iwna5702 Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 Dobry wieczór, poproszę zielonecwdzianko poz. 33 za wywoławczą :) Quote
Negra & Anna Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 dziękuję za zaproszenie, ale te fanty, które mi się podobają albo mogłyby pasować już wzięte. mam pytanie do nr 1 - czy można odczepić te złote ozdóbki? Quote
AlfaLS Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 Na razie podniosę i w wolnej chwili wrócę solidnie popatrzeć :-). Quote
Livka Posted April 27, 2020 Author Posted April 27, 2020 Dzień dobry. Życzę miłego dzionka. Uzupełnię wszystko po pracy. Popilnujecie bazarku ? Buziaki ! Quote
Havanka Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 Przywitam sie z rana i wszystkim uczestnikom bazarku życzę dobrego dnia i calego tygodnia ! 1 1 Quote
Kamila Proc Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 1 godzinę temu, Havanka napisał: Przywitam sie z rana i wszystkim uczestnikom bazarku życzę dobrego dnia i calego tygodnia ! wzajemnie Cioteczko Quote
Kamila Proc Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 3 godziny temu, Livka napisał: Dzień dobry. Życzę miłego dzionka. Uzupełnię wszystko po pracy. Popilnujecie bazarku ? Buziaki ! oczywiscie Quote
Havanka Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 2 godziny temu, Jolanta08 napisał: Idziemy na początek 32 minuty temu, Jolanta08 napisał: I z uporem na górę To mi się podoba ! Joluś, podziwiam za upór i desperację ! 1 Quote
dzodzo Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 poproszę nr 3 KT o ile jest w stanie dobrym-w sensie nie ma żadnych przetarc i uszkodzen:) 1 Quote
Livka Posted April 27, 2020 Author Posted April 27, 2020 Kochane moje dziewczyny, ale radość, dzieje się. Serdecznie Wam dziękuję za obecność :) Tak mi się miło zrobiło jak zajrzałam. Buziaki ! 22 godziny temu, Malgoska napisał: 7 za wyw Dziękuję bardzo :) 22 godziny temu, Aska7 napisał: Skromnie 2 miseczki proszę Jakie skromnie - bardzo dziękuję 21 godzin temu, iwna5702 napisał: Dobry wieczór, poproszę zielonecwdzianko poz. 33 za wywoławczą :) A proszę bardzo - wielkie dzięki 20 godzin temu, yucca napisał: Poproszę jeszcze sukienkę nr 8 KT. Super - dziękuję serdecznie 20 godzin temu, Negra & Anna napisał: dziękuję za zaproszenie, ale te fanty, które mi się podobają albo mogłyby pasować już wzięte. mam pytanie do nr 1 - czy można odczepić te złote ozdóbki? Złote ozdóbki wyglądają na przyklejone. 19 godzin temu, AlfaLS napisał: Na razie podniosę i w wolnej chwili wrócę solidnie popatrzeć :-). Zapraszam do oglądania Alfo :) 8 godzin temu, Jolanta08 napisał: Dzień dobry , 2 cegiełki proszę Dziękuję z serca 2 godziny temu, bakusiowa napisał: Poproszę 6 miseczek. Jaka niespodzianka - stokrotne dzięki 1 godzinę temu, dzodzo napisał: poproszę nr 3 KT o ile jest w stanie dobrym-w sensie nie ma żadnych przetarc i uszkodzen:) Torba jest w bardzo dobrym stanie - fajna i pojemna. Zapiszę, ale jeszcze dokładnie pooglądam :) Quote
Recommended Posts