Kamila Proc Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 5 minut temu, Aska7 napisał: Są wypożyczalnie sprzętu budowlanego nie zdazylam, pewnie z racji tuszy 1 Quote
Livka Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 Ciekawe tu rozmówki ;) Ale za to bazarek ciągle w górze :) Quote
Livka Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 8 godzin temu, Livka napisał: Dzień dobry :) Jeśli jest taka możliwość to poproszę o wysyłkę do paczkomatu :) eliku napisałam :) zapraszam na koktajl - mniam :) Quote
Radek Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: chcialabym 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Lepiej z dźwigu 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: nie mialam Okrucieństwo;) 15 minut temu, Livka napisał: zapraszam na koktajl - mniam :) Mmmm, jaki koktajl. Quote
elik Posted May 14, 2020 Author Posted May 14, 2020 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: znal, ale i tak powiedzial, ze ja to juz przesadzam Pewnie nie wie, co to słowo oznacza! Quote
elik Posted May 14, 2020 Author Posted May 14, 2020 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: spadl No i bardzo dobrze, bo zasłużył sobie. Powinien mocno się potłuc :) Quote
elik Posted May 14, 2020 Author Posted May 14, 2020 1 godzinę temu, Livka napisał: Ciekawe tu rozmówki ;) Ale za to bazarek ciągle w górze :) No właśnie o to loto :) To w miejsce hopsania :) Chociaż hopsnąć też nie zawadzi. Quote
elik Posted May 14, 2020 Author Posted May 14, 2020 1 godzinę temu, Livka napisał: zapraszam na koktajl - mniam :) 2 minuty temu, Livka napisał: To ja może jeszcze koktajl zapodam ;) Ale robisz smaki mniam, mniam, mniam Quote
Aska7 Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 Ja nie mogę, muszę się odchudzić przed operacją : ( Quote
themagda Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 elik wysłałm ci maila z linkiem do zdjęć na nastęont bazarek i to co chciałaś Quote
elik Posted May 15, 2020 Author Posted May 15, 2020 11 godzin temu, themagda napisał: elik wysłałm ci maila z linkiem do zdjęć na nastęont bazarek i to co chciałaś Ok zajmę sie zdjęciami, ale dopiero jutro. Na dzisiaj mam już full zajęć :) 10 godzin temu, Kamila Proc napisał: czynne cala dobe Oczywiście, jak zwykle :) 8 godzin temu, Radek napisał: Ale śpiący jestem. Podrzucam i znikam. Ja wczoraj padłam bardzo wcześnie. Spałam jak zabita, a i tak dzisiaj ziewam. 4 godziny temu, Havanka napisał: Nocna zmiana już jest. Witaj nocna zmiano :) Ja nie doczekałam nocnej zmiany. Usnęłam dość wcześnie, ale widocznie mam większe braki w śnie, bo spałabym dalej, ale zajęcia nie pozwalają :( 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) Dzień dobry, witaj poranna zmiano :) Gdybym usiadła do kompa zaraz po przebudzeniu, to dzisiaj ja byłabym pierwsza :) 26 minut temu, Kamila Proc napisał: i ja sie przywitam Ja także :) i wszystkim 1 Quote
Recommended Posts