Kamila Proc Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Przed chwilą, rozi napisał: Tylko pierwszy tom w sensie? tak, w tym sensie, czyli Ja Klaudiusz Quote
agat21 Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 To też dramatyczne do czytania :( Jesli w dodatku pomyśli się, ze człowiek przez te 2 tysiące lat nie zmienił się na lepsze.. ale raczej na gorsze. :( Quote
rozi Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Ja, jako nastolatka, czytałam poezje i wszystko o okupacji, obozach. Pewnie dlatego, że dużo rozmawiałam z Babcią, zresztą zawsze się czułam tak, jakbym żyła w tamtym czasie i boję się wojny. Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 9 minut temu, Kamila Proc napisał: a sam Klaudiusz bez Messaliny? Poślubił kolejną kobietę, dał radę. Quote
Kamila Proc Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 4 minuty temu, uxmal napisał: Poślubił kolejną kobietę, dał radę. ona tez dawala.... wielokrotnie Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 9 minut temu, rozi napisał: Ja, jako nastolatka, czytałam poezje i wszystko o okupacji, obozach. Pewnie dlatego, że dużo rozmawiałam z Babcią, zresztą zawsze się czułam tak, jakbym żyła w tamtym czasie i boję się wojny. To tak jak moja siostra. Słuchała opowieści babci, babcia pięknie opowiadała. Potem książki. Interesują ją te tematy. Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 15 minut temu, agat21 napisał: To też dramatyczne do czytania :( Jesli w dodatku pomyśli się, ze człowiek przez te 2 tysiące lat nie zmienił się na lepsze.. ale raczej na gorsze. :( Tylko metoda eliminacji jest trochę inna, wtedy ciach egzekucja toporem albo trucizną teraz fb, gazety, lub urząd skarbowy itp itd. Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 3 minuty temu, Kamila Proc napisał: ona tez dawala.... wielokrotnie Ano. Quote
rozi Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 2 minuty temu, uxmal napisał: albo trucizną Ech, zatruta suknia ... teraz to nie ma finezji w narodzie. Quote
agat21 Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 1 minutę temu, uxmal napisał: Tylko metoda eliminacji jest trochę inna, wtedy ciach egzekucja toporem albo trucizną teraz fb, gazety, lub urząd skarbowy itp itd. A to zależy gdzie. W wielu miejscach ciach czy trucizna mają sie dobrze. Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 17 minut temu, rozi napisał: Ech, zatruta suknia ... teraz to nie ma finezji w narodzie. Coś gdzieś mi w głowie świta, kto nałożył taką suknię? Pamiętam tylko Herkulesa, chyba założył koszule która pażyła ciało. Quote
Aska7 Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 17 minut temu, Kamila Proc napisał: czasem ja tez chcialabym zrobic ciach Witaj w klubie Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 17 minut temu, Kamila Proc napisał: czasem ja tez chcialabym zrobic ciach Ja to wolę obsmarowac na fb. Tak napisać że aż w pięty leci jak u Achillesa. A niech ma.!;) 1 Quote
Aska7 Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Przed chwilą, uxmal napisał: Ja to wolę obsmarowac na fb. Tak napisać że aż w pięty leci jak u Achillesa. A niech ma.!;) Ja nie mam FB Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 20 minut temu, agat21 napisał: A to zależy gdzie. W wielu miejscach ciach czy trucizna mają sie dobrze. To tak o ciach słyszałam trucizna jest mniej widoczna Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 1 minutę temu, Aska7 napisał: Ja nie mam FB Mozna ewentualnie na murze jako grafitti taka forma sztuki.. Np. "Franek z klatki obok to ..." Quote
rozi Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 14 minut temu, uxmal napisał: Coś gdzieś mi w głowie świta, kto nałożył taką suknię? Pamiętam tylko Herkulesa, chyba założył koszule która pażyła ciało. Elżbieta I, ale nie nałożyła, oddała dwórce zanim co. Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 5 minut temu, rozi napisał: Elżbieta I, ale nie nałożyła, oddała dwórce zanim co. Ahhhaaa, nie zapamiętałam tej historii. Quote
Aska7 Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 17 minut temu, uxmal napisał: Mozna ewentualnie na murze jako grafitti taka forma sztuki.. Np. "Franek z klatki obok to ..." Ale ja mieszkam w lesie ... Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 1 minutę temu, Aska7 napisał: Ale ja mieszkam w lesie ... No to rzeczywiście pozostaje tylko ciach. Quote
rozi Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 1 minutę temu, Aska7 napisał: Ale ja mieszkam w lesie ... Kup drona i puszczaj go z taką szarfą z napisami. No albo z siekierą. Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 4 minuty temu, Aska7 napisał: Szkoda kasy, najbliżsi sąsiedzi pół kilometra To niedaleko 10 min z buta. Quote
Radek Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 1 godzinę temu, uxmal napisał: o Klaudiuszu i messalinie. Rzym uwielbiam, nawet nie policzę, ile książek obciąża półki;) 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: a sam Klaudiusz bez Messaliny? 1 godzinę temu, rozi napisał: Tylko pierwszy tom w sensie? Ja Klaudiusz też OK, chyba nawet wolę. Quote
Recommended Posts