kiyoshi Posted August 7, 2020 Author Posted August 7, 2020 11 minut temu, Marysia R. napisał: Kiyoshi zapytam z ciekawości - jak się ostatecznie rozwinęła sprawa z tą umową na Radysiaki? Okazała się faktycznie taka niekorzystna? Priv 1 Quote
kiyoshi Posted August 10, 2020 Author Posted August 10, 2020 Szirka od soboty na swoim, Hania ją zawiozła, od razu robiąc wizyte przedadopcyjną. Czekam na jakieś zdjęcia od Pani i na pewno wstawie- sama jestem ciekawa jak jej tam. Tymczasem rozliczenie jest takie: 120 zł za hotelik Tija 210 zł za hotelik Szirka + 40 zł za transport do Zielonej Góry czyli 370 zł przelałam Szariskom a na koncie Radysiaków mam nowe wpłaty za które dziękuje całym sercem: 20 zł od koja 20 zł od Livka 50 zł od Filipki <3 <3 Quote
kiyoshi Posted August 11, 2020 Author Posted August 11, 2020 Szirka znów zmieniła imię na Koko :) 2 Quote
Tyśka) Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Cudownie, że dziewczyny tak szybko wybyły do siebie :) 1 Quote
kiyoshi Posted August 13, 2020 Author Posted August 13, 2020 Yoana- dziękuje za 20 zł deklaracji dla suniek :) Kochani. Szykuje nowy wątek, tutaj już nie mieszcze rozliczenia. Będzie to wspólny wątek Mamby- suni zabranej z Radys, która wraca z nieudanej adopcji i ja ja przejmuje...SUnie zabrała pierwotnie Fundacja Jedno Serce nie Da Rady. Poza Mamba ten nowy watek będzie dla dwóch seniorków przejętych równiez z tej Fundacji...pieski te muszą znaleźć nowe domy w związku z chorobą Pani Ireny- Pipi... Mam nadzieje, że zostaniecie ze mną jeszcze na tym jednym watku. Chciałam juz odpocząć troszkę, ale nie mogłam zostawić Magdy z Fundacji samej gdy usłyszałam o tej całej ludzko-psiej tragedii.....Pani Irenka musi wracać do zdrowia, żeby jej seduszko znowu dawało rade ...a Magda sama po prostu nie da rady :( zostańcie, prosze.. Tymczasem Szira- teraz Koko- tak spędza czas w pracy ze swoja Pania ;0 2 Quote
agat21 Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 Koko ma się cudnie :) Na kolejny wątek oczywiście, że się piszę :) Quote
kiyoshi Posted August 14, 2020 Author Posted August 14, 2020 9 godzin temu, agat21 napisał: Koko ma się cudnie :) Na kolejny wątek oczywiście, że się piszę :) Dziękuję :)))) Quote
kiyoshi Posted August 14, 2020 Author Posted August 14, 2020 48 minut temu, Jo37 napisał: Ja oczywiście też. Dziekuje ślicznie.:) Quote
kiyoshi Posted August 14, 2020 Author Posted August 14, 2020 Zapraszam Was na nowy wątek. Jesli ktos będzie mógł to proszę o przeniesienie deklaracji, to bardzo wazne. https://www.dogomania.com/forum/topic/352320-mamba-mania-i-pikuś-czyli-psiaczki-z-fundacji-jedno-serce-nie-da-rady-pod-moja-opieką-błagam-o-deklaracje-i-pomoc-w-szukaniu-domów/ DZIĘKUJE WSZYSTKIM KTÓRZY BYLI ZE MNA NA TYM WATKU <3 Quote
kiyoshi Posted August 19, 2020 Author Posted August 19, 2020 Kilka nowych zdjęć Tiny Radysianki :) 1 1 Quote
kiyoshi Posted August 19, 2020 Author Posted August 19, 2020 Oraz Szirka okupujaca skórzany fotel :)) 2 Quote
kiyoshi Posted August 19, 2020 Author Posted August 19, 2020 A co do drugiej Tinki tej Fundacyjnej to jej rodzinka na stronie fb Fundacji wystawiła piękny filmik :) Tina nauczyła się siad i łapę. Pani pisała mi że to pies które idealnie pasuje do ich rodziny Mamy więc happy endy :) Zamykam wątek tzn finansowo. To co zostało muszę przejac na wątek nowych podopiecznych z Fundacji bo.inaczej tam nie uciagne. Wieczorkiem rozpiskę. Dziękuję :)))))) 1 Quote
kiyoshi Posted August 19, 2020 Author Posted August 19, 2020 Na wątku szczęsliwie zostało aż 855,25 zł- zaokrąglam to do 856 zł i przekazuje w całości na onto nowych piesków które mam pod opieką. Czyli na ten watek: https://www.dogomania.com/forum/topic/352320-mamba-mania-i-pikuś-czyli-psiaczki-z-fundacji-jedno-serce-nie-da-rady-pod-moja-opieką-błagam-o-deklaracje-i-pomoc-w-szukaniu-domów/ Quote
kiyoshi Posted August 20, 2020 Author Posted August 20, 2020 Jeszcze Diunka. Ma doadoptowanego kotka niewiadomego na jedno.oczko 2 Quote
kiyoshi Posted October 23, 2020 Author Posted October 23, 2020 U Szirki po pewnych perypetiach wszystko się uspokoiło i wróciło do normy :) Pani szczęśliwie wyciągnęła wnioski z naszych długich rozmów i zaczęła zostawiać Szirke w domu gdy idzie do pracy. Okazało się, że sunia bez problemu zostaje i nie potrzebuje by ją "niańczyć" od rana do nocy ;) 3 Quote
kiyoshi Posted October 23, 2020 Author Posted October 23, 2020 Tija za to dużo rozrabia, zjadła piękne szpilki i czasem podgryzie szafke, ale....kochają ją ponad to nad życie ;) 1 Quote
kiyoshi Posted October 23, 2020 Author Posted October 23, 2020 Diunka cudnie zyje z kotem i pieknie pozuje na tle jesiennego ogrodu 2 Quote
kiyoshi Posted October 23, 2020 Author Posted October 23, 2020 A Tina tak zapozowała z "kuzynami" ;) 1 1 Quote
agat21 Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 No wspaniałe zdjęcia i wieści! :)) Cieszą bardzo! Quote
Recommended Posts