rozi Posted April 27, 2020 Author Posted April 27, 2020 Właśnie weszłam na Dogo. Kula w porządku, trochę jej się jeszcze łapy plączą, wszystko poszło bardzo dobrze, a więc... okropnie prosi o jedzenie :( Quote
tomcug Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 18 minut temu, rozi napisał: Okropnie. Współczuję :-( Moja Katia też kiedyś tak miała, teraz już ledwo dycha. I trzeba się prosić, żeby cokolwiek zjadła ; 1 Quote
rozi Posted April 27, 2020 Author Posted April 27, 2020 Gorzej, że ja jestem głodna, jak diabli. Normalnie to bym poszła gdzieś do restauracji na obiad, a teraz dupa. Quote
uxmal Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 42 minuty temu, rozi napisał: I jak go zjem? Przez maskę? Żaba sprzedaje na wynos. Quote
rozi Posted April 27, 2020 Author Posted April 27, 2020 No na wynos, ale na ulicy trzeba maskę przecież. Na wynos to tu kilka restauracji sprzedaje, zresztą z domu też mogę wynieść :))) Nic, może w łazience coś zjem tajnie. Quote
Kamila Proc Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 1 godzinę temu, rozi napisał: No na wynos, ale na ulicy trzeba maskę przecież. Na wynos to tu kilka restauracji sprzedaje, zresztą z domu też mogę wynieść :))) Nic, może w łazience coś zjem tajnie. byle nie mydlo, choc zapach fajny 1 Quote
rozi Posted April 27, 2020 Author Posted April 27, 2020 10 minut temu, Kamila Proc napisał: byle nie mydlo, choc zapach fajny Po cichu wzięłam żółty ser i kromkę bułki. Puściłam wodę w umywalce, żeby nie było słychać gryzienia i przełykania. Dalej jestem głodna, byle do jutra. Quote
Kamila Proc Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 27 minut temu, rozi napisał: Po cichu wzięłam żółty ser i kromkę bułki. Puściłam wodę w umywalce, żeby nie było słychać gryzienia i przełykania. Dalej jestem głodna, byle do jutra. jutro glod przejdzie? Quote
Radek Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 5 godzin temu, rozi napisał: Właśnie weszłam na Dogo. Kula w porządku Super, tylko szkoda, że głodowała tyle czasu. 30 minut temu, Kamila Proc napisał: jutro glod przejdzie? Do wszystkiego można się przyzwyczaić;) 1 Quote
uxmal Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 Jacie, to jestem okrutny opiekun Wogole się nie przejmuję. Jem bezpośrednio przed oczami. Quote
Tyśka) Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 7 minut temu, uxmal napisał: Jacie, to jestem okrutny opiekun Wogole się nie przejmuję. Jem bezpośrednio przed oczami. Ja to samo :p Aż dziwnie się poczułam :D 1 Quote
helli Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 No, ale chyba nie jak pies ma głodówkę, też kiedyś się chowałam, a pies dreptał za mną, tyrpal nosem i oczami przekazywał, że nie dostał i o co chodzi? To nie zwykle żebractwo, kt łatwo ignorować 1 Quote
Recommended Posts