Poker Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 U nas też słoneczko w pełni. Czas zabrać się do roboty , bo przecież dziś koniec naszej działalności. Gonię na wysypisko posiać łąkę i zasadzić klon. Quote
elik Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 2 godziny temu, Radek napisał: Myślisz, że to od słonka tak wesoło? 1 godzinę temu, uxmal napisał: Napewno :))) Tak, ale nie tylko Dziń doberek Quote
uxmal Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 3 minuty temu, Poker napisał: U nas też słoneczko w pełni. Czas zabrać się do roboty , bo przecież dziś koniec naszej działalności. Gonię na wysypisko posiać łąkę i zasadzić klon. Jaki pracownik doskonały. Marzenie.:) Wieczorem trzeba posprawdzać czy gdzieś narzędzia pozostawały. Wezmę drelichy i wypiorę i zostawię w kantorku u ogrodnika. Jeszcze troszkę czasu upłynie ale za jakiś czas i ogrodnik nie będzie potrzebny. :))Wszystko dojdzie do równowagi. Quote
elik Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 51 minut temu, Radek napisał: A mi znowu lajki wyszły:/ Chyba większość cierpi na tę przypadłość. Ja też mogłam dać dzisiaj tylko kilka lajków i muszę poczekać na uwolnienie następnych. Quote
Aska7 Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 3 godziny temu, uxmal napisał: Dziękuję bardzo :) Uwalniam prosiaczka! Uwalniam cielaczka! Uwalniam kurczaczka i futrzaczka. Jeszcze w międzyczasie było uwalnianie nielądowego zwierzaczka : łososia. Czy chcesz go uwolnić? uwolniony łosoś 4 zł Jasne : ) Mam nadzieję, że mój egzemplarz to dziewczyna : ) Bo my dziewczyny musimy się trzymać razem : ) Quote
elik Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 1 godzinę temu, uxmal napisał: Jaki pracownik doskonały. Marzenie.:) Wieczorem trzeba posprawdzać czy gdzieś narzędzia pozostawały. Wezmę drelichy i wypiorę i zostawię w kantorku u ogrodnika. Jeszcze troszkę czasu upłynie ale za jakiś czas i ogrodnik nie będzie potrzebny. :))Wszystko dojdzie do równowagi. Pięęęękne to będą tereny po rekultywacji Quote
uxmal Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 21 minut temu, Aska7 napisał: Jasne : ) Mam nadzieję, że mój egzemplarz to dziewczyna : ) Bo my dziewczyny musimy się trzymać razem : ) Jasne :)) Znajdę dziewczynę, dziękuję bardzo :)) Quote
Radek Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 2 godziny temu, elik napisał: Chyba większość cierpi na tę przypadłość. Za wolno wracają. Ciekawe, czy zdążę jeszcze zajrzeć przed końcem? Quote
Poker Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 5 godzin temu, uxmal napisał: Jaki pracownik doskonały. Marzenie.:) ja jestem wolontariuszką i jeszcze dopłacam do interesu :) 3 Quote
elik Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 6 minut temu, Poker napisał: wystraszyli się czy co ? Nooooołłł Ja na ten przykład przygotowuję koniec bazarku . To już jutro. Wybieram z pudeł wylicytowane i kupione fanty. Ale jakby co, to jestem gotowa do pracy. Co z tym drone3m? Działamy coś? Quote
uxmal Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 10 minut temu, Poker napisał: wystraszyli się czy co ? hmmmm w sumie ciekawy byłby bazarek z nutką thrilera :)) Quote
uxmal Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 5 minut temu, elik napisał: Nooooołłł Ja na ten przykład przygotowuję koniec bazarku . To już jutro. Wybieram z pudeł wylicytowane i kupione fanty. Ale jakby co, to jestem gotowa do pracy. Co z tym drone3m? Działamy coś? Teraz dronem to warto porobić fotki. Ile się porobiło rzeczy. Tylko że cienko jest kurka wodna :) Quote
elik Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 1 minutę temu, uxmal napisał: Teraz dronem to warto porobić fotki. Ile się porobiło rzeczy. Tylko że cienko jest kurka wodna :) Być może dron ma na wyposażeniu jupiter. Warto byłoby sprawdzić :) Tyle tylko, że niewprawny pilot w ciemności jest dwa razy bardziej niepewny :( Quote
uxmal Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 1 minutę temu, elik napisał: Być może dron ma na wyposażeniu jupiter. Warto byłoby sprawdzić :) Tyle tylko, że niewprawny pilot w ciemności jest dwa razy bardziej niepewny :( jest opcja autopilot ;) Quote
elik Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 1 minutę temu, uxmal napisał: jest opcja autopilot ;) W dronie też??? No to tylko Poker musi wyrazić zgodę i lecimy! No ale jak autopilot, to ja zbędna? To może ja jeszcze klonika posadzę i nasionka polnych kwitów wysieję. Jakby gdzieś jeszcze jakieś nierówności były, to kwiatuszki wyrównają. Quote
uxmal Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 12 minut temu, elik napisał: W dronie też??? No to tylko Poker musi wyrazić zgodę i lecimy! No ale jak autopilot, to ja zbędna? To może ja jeszcze klonika posadzę i nasionka polnych kwitów wysieję. Jakby gdzieś jeszcze jakieś nierówności były, to kwiatuszki wyrównają. dziękuje :)))))))))))) bardzo . Wiosna już tuż tuż wszytsko się budzi. Dobra pora na wysiew. U mnie na balkonie hiacynty już wychodzą Quote
elik Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 2 minuty temu, uxmal napisał: dziękuje :)))))))))))) bardzo . U mnie na balkonie hiacynty już wychodzą To ja bardzo dziękuję :) Cała przyjemność po mojej stronie :) Nie boisz się, że nagły mróz w nocy im zaszkodzi? Dzisiaj rano było u nas -7 stopni, to ile było w nocy? I nic tego nie zapowiadało. Quote
uxmal Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 8 minut temu, elik napisał: To ja bardzo dziękuję :) Cała przyjemność po mojej stronie :) Nie boisz się, że nagły mróz w nocy im zaszkodzi? Dzisiaj rano było u nas -7 stopni, to ile było w nocy? I nic tego nie zapowiadało. Balkon mam osłonięty, może nic się nie stanie. W lodówce mam jeszcze zapas cebulek. Quote
elik Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 5 minut temu, uxmal napisał: Balkon mam osłonięty, może nic się nie stanie. W lodówce mam jeszcze zapas cebulek. Jeśli balkon osłonięty to może wytrzymają :) Quote
Iv_ Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Poproszę jeszcze jednego prosiaczka, żeby było do pary 2 Quote
uxmal Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 25 minut temu, Iv_ napisał: Poproszę jeszcze jednego prosiaczka, żeby było do pary Alesz Ty mnie zaskakujesz. Będziesz mieć dwie parki :) Quote
uxmal Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 Tradycja! tradycja! Uwalniam Prosiaczka! Quote
uxmal Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 Mały offtopik popełnię. Szukam dla psa znajomej weterynarza (może gastrolog) który umie poprowadzić psa z cholestazą, E.Coli, białkomoczem (nie nerkowym prawdopodobnie ) i licho wie jeszcze czym. Woj śląskie. Sosnowiec lub okolice. Dziewczyna obija się od weta do weta i nic. Quote
Recommended Posts