Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ninka czytaj ze zrozumieniem. To że jesteś nowa nie zwalania Cię z umiejętności czytania.
Sunia ma transport, jedzie do domu na 100%. Koniec tematu Punia (dla Twojej wiadomości domek w Bydg. jest na 100% pewny, a Punio ma 10 lat i nikt bliżej go nie chce, nikt nawet się nim nie insteresuje! ), bo jak xmartix wspomniała to wątek suni.

Posted

znalazła sie dobra duszyczka, ktora przygotuje niunie do podróży....:loveu::loveu:

Poker prosze napisz nam dokladnie na pw gdzie i o ktorej sunia musi byc we wtorek, żeby Pan ją zabrał!

i gdzie i oktorej nalezaloby ja odebrac w Bydgoszczy!!

Posted

Tak jak pisałam będę dokładnie znała termin wyjazdu w niedzielę wieczorem albo w poniedziałek rano. Dopiero się wtedy okaże czy będzie to wtorek czy sroda,ale raczej wtorek.
Pan jedzie z domu zza Bielan na północ Wrocławia, więc pewnie po drodze będzie ją mógł przejąć.
Podam dobrej duszyczce ( a kto to jest? ) nr telefonu do pana, a jej panu tylko muszę go mieć.
Zastanawiam się jak zabezpieczyć samochód w razie , gdyby sunia miała ochotę przejechac się do Rygi albo obkupić.Pan będzie ją wiózł w środku.
Może bezpieczniej w klatce? tylko kto ją ma i czy sunia sie zmieści?
No i panu trzeba podac telefon i adres w Bydgoszczy.
Uff, ale to zagmatwane :evil_lol:

Posted

transporter Ciotki Koper (+maly transporter od Ulv) sa niestety ze mna w niemczech po ostatnim transporcie... do konca maja:lookarou:

jesli chodzi o wymioty to Ksiezniczka bedzie dopilnowana zeby nic nie jadla, a Ty po prostu opowiedz jeszcze Panu, ze musi rozlozyc stary kocyk na siedzeniu na wszelki wypadek... prawdopodobnie Pan potrzebowalby te koncowke do pasow zeby dziewczyne zapiac w pasy na siedzeniu... moze moglabys mu pozyczyc na droge?

Posted

szkoda,ze nie mamy klatki ,ale trudno. Oczywiście ,ze szelki pożyczę .
Myślę ,że kocyk i pod spodem folię to ktoś z nas musi rozłożyć, a nie pan.
Oprócz wymiotów czasem psiaki potrafią się obkupić,a to nie byłoby wesołe.
Jak długo sunia jest w schronie?
To kto w końcu ją przygotuje do wyjazdu? mogę poprosić o namiary, bo muszę wszystko zgrać.

Posted

najlepiej suni podac tab na wymioty, procz tego ze nie bedzie wymiotowac to jeszcze bedzie senna i nie bedzie sie krecic szczekac itd. kto moze pomoc , kto jest na miejscu tylko xmatrix odpada bo wyjezdza, to zostala iwa, Koperek , negri chyba ma teraz matury:roll: ( choc nie wiem czy jeszcze sa egzaminy) , Bianka -ale tez nie wiem czy nie wyjechala, Agnieszka i kto jeszcze kto jest na miejscu trzeba powysylac privat, bo chyba nie kazdy zaglada do jej watku.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
najlepiej suni podac tab na wymioty, procz tego ze nie bedzie wymiotowac to jeszcze bedzie senna i nie bedzie sie krecic szczekac itd. kto moze pomoc , kto jest na miejscu tylko xmatrix odpada bo wyjezdza, to zostala iwa, Koperek , negri chyba ma teraz matury:roll: ( choc nie wiem czy jeszcze sa egzaminy) , Bianka -ale tez nie wiem czy nie wyjechala, Agnieszka i kto jeszcze kto jest na miejscu trzeba powysylac privat, bo chyba nie kazdy zaglada do jej watku.

Gosia juz pisalam powyzej, ze jest ktos kto sie sunia zajmie,

po poludniu podam Poker telefon, w tej chwili sama go jeszcze nie mam...

Posted

papiery w schronisku sa juz wypisane na Pania Estere, wiec przy odbiorze tylko trzeba powiedziec ze odbierasz pieska nr 26/09...

podajcie mi potem prosze nr do Pana, bo na miejscu jeszcze Pani Estera musi sie z Nim skontaktowac...

Posted

Poker napisał(a):
dzwoniłam do alexsandry ,ale bez efektu, jutro podejmę próbę jeszcze raz.

A dzwoniłaś do Pani Estery?
obiecalam, że dzisiaj podam Jej namiary, na pewno czeka...

Posted

jestem po rozmowie z Alexsandrą i p.Esterą.Wszystko wstępnie ustalone, szczegóły dogramy po podaniu przez pana dnia wyjazdu.
Staramy sie jednak załatwić klatę do przewozu Lili.

Posted

Wszystko dograne, wszyscy mają swoje telefony,wiedzą o której i gdzie mają być.
Jutro o g.9 Lili rusza po nowe życie :multi:, bądź szczęśliwa maleńka :loveu:

Posted

Sunia już u mnie, skacze ze szczęścia, zgadza się z Aki, za to niegościnna Punia tkwi na balkonie :-(.
Sunia nie jest wysterylizowana. Schronisko zrobiło by zabieg gratis, ale mała musiałaby wtedy jeszcze poczekać.
Zakładam, że ma jutro jechać.

Posted

To fajna sunieczka .W umowie adopcyjnej jest zobowiązanie do wykonania sterylki i mam nadzieję,że się tak stanie.
Mam nadzieję,że wszystko jest uzgodnione i nic nam nie zaburzy wyjazdu.
A jak z czystością w domu?

Posted

z czystością dobrze , aczkolwiek za kąpielą i czesaniem mała nie przepada, dwie osoby musiały ją trzymać, żeby nie zwiała z łazienki
ale to milutka psinka, cichutka, zgadza sie z innymi pieskami
teraz po szoku w kąpieli grzeje kanapę przed telewizorem, słodka jest