agat21 Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 Przed chwilą, UlaFeta napisał: Ciągle mi ten Miś w głowie siedzi:)na okrągło bym mogła oglądać:) Ja też :) Quote
UlaFeta Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 "Stan cywilny to nie rząd,zawsze można zmienić" Quote
agat21 Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 2 minuty temu, UlaFeta napisał: "Stan cywilny to nie rząd,zawsze można zmienić" "Dom" Chyba Popiołek to mówił do Talarowej :) Quote
UlaFeta Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 1 minutę temu, agat21 napisał: "Dom" Chyba Popiołek to mówił do Talarowej :) To ja się poddaje:( Quote
agat21 Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 3 minuty temu, UlaFeta napisał: To ja się poddaje:( A co? Źle odgadłam? :/ Quote
uxmal Posted February 24, 2020 Author Posted February 24, 2020 1 minutę temu, agat21 napisał: A co? Źle odgadłam? :/ Chyba dobrze :) Quote
UlaFeta Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 10 minut temu, agat21 napisał: A co? Źle odgadłam? :/ 8 minut temu, uxmal napisał: Chyba dobrze :) Dobrze,a myslalam,ze trudne. Nic już chyba nie wymysle:(( Moja synowa jak pracowała w sklepie odzieżowym to mówiła "Zona nie manekin.Zawsze można przestawić" ;-DDDD Quote
agat21 Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 O widzisz, tego cytatu chyba nie zgadnę :) Quote
uxmal Posted February 24, 2020 Author Posted February 24, 2020 16 minut temu, UlaFeta napisał: Dobrze,a myslalam,ze trudne. Nic już chyba nie wymysle:(( Moja synowa jak pracowała w sklepie odzieżowym to mówiła "Zona nie manekin.Zawsze można przestawić" ;-DDDD Kojarzy mi się ten cytat w zagranicznym serialem "Strefa mroku" Był taki odcinek o manekinach. Brrrr. Quote
b-d Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 Koleżanki, a tego: "Żony nie musisz mi przedstawiać. - To nie mojażona. - Ale moja." Nie odgadłyście jeszcze? No nic, to tak przy okazji: "Moja żona - Zofia". Quote
agat21 Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 5 minut temu, b-d napisał: Koleżanki, a tego: "Żony nie musisz mi przedstawiać. - To nie mojażona. - Ale moja." Nie odgadłyście jeszcze? No nic, to tak przy okazji: "Moja żona - Zofia". Ja ten cytat pierwszy potraktowałam jako kontynuację innego cytatu, ale jak tak, to proszę bardzo: "Rozmowy kontrolowane" dialog między Ochódzkim i Molibdenem. A moja żona Zofia to żona Zdzisława Dyrmana (zasadniczo) z Misia oczywiście :) Quote
b-d Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 Super:-) To jeszcze łatwizna: "oni te wszystkie maszyny powymyślali, bo..." ? Quote
jola&tina Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 A to ktoś odgadł? Bo coś mi chodzi po głowie, ale nie wiem skąd :( Dzień dobry, czy żaby zniosły skrzek? - Ćwiczenia podchorążówki piętro wyżej!" Quote
b-d Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 1 minutę temu, jola&tina napisał: A to ktoś odgadł? Bo coś mi chodzi po głowie, ale nie wiem skąd :( Dzień dobry, czy żaby zniosły skrzek? - Ćwiczenia podchorążówki piętro wyżej!" Jeśli o to chodzi to nie wiem, ale bardzo mi się podoba i bardzo jestem ciekawy. :-) Quote
uxmal Posted February 24, 2020 Author Posted February 24, 2020 17 minut temu, b-d napisał: Koleżanki, a tego: "Żony nie musisz mi przedstawiać. - To nie mojażona. - Ale moja." Nie odgadłyście jeszcze? No nic, to tak przy okazji: "Moja żona - Zofia". 9 minut temu, agat21 napisał: Ja ten cytat pierwszy potraktowałam jako kontynuację innego cytatu, ale jak tak, to proszę bardzo: "Rozmowy kontrolowane" dialog między Ochódzkim i Molibdenem. A moja żona Zofia to żona Zdzisława Dyrmana (zasadniczo) z Misia oczywiście :) Ale to już przeterminowany cytat? Minęło 24h? Quote
b-d Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 Przed chwilą, uxmal napisał: Ale to już przeterminowany cytat? Minęło 24h? Ale to ja nie wiedziałem, że muszą być 24h - a musimy być tacy drobiazgowi? 1 Quote
uxmal Posted February 24, 2020 Author Posted February 24, 2020 2 minuty temu, b-d napisał: Ale to ja nie wiedziałem, że muszą być 24h - a musimy być tacy drobiazgowi? :)))) jeśli chcesz to zaliczę :) Na wniosek uwzglednie :))) Quote
Poker Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 Zaglądam za zainteresowaniem i okazuje sie , że niczego nie pamiętam :( Wstyd. Quote
uxmal Posted February 24, 2020 Author Posted February 24, 2020 20 minut temu, jola&tina napisał: A to ktoś odgadł? Bo coś mi chodzi po głowie, ale nie wiem skąd :( Dzień dobry, czy żaby zniosły skrzek? - Ćwiczenia podchorążówki piętro wyżej!" Ten cytat jest dostępny do odgadnięcia :) Quote
agat21 Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 22 minuty temu, b-d napisał: Super:-) To jeszcze łatwizna: "oni te wszystkie maszyny powymyślali, bo..." ? ... bo siły w rękach nie mieli! "Nie ma mocnych moim zdaniem" Pawlak :) Quote
uxmal Posted February 24, 2020 Author Posted February 24, 2020 3 minuty temu, Poker napisał: Zaglądam za zainteresowaniem i okazuje sie , że niczego nie pamiętam :( Wstyd. Pokerku, ale za to jesteś świetna w Haiku. Quote
agat21 Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 25 minut temu, jola&tina napisał: A to ktoś odgadł? Bo coś mi chodzi po głowie, ale nie wiem skąd :( Dzień dobry, czy żaby zniosły skrzek? - Ćwiczenia podchorążówki piętro wyżej!" Nieodgadnięty cytat ze świetnej komedii z udziałem dwojga tuzów polskiego kina :) Quote
b-d Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 9 minut temu, agat21 napisał: ... bo siły w rękach nie mieli! "Nie ma mocnych moim zdaniem" Pawlak :) :-) Quote
b-d Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 11 minut temu, agat21 napisał: Nieodgadnięty cytat ze świetnej komedii z udziałem dwojga tuzów polskiego kina :) To ja przy okazji jeszcze wyskoczę z dwóch: "...olejek- przez lejek... i "A kuku!" 1 Quote
jola&tina Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 41 minut temu, jola&tina napisał: A to ktoś odgadł? Bo coś mi chodzi po głowie, ale nie wiem skąd :( Dzień dobry, czy żaby zniosły skrzek? - Ćwiczenia podchorążówki piętro wyżej!" 20 minut temu, uxmal napisał: Ten cytat jest dostępny do odgadnięcia :) Przyznaję się bez bicia, ściągnęłam ;( Giuseppe w Warszawie Ale dalej nie wiem kto do kogo to powiedział. 1 Quote
Recommended Posts