Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Serdecznie zapraszam na bazarek z  ciasteczkami wątróbkowymi dla psiaków - EDYCJA WIELKANOCNA

bazarek na spłatę długu z wątku:   https://www.dogomania.com/forum/topic/133830-w-tej-krainie-znajdziesz-psa-i-kotabdt-u-kwiaciarenki/

Bazarek ma formę kup teraz

Jedyne możliwe formy wysyłki ciasteczek w tej edycji :
- paczkomatem in post bez względu na wagę  15,99zł
- kurierem in post - od 15,99 zł w zależności od gabarytu przesyłki 

Odbiór osobisty Warszawa Metro Politechnika

Możliwa wysyłka kurierem jeśli kupujący chce taką opcję może sam opłacić usługę u wybranego przez siebie dostawcy który odbierze u mnie ciasteczka i je dostarczy. 

Jeśli nie akceptujesz regulaminu - nie bierz udziału w bazarku

Ostatni ważny post  05.04.2020 - godz. 23:59

Posted

Ciasteczka z wątróbki drobiowej: kształty ciasteczek - kurczaczek, króliczek, motylek i pisanka

skład ciasteczek to: 
wątróbka z kurcząt 
siemię lniane
otręby
płatki owsiane
jajka
olej
mąka

CENNIK: 

opakowanie 100g - 6,90 zł 
opakowanie 250g = 15 zł 
opakowanie 500g - 28 zł 
opakowanie 1 kg - 50 zł 

Posted

Kupiłabym, ale nie zapłacę za przesyłkę tyle samo co za ciasteczka, chyba, że będzie możliwość przesyłki w ruchu - opłata 8,49 zł, to kupię opakowanie 1 kg.

Posted
Dnia 11.03.2020 o 10:32, elik napisał:

Kupiłabym, ale nie zapłacę za przesyłkę tyle samo co za ciasteczka, chyba, że będzie możliwość przesyłki w ruchu - opłata 8,49 zł, to kupię opakowanie 1 kg.

niestety nie mam możliwości wysyłki w ruchu - z uwagi na godziny mojej pracy :( nie mam dostępu do poczty bo tą paczkę chyba na poczcie się nadaje ?czy można w jakimś innym punkcie nadać ?

Posted
1 godzinę temu, Kejciu napisał:

nie mam dostępu do poczty bo tą paczkę chyba na poczcie się nadaje ?czy można w jakimś innym punkcie nadać ?

Nadaje się w kiosku ruchu bez kolejek i o połowę taniej, tylko nie w każdym kiosku ruchu .

Wpisując miejscowość i ulicę tu można sprawdzi czy w okolicy jest taki kiosk i który jest najbliżej

https://www.paczkawruchu.pl/znajdz-kiosk/

Posted
48 minut temu, elik napisał:

Nadaje się w kiosku ruchu bez kolejek i o połowę taniej, tylko nie w każdym kiosku ruchu .

Wpisując miejscowość i ulicę tu można sprawdzi czy w okolicy jest taki kiosk i który jest najbliżej

https://www.paczkawruchu.pl/znajdz-kiosk/

Elik wpisuję kod pocztowy 05-100 i pokazuje mi że w Nowym Dworze Maz nie można nigdzie ?:( albo źle sprawdzam :( są inne miejscowości ok 10 km ode mnie ale Nowiaka mi nie pokazuje - zerkniesz u siebie proszę?

Posted
50 minut temu, Kejciu napisał:

Elik wpisuję kod pocztowy 05-100 i pokazuje mi że w Nowym Dworze Maz nie można nigdzie ?:( albo źle sprawdzam :( są inne miejscowości ok 10 km ode mnie ale Nowiaka mi nie pokazuje - zerkniesz u siebie proszę?

No niestety są takie kioski w okolicy, ale w Nowym Dworze Maz.nie ma. Szkoda, bo to wygodna i tania forma przesyłania.
A nie pracujesz gdzieś w miejscowości, w której byłby taki kiosk? Spróbuj wpisać  miejsce pracy.

Posted
1 godzinę temu, Kejciu napisał:

17 minut temu, elik napisał:

No niestety są takie kioski w okolicy, ale w Nowym Dworze Maz.nie ma. Szkoda, bo to wygodna i tania forma przesyłania.
A nie pracujesz gdzieś w miejscowości, w której byłby taki kiosk? Spróbuj wpisać  miejsce pracy.

Kejciu, ale mówisz, że możliwy odbiór osobisty Metro Politechnika. To może tam gdzieś jest taki kiosk do wysłania.

• Like 1
Posted
4 godziny temu, rozi napisał:

Kejciu, ale mówisz, że możliwy odbiór osobisty Metro Politechnika. To może tam gdzieś jest taki kiosk do wysłania.

Jak wpisałam W-wa Metro Politechnika to pojawiło się ze sto kiosków  :)   Trzeba byłoby podać ulicę.

Posted

Dziewczyny ja teraz przez najbliższe 4 tyg pracuję zdalnie z domu z uwagi na koronawirusa więc nie będzie mnie w Stolicy.

Jestem w poniedziałek o godzinie 9 - po służowy laptop i z koleżnką będę jechała samochodem bo jestem po chorobie i dwóch antybiotykach więc w pociąg i metro się nie piszę bo od razu coś złapię.

Jeśli byście były zainteresowane i miały możliwość odebrać w poniedziałek o 9 to dzisiaj piekę i zabieram w poniedziałek.

Posted
7 minut temu, majowa napisał:

ja na pewno cos wezmę dla zaprzyjaźnionych psiuchów tylko muszę dopytać czy wszystkim pasuje paczkomat/kurier inpost

A może połączymy zakupy?  Wysyłka np do Ciebie i koszt przesłania można podzielić przez ilość chętnych.

Posted
Dnia 16.03.2020 o 12:37, elik napisał:

A może połączymy zakupy?  Wysyłka np do Ciebie i koszt przesłania można podzielić przez ilość chętnych.

Ciocia , nie da rady, wysyłam zazwyczaj rękami Kejciu zdalnie do koleżanek w 3 różnych miastach