Malgoska Posted March 30, 2020 Author Posted March 30, 2020 1 minutę temu, Polek napisał: Pozdrowienia znad morza. dziękujemy Quote
rozi Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 1 minutę temu, Malgoska napisał: tak 1 osoba w środku a 10 marznie na zewnątrz; Lepiej zmarznąć (można się ciepło ubrać), niż wylądować w szpitalu nagle i na dłużej :) 2 Quote
Kamila Proc Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 1 godzinę temu, rozi napisał: Lepiej zmarznąć (można się ciepło ubrać), niż wylądować w szpitalu nagle i na dłużej :) obo gdzie indziej 1 Quote
rozi Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 2 minuty temu, Kamila Proc napisał: obo gdzie indziej Dla mnie Powązki, ale nie każdy ma zaklepaną miejscówkę i wylądować można grom wie gdzie. Finalnie znaczy. Znaczy gdyby co. 2 Quote
Radek Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 1 godzinę temu, Malgoska napisał: wyszłam rano w tenisówkach...bo było ostatnio ciepło...i trochę się zdziwiłam; bo ja nigdy nie patrzę na prognozy pogody ani na termometry... Jak wychodziłem na popołudniowy spacer z małą mordką było piękne słońce i ubrałem się odpowiednio. A kilka minut później zaczęła się śnieżyca, wróciliśmy przemoczeni i zmarznięci (przynajmniej ja:) Quote
agat21 Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 No to ta żyrafa to spora jest :) To ja poproszę. Ale zapłacę w kwietniu plissss! Quote
Malgoska Posted March 30, 2020 Author Posted March 30, 2020 3 godziny temu, rozi napisał: Lepiej zmarznąć (można się ciepło ubrać), niż wylądować w szpitalu nagle i na dłużej :) zgadza sie 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: obo gdzie indziej 2 godziny temu, rozi napisał: Dla mnie Powązki, ale nie każdy ma zaklepaną miejscówkę i wylądować można grom wie gdzie. Finalnie znaczy. Znaczy gdyby co. 1 godzinę temu, Radek napisał: Jak wychodziłem na popołudniowy spacer z małą mordką było piękne słońce i ubrałem się odpowiednio. A kilka minut później zaczęła się śnieżyca, wróciliśmy przemoczeni i zmarznięci (przynajmniej ja:) no i tak sie to wlasnie dzieje raz wiosna raz zima 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: u mnie tesz sniek u mnie śnieg już stopniał ale rano drapałam szyby 3 minuty temu, agat21 napisał: No to ta żyrafa to spora jest :) To ja poproszę. Ale zapłacę w kwietniu plissss! oczywiście; chyba przedłużę ten bazarek do 6 kwietnia; widzę, że tak robią niektórzy - przedłużają. Dziękuję :) A może chcecie coś konkretnego jakiegoś pluszaka. Jeśli podołam w realizacji.... 1 Quote
Malgoska Posted March 30, 2020 Author Posted March 30, 2020 przedłużam bazarek do 06.04.2020 Czy ktoś kto już zakupił życzy sobie rozliczenie? Oraz wysyłkę? 3 Quote
Malgoska Posted March 30, 2020 Author Posted March 30, 2020 13 minut temu, Kamila Proc napisał: bardzo sie ciesze z tej decyzji i ja 1 Quote
togaa Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 3 godziny temu, Malgoska napisał: przedłużam bazarek do 06.04.2020 Słusznie i naukowo ! A może do końca narodowej kwarantanny ? Quote
Radek Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 3 godziny temu, Malgoska napisał: przedłużam bazarek do 06.04.2020 I od razu szansa na sprzedaż fantów wzrasta. 26 minut temu, togaa napisał: A może do końca narodowej kwarantanny ? Żeby ktoś wiedział, kiedy to będzie. Quote
Malgoska Posted March 31, 2020 Author Posted March 31, 2020 14 godzin temu, togaa napisał: Słusznie i naukowo ! A może do końca narodowej kwarantanny ? się okaże 13 godzin temu, Radek napisał: I od razu szansa na sprzedaż fantów wzrasta. Żeby ktoś wiedział, kiedy to będzie. to będę jeszcze dorzucać 6 godzin temu, Patrycja96 napisał: Dzień dobry dzień dobry 4 godziny temu, Radek napisał: Miłego dnia zaglądającym. :) 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: wzajemnie wujaszku :) 28 minut temu, Radek napisał: Kto jeszcze zajrzy? ja 13 minut temu, togaa napisał: Nowe obostrzenia. Sie porobiło :-( no i żeby to coś dało Quote
Malgoska Posted March 31, 2020 Author Posted March 31, 2020 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: liczymy na to na co Quote
Radek Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 3 godziny temu, togaa napisał: Nowe obostrzenia. Sie porobiło :-( Nie będzie lekko, ale musimy dać radę. 3 godziny temu, Malgoska napisał: to będę jeszcze dorzucać I to jest wiadomość:) 1 Quote
Recommended Posts