Kejciu Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 Serdecznie zapraszam na bazarek z ciasteczkami wątróbkowymi dla psiaków - EDYCJA WIELKANOCNA bazarek na spłatę długu z wątku: https://www.dogomania.com/forum/topic/133830-w-tej-krainie-znajdziesz-psa-i-kotabdt-u-kwiaciarenki/ Bazarek ma formę kup teraz Jedyne możliwe formy wysyłki ciasteczek w tej edycji : - paczkomatem in post bez względu na wagę 15,99zł - kurierem in post - od 15,99 zł w zależności od gabarytu przesyłki Odbiór osobisty Warszawa Metro Politechnika Możliwa wysyłka kurierem jeśli kupujący chce taką opcję może sam opłacić usługę u wybranego przez siebie dostawcy który odbierze u mnie ciasteczka i je dostarczy. Jeśli nie akceptujesz regulaminu - nie bierz udziału w bazarku Ostatni ważny post 05.04.2020 - godz. 23:59 Quote
Kejciu Posted March 10, 2020 Author Posted March 10, 2020 Ciasteczka z wątróbki drobiowej: kształty ciasteczek - kurczaczek, króliczek, motylek i pisanka skład ciasteczek to: wątróbka z kurcząt siemię lniane otręby płatki owsiane jajka olej mąka CENNIK: opakowanie 100g - 6,90 zł opakowanie 250g = 15 zł opakowanie 500g - 28 zł opakowanie 1 kg - 50 zł Quote
Kejciu Posted March 10, 2020 Author Posted March 10, 2020 post rozliczeniowy: 1. Nesiowata - 2*1 kg = 100zł wpłata odebrane 2. Elik - 250g = 15zł wpłata wysłane Quote
elik Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Kupiłabym, ale nie zapłacę za przesyłkę tyle samo co za ciasteczka, chyba, że będzie możliwość przesyłki w ruchu - opłata 8,49 zł, to kupię opakowanie 1 kg. Quote
Kejciu Posted March 12, 2020 Author Posted March 12, 2020 Dnia 11.03.2020 o 10:32, elik napisał: Kupiłabym, ale nie zapłacę za przesyłkę tyle samo co za ciasteczka, chyba, że będzie możliwość przesyłki w ruchu - opłata 8,49 zł, to kupię opakowanie 1 kg. niestety nie mam możliwości wysyłki w ruchu - z uwagi na godziny mojej pracy :( nie mam dostępu do poczty bo tą paczkę chyba na poczcie się nadaje ?czy można w jakimś innym punkcie nadać ? Quote
Kejciu Posted March 12, 2020 Author Posted March 12, 2020 Dnia 11.03.2020 o 12:26, Nesiowata napisał: Poproszę 2 x 1 kg dziękuję pięknie :) Quote
elik Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 1 godzinę temu, Kejciu napisał: nie mam dostępu do poczty bo tą paczkę chyba na poczcie się nadaje ?czy można w jakimś innym punkcie nadać ? Nadaje się w kiosku ruchu bez kolejek i o połowę taniej, tylko nie w każdym kiosku ruchu . Wpisując miejscowość i ulicę tu można sprawdzi czy w okolicy jest taki kiosk i który jest najbliżej https://www.paczkawruchu.pl/znajdz-kiosk/ Quote
Kejciu Posted March 12, 2020 Author Posted March 12, 2020 48 minut temu, elik napisał: Nadaje się w kiosku ruchu bez kolejek i o połowę taniej, tylko nie w każdym kiosku ruchu . Wpisując miejscowość i ulicę tu można sprawdzi czy w okolicy jest taki kiosk i który jest najbliżej https://www.paczkawruchu.pl/znajdz-kiosk/ Elik wpisuję kod pocztowy 05-100 i pokazuje mi że w Nowym Dworze Maz nie można nigdzie ?:( albo źle sprawdzam :( są inne miejscowości ok 10 km ode mnie ale Nowiaka mi nie pokazuje - zerkniesz u siebie proszę? Quote
elik Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 50 minut temu, Kejciu napisał: Elik wpisuję kod pocztowy 05-100 i pokazuje mi że w Nowym Dworze Maz nie można nigdzie ?:( albo źle sprawdzam :( są inne miejscowości ok 10 km ode mnie ale Nowiaka mi nie pokazuje - zerkniesz u siebie proszę? No niestety są takie kioski w okolicy, ale w Nowym Dworze Maz.nie ma. Szkoda, bo to wygodna i tania forma przesyłania. A nie pracujesz gdzieś w miejscowości, w której byłby taki kiosk? Spróbuj wpisać miejsce pracy. Quote
rozi Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 1 godzinę temu, Kejciu napisał: Elik wpisuję kod pocztowy 05-100 i pokazuje mi że w Nowym Dworze Maz nie można nigdzie ?:( albo źle sprawdzam :( są inne miejscowości ok 10 km ode mnie ale Nowiaka mi nie pokazuje - zerkniesz u siebie proszę? 17 minut temu, elik napisał: No niestety są takie kioski w okolicy, ale w Nowym Dworze Maz.nie ma. Szkoda, bo to wygodna i tania forma przesyłania. A nie pracujesz gdzieś w miejscowości, w której byłby taki kiosk? Spróbuj wpisać miejsce pracy. Kejciu, ale mówisz, że możliwy odbiór osobisty Metro Politechnika. To może tam gdzieś jest taki kiosk do wysłania. 1 Quote
elik Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 4 godziny temu, rozi napisał: Kejciu, ale mówisz, że możliwy odbiór osobisty Metro Politechnika. To może tam gdzieś jest taki kiosk do wysłania. Jak wpisałam W-wa Metro Politechnika to pojawiło się ze sto kiosków :) Trzeba byłoby podać ulicę. Quote
Kejciu Posted March 14, 2020 Author Posted March 14, 2020 Dziewczyny ja teraz przez najbliższe 4 tyg pracuję zdalnie z domu z uwagi na koronawirusa więc nie będzie mnie w Stolicy. Jestem w poniedziałek o godzinie 9 - po służowy laptop i z koleżnką będę jechała samochodem bo jestem po chorobie i dwóch antybiotykach więc w pociąg i metro się nie piszę bo od razu coś złapię. Jeśli byście były zainteresowane i miały możliwość odebrać w poniedziałek o 9 to dzisiaj piekę i zabieram w poniedziałek. Quote
Nesiowata Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 Ja również zapraszam i od razu potwierdzam odbiór smakołyków. Quote
majowa Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 ja na pewno cos wezmę dla zaprzyjaźnionych psiuchów tylko muszę dopytać czy wszystkim pasuje paczkomat/kurier inpost Quote
elik Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 7 minut temu, majowa napisał: ja na pewno cos wezmę dla zaprzyjaźnionych psiuchów tylko muszę dopytać czy wszystkim pasuje paczkomat/kurier inpost A może połączymy zakupy? Wysyłka np do Ciebie i koszt przesłania można podzielić przez ilość chętnych. Quote
majowa Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Dnia 16.03.2020 o 12:37, elik napisał: A może połączymy zakupy? Wysyłka np do Ciebie i koszt przesłania można podzielić przez ilość chętnych. Ciocia , nie da rady, wysyłam zazwyczaj rękami Kejciu zdalnie do koleżanek w 3 różnych miastach Quote
Recommended Posts