być tylko pokazane. Mea kulpa.

Tak więc jeśli pozwolisz, to kupię tę broszkę za 40,00 zł i wystawię ją do licytacji z pozostałymi dwiema.

Może tak być?

Posted
4 minuty temu, elik napisał:

Magdarynko, może powiem o co chodzi. Aska7 prosiła żebym wstawiła na bazarek 3 broszki, które miały być tylko dla Laluni, bo ona potrzebuje dużo kasy na operację.  Aska7 powiedziała, że to na zachętę, ale myślała, żeby je tylko pokazać, a miałam je wystawić na nowym bazarku z licytacją. Ja nie zrozumiałam intencji Aska7 i wystawiłam te broszki, jako fanty na tym bazarku.  Dlatego Aska7 wykupiła swoje dwie broszki, a ja chcę kupić trzecią. Wystawię wszystkie na bazarku z licytacją. Może nawet jeszcze dzisiaj. Na tym bazarku miały być tylko pokazane. Mea kulpa.

Tak więc jeśli pozwolisz, to kupię tę broszkę za 40,00 zł i wystawię ją do licytacji z pozostałymi dwiema.

Może tak być?

Oczywiście :)

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Magdarynka napisał:

Jeśli zaproponujesz więcej to broszka wtyczka jest Twoja :)

Nie bardzo mam sumienie

1 godzinę temu, elik napisał:

A jeśli Radek się nie zdecyduje, mogę ja dać więcej?

4 minuty temu, elik napisał:

Może tak być?

A w takim przypadku to do licytacji przystąpię:)

• Like 1
Posted
12 minut temu, Magdarynka napisał:

Oczywiście :)

Bardzo dziękuję Magdarynko.    Oboje z Radkiem uratowaliście moją skórę  :)  

1698533652_dzikujejestecie.jpg.bef387682204dd05f9e41819b9416236.jpg

• Like 1
Posted
4 minuty temu, Radek napisał:

A w takim przypadku to do licytacji przystąpię:)

Radku jesteś supermen   914436739_ksiukiok1.gif.3e43745ed746119b714c520d182fd992.gif  

Posted

Madziu ponieważ dzisiaj jest ostatni dzień, bardzo Cię proszę przygotuj na już te fanty, które zostały kupione. Wieczorem dorzucisz resztę kupionych i w poniedziałek rano wyślij proszę na mój adres. Napiszę Ci na PW.  Chodzi o to, żeby paczka dotarła do mnie do piątku 23.05.  bo w niedzielę znowu wracamy na tydzień do Krakowa. Jak nie dotrze do piątku, to ktoś ją tu odbierze, ale będzie czekała na mnie cały tydzień, bo wrócimy na działkę dopiero w sobotę 30.05.
Bardzo proszę Madziu postaraj się wysłać fanty w poniedziałek najwcześniej jak dasz radę.

Posted
5 minut temu, themagda napisał:

Dobrze  spakuję wieczorem bo teraz ide z psami na dłuzej , są grube musze je przegonić porządnie moze schudną

Lepiej do wanny z nimi. Pływanie odchudza i nie obciąża stawów : )

Posted
5 godzin temu, mdk8 napisał:

poproszę cegiełkę dla Laluni  za 20,- 

Witam serdecznie i bardzo dziękuję za wsparcie  Laluni.   Już zanotowane

EDIT

Odpowiedziałam na post mdk8, ale nie wysłałam na wątek. Zamiast wysłać, napisałam do mdk8 PW potem odpowiadałam na inne posty i w końcu musiałam zająć się sprawami domowymi więc zamknęłam przeglądarkę, kompa i poszłam sobie. Teraz chciałam napisać post na bazarku, otwieram okno dialogowe i co? Ano ukazuje mi się post napisany kilka godzin wcześniej, ale nie wysłany. Serduszko zapisałam, ale posatu nie wysłałam.

mdk8 bardzo Cię za moje roztargnienie przepraszam  1406122376_kwiatki9.gif.e3a3102b09d89ff338b177521026d7ba.gif

Posted
47 minut temu, Kamila Proc napisał:

dobry donos nie jest zly

37 minut temu, Aska7 napisał:

Teraz to się nazywa sygnalista : )

ho, ho, ho drogie Panie, ja się takim paskudztwem nie param. Pytam o co tu loto i tylko tele  :)   A może panie powiedzą kto lub co  to je -  ta, to, czy może to  - LP Radka.

Posted
8 minut temu, elik napisał:

ho, ho, ho drogie Panie, ja się takim paskudztwem nie param. Pytam o co tu loto i tylko tele  :)   A może panie powiedzą kto lub co  to je -  ta, to, czy może to  - LP Radka.

Lepsza Polowa Herbacianego Wujaszka Lakomczuszka Dziwolaga Slonce, zwanego w domu Radkiem

• Like 1