Jump to content
Dogomania

Koniec Akcja Rekultywacja środowiska.Dołącz do drużyny :Clean Masters Disaster dla Albinka do 8.02.2020 r

Recommended Posts

Posted

U nas też słoneczko w pełni. Czas zabrać się do roboty , bo przecież dziś koniec naszej działalności.

Gonię na wysypisko posiać łąkę i zasadzić klon.

Posted
2 godziny temu, Radek napisał:

Myślisz, że to od słonka tak wesoło? 

1 godzinę temu, uxmal napisał:

Napewno :)))

Tak, ale nie tylko   s-oneczko2.jpg

Dziń doberek    s-oneczko.jpg

Posted
3 minuty temu, Poker napisał:

U nas też słoneczko w pełni. Czas zabrać się do roboty , bo przecież dziś koniec naszej działalności.

Gonię na wysypisko posiać łąkę i zasadzić klon.

Jaki pracownik doskonały.  Marzenie.:)

Wieczorem trzeba posprawdzać czy gdzieś narzędzia pozostawały. Wezmę drelichy i wypiorę i zostawię w kantorku u ogrodnika. 

Jeszcze troszkę czasu upłynie ale za jakiś czas i ogrodnik nie będzie potrzebny. :))Wszystko dojdzie do równowagi. 

Posted
51 minut temu, Radek napisał:

A mi znowu lajki wyszły:/

Chyba większość cierpi na tę przypadłość.  Ja też mogłam dać dzisiaj tylko kilka lajków i muszę poczekać na uwolnienie następnych.

Posted
3 godziny temu, uxmal napisał:

Dziękuję bardzo :)

Uwalniam prosiaczka! 

Uwalniam cielaczka! 

Uwalniam kurczaczka i futrzaczka. 

Jeszcze w międzyczasie było uwalnianie nielądowego zwierzaczka łososia. Czy chcesz go uwolnić?  

corin_smith_fish_3.jpg uwolniony łosoś 4 zł

Jasne : ) Mam nadzieję, że mój egzemplarz to dziewczyna : ) Bo my dziewczyny musimy się trzymać razem : )

Posted
1 godzinę temu, uxmal napisał:

Jaki pracownik doskonały.  Marzenie.:)

Wieczorem trzeba posprawdzać czy gdzieś narzędzia pozostawały. Wezmę drelichy i wypiorę i zostawię w kantorku u ogrodnika. 

Jeszcze troszkę czasu upłynie ale za jakiś czas i ogrodnik nie będzie potrzebny. :))Wszystko dojdzie do równowagi.

Pięęęękne to będą tereny po  rekultywacji    gif_ma%C5%BCy.gif

Posted
21 minut temu, Aska7 napisał:

Jasne : ) Mam nadzieję, że mój egzemplarz to dziewczyna : ) Bo my dziewczyny musimy się trzymać razem : )

Jasne :))

Znajdę dziewczynę, dziękuję bardzo :))

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Chyba większość cierpi na tę przypadłość.  

Za wolno wracają.

Ciekawe, czy zdążę jeszcze zajrzeć przed końcem?

Posted
6 minut temu, Poker napisał:

wystraszyli się czy co ?

Nooooołłł   Ja na ten przykład przygotowuję koniec bazarku . To już jutro.  Wybieram z pudeł wylicytowane i kupione fanty.

Ale jakby co, to jestem gotowa do pracy. Co z tym drone3m?  Działamy coś?

Posted
5 minut temu, elik napisał:

Nooooołłł   Ja na ten przykład przygotowuję koniec bazarku . To już jutro.  Wybieram z pudeł wylicytowane i kupione fanty.

Ale jakby co, to jestem gotowa do pracy. Co z tym drone3m?  Działamy coś?

Teraz dronem to warto porobić fotki. Ile się porobiło rzeczy. Tylko że cienko jest kurka wodna :)

Posted
1 minutę temu, uxmal napisał:

Teraz dronem to warto porobić fotki. Ile się porobiło rzeczy. Tylko że cienko jest kurka wodna :)

Być może dron ma na wyposażeniu jupiter. Warto byłoby sprawdzić :)  Tyle tylko, że niewprawny pilot w ciemności jest dwa razy bardziej niepewny :(

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Być może dron ma na wyposażeniu jupiter. Warto byłoby sprawdzić :)  Tyle tylko, że niewprawny pilot w ciemności jest dwa razy bardziej niepewny :(

jest opcja autopilot ;)

Posted
1 minutę temu, uxmal napisał:

jest opcja autopilot ;)

W dronie też???  No to tylko Poker musi wyrazić zgodę  i lecimy!  No ale jak autopilot, to ja zbędna?

To może ja jeszcze klonika posadzę i nasionka polnych kwitów wysieję.  Jakby gdzieś jeszcze jakieś nierówności były, to kwiatuszki wyrównają.

Posted
12 minut temu, elik napisał:

W dronie też???  No to tylko Poker musi wyrazić zgodę  i lecimy!  No ale jak autopilot, to ja zbędna?

To może ja jeszcze klonika posadzę i nasionka polnych kwitów wysieję.  Jakby gdzieś jeszcze jakieś nierówności były, to kwiatuszki wyrównają.

dziękuje :)))))))))))) bardzo .

Wiosna już tuż tuż wszytsko się budzi. Dobra pora na wysiew.

U mnie na balkonie hiacynty już wychodzą

Posted
2 minuty temu, uxmal napisał:

dziękuje :)))))))))))) bardzo .

U mnie na balkonie hiacynty już wychodzą

To ja bardzo dziękuję  :)  Cała przyjemność po mojej stronie  :)

Nie boisz się, że nagły mróz w nocy im zaszkodzi?  Dzisiaj rano było u nas -7 stopni, to ile było w nocy?   I nic tego nie zapowiadało.

Posted
8 minut temu, elik napisał:

To ja bardzo dziękuję  :)  Cała przyjemność po mojej stronie  :)

Nie boisz się, że nagły mróz w nocy im zaszkodzi?  Dzisiaj rano było u nas -7 stopni, to ile było w nocy?   I nic tego nie zapowiadało.

Balkon mam osłonięty, może nic się nie stanie. W lodówce mam jeszcze zapas cebulek.

Posted
5 minut temu, uxmal napisał:

Balkon mam osłonięty, może nic się nie stanie. W lodówce mam jeszcze zapas cebulek.

Jeśli balkon osłonięty to może wytrzymają :)  

Posted

Mały offtopik popełnię.

Szukam dla psa znajomej weterynarza (może gastrolog)  który umie poprowadzić psa z cholestazą, E.Coli, białkomoczem (nie nerkowym prawdopodobnie )  i licho wie jeszcze czym. Woj śląskie. Sosnowiec lub okolice. Dziewczyna obija się od weta do weta i nic.