Jump to content
Dogomania

R o z l i c z o n y *** WYGRAŁA BAKUSIOWA - gratulacje!!! ***** PERŁY w SREBRZE *** LUB dobry aparat cyfrowy SONY Cyber Shot z akcesoriami *** dla OGÓRKA *** LOTTO z PLUSEM

Recommended Posts

Posted

Właśnie weszłam na Dogo.

Kula w porządku, trochę jej się jeszcze łapy plączą, wszystko poszło bardzo dobrze, a więc... okropnie prosi o jedzenie  :(

Posted
18 minut temu, rozi napisał:

Okropnie.

Współczuję :-(

Moja Katia też kiedyś tak miała, teraz już ledwo dycha. I trzeba się prosić, żeby cokolwiek zjadła ;

• Like 1
Posted

No na wynos, ale na ulicy trzeba maskę przecież. Na wynos to tu kilka restauracji sprzedaje, zresztą z domu też mogę wynieść :)))

Nic, może w łazience coś zjem tajnie.

Posted
1 godzinę temu, rozi napisał:

No na wynos, ale na ulicy trzeba maskę przecież. Na wynos to tu kilka restauracji sprzedaje, zresztą z domu też mogę wynieść :)))

Nic, może w łazience coś zjem tajnie.

byle nie mydlo, choc zapach fajny

• Like 1
Posted
10 minut temu, Kamila Proc napisał:

byle nie mydlo, choc zapach fajny

Po cichu wzięłam żółty ser i kromkę bułki. Puściłam wodę w umywalce, żeby nie było słychać gryzienia i przełykania. Dalej jestem głodna, byle do jutra.

Posted
27 minut temu, rozi napisał:

Po cichu wzięłam żółty ser i kromkę bułki. Puściłam wodę w umywalce, żeby nie było słychać gryzienia i przełykania. Dalej jestem głodna, byle do jutra.

jutro glod przejdzie?

Posted
5 godzin temu, rozi napisał:

Właśnie weszłam na Dogo.

Kula w porządku

Super, tylko szkoda, że głodowała tyle czasu. 

30 minut temu, Kamila Proc napisał:

jutro glod przejdzie?

Do wszystkiego można się przyzwyczaić;)

• Like 1
Posted
7 minut temu, uxmal napisał:

Jacie,  to jestem okrutny opiekun Wogole się nie przejmuję. Jem bezpośrednio przed oczami.

Ja to samo :p Aż dziwnie się poczułam :D

• Like 1
Posted

No,  ale chyba nie jak pies ma głodówkę, też kiedyś się chowałam, a pies dreptał za mną, tyrpal nosem i oczami przekazywał, że nie dostał i o co chodzi?

To nie zwykle żebractwo, kt łatwo ignorować

• Like 1