uxmal Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 3 minuty temu, elik napisał: Na razie nie zostało stwierdzone jakie mają zamiar. Z tajnych źródeł są przecieki, że zamierzają uwolnić wszystkie świnki z hodowli przemysłowych na terenie Polski Centralnej. A może biegną do jakiegoś producenta wędlin? W centralnej Polce jest ich najwięcej. Nie ma popytu nie ma podaży jak mówiła pewna wolontariuszka. Quote
Radek Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 4 godziny temu, uxmal napisał: Tobi niestety jeszcze na puszkach nerkowych. Lubi? Quote
elik Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 minut temu, uxmal napisał: A może biegną do jakiegoś producenta wędlin? W centralnej Polce jest ich najwięcej. Nie ma popytu nie ma podaży jak mówiła pewna wolontariuszka. Informacje z nieoficjalnych źródeł nie potwierdzają takiej tezy. Z pewnych źródeł wiadomo, że ich zamiary nie są pokojowe :( Quote
uxmal Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 25 minut temu, Radek napisał: Lubi? O dziwo tak. Miał bunt miesiąc temu ale teraz jest Oki. Je ze smakiem Quote
Radek Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Przed chwilą, uxmal napisał: O dziwo tak. Miał bunt miesiąc temu ale teraz jest Oki. Je ze smakiem U nas trudno było znaleźć karmę nerkową, która by smakowała. Udało się na szczęście i Gajka nie głoduje;) Quote
elik Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Moje psiaki mają przepisana karmę o jak najmniejszej ilości tłuszczu. Po kilku próbach stwierdziłam, że najmniej protestują gdy dostają joserę. Quote
Poker Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Dopiero wróciłam ze swojej zmiany. Zrzuciłam maskę i pójdę się wykąpać. Rozplantowałam humus spycharką, puściłam dron ,żeby ocenić widok z góry. Jest całkiem nieźle. Jutro posieję łąkę i posadzę drzewko. 2 Quote
elik Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 1 minutę temu, Poker napisał: puściłam dron ,żeby ocenić widok z góry. To może dron ogarnie gdzie udały się świnki po staranowaniu bramy i opuszczeniu jednej z hodowli przemysłowych. Dokładne ustalenie miejsca, do którego zamierzają udać się świnki, być może pozwoliłoby poznać ich zamiary. 1 Quote
uxmal Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 9 minut temu, Poker napisał: Dopiero wróciłam ze swojej zmiany. Zrzuciłam maskę i pójdę się wykąpać. Rozplantowałam humus spycharką, puściłam dron ,żeby ocenić widok z góry. Jest całkiem nieźle. Jutro posieję łąkę i posadzę drzewko. 5 minut temu, elik napisał: To może dron ogarnie gdzie udały się świnki po staranowaniu bramy i opuszczeniu jednej z hodowli przemysłowych. Dokładne ustalenie miejsca, do którego zamierzają udać się świnki, być może pozwoliłoby poznać ich zamiary. Jesteście niesamowite :)) 1 Quote
elik Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Przed chwilą, uxmal napisał: Jesteście niesamowite :)) Ja praktykuje u mistrza :) 1 Quote
uxmal Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 11 minut temu, Poker napisał: Dopiero wróciłam ze swojej zmiany. Zrzuciłam maskę i pójdę się wykąpać. Rozplantowałam humus spycharką, puściłam dron ,żeby ocenić widok z góry. Jest całkiem nieźle. Jutro posieję łąkę i posadzę drzewko. Jak tam stan baterii? Lecieć do kiosku po nowe dla drona? Quote
Poker Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 4 minuty temu, uxmal napisał: Jak tam stan baterii? Lecieć do kiosku po nowe dla drona? Sam se poleci. Ty chyba jeszcze nie masz skrzydeł :) elik , przekażę Ci pilota i sama obserwuj dokąd świnki biegną. Quote
elik Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 1 minutę temu, Poker napisał: elik , przekażę Ci pilota i sama obserwuj dokąd świnki biegną. Super :) Dzięki, ale lojalnie uprzedzam, że ja dronem po raz pierwszy w życiu będę operować więc za skutki nie biorę odpowiedzialności. Quote
Poker Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 7 minut temu, elik napisał: Super :) Dzięki, ale lojalnie uprzedzam, że ja dronem po raz pierwszy w życiu będę operować więc za skutki nie biorę odpowiedzialności. Zdolna jesteś (do wszystkiego ) dasz radę :) Quote
elik Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 2 minuty temu, Poker napisał: Zdolna jesteś (do wszystkiego ) dasz radę :) Poznał swój, swego? :) Quote
Poker Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 46 minut temu, elik napisał: Poznał swój, swego? :) Może? Dobranoc Quote
Iv_ Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Dzień dobry :) Poproszę jeszcze 1 prosiaczka, 1 grabie i 1 łopatę ;) 2 Quote
uxmal Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 2 godziny temu, Iv_ napisał: Dzień dobry :) Poproszę jeszcze 1 prosiaczka, 1 grabie i 1 łopatę ;) Dzień dobry :) i dziękuję. Uwalniam prosiaczka! Wyciągam grabie i łopatę :) Quote
uxmal Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 1 godzinę temu, Aska7 napisał: A ja po jednym zwierzątku Dziękuję bardzo :) Uwalniam prosiaczka! Uwalniam cielaczka! Uwalniam kurczaczka i futrzaczka. Jeszcze w międzyczasie było uwalnianie nielądowego zwierzaczka : łososia. Czy chcesz go uwolnić? uwolniony łosoś 4 zł Quote
uxmal Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 57 minut temu, Radek napisał: Wesolutko tutaj:) Noo, słońce świeci :)) dzień dobry Quote
Radek Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 26 minut temu, uxmal napisał: Noo, słońce świeci :)) Myślisz, że to od słonka tak wesoło? Quote
uxmal Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 56 minut temu, Radek napisał: Myślisz, że to od słonka tak wesoło? Napewno :))) Quote
Recommended Posts