Jump to content
Dogomania

Koniec Akcja Rekultywacja środowiska.Dołącz do drużyny :Clean Masters Disaster dla Albinka do 8.02.2020 r

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, elik napisał:

Na razie nie zostało stwierdzone jakie mają zamiar. Z tajnych źródeł są przecieki, że zamierzają uwolnić wszystkie świnki z hodowli przemysłowych na terenie Polski Centralnej.

A może biegną do jakiegoś producenta wędlin?   W centralnej Polce jest ich najwięcej.

Nie ma popytu nie ma podaży  jak mówiła pewna wolontariuszka. 

Posted

minut temu, uxmal napisał:

A może biegną do jakiegoś producenta wędlin?   W centralnej Polce jest ich najwięcej.

Nie ma popytu nie ma podaży  jak mówiła pewna wolontariuszka. 

Informacje z nieoficjalnych źródeł nie potwierdzają takiej tezy. Z pewnych źródeł wiadomo, że ich zamiary nie są pokojowe :(

Posted
Przed chwilą, uxmal napisał:

O dziwo tak. Miał bunt miesiąc temu ale teraz jest Oki.  Je ze smakiem

U nas trudno było znaleźć karmę nerkową, która by smakowała. Udało się na szczęście i Gajka nie głoduje;)

Posted

Moje psiaki mają przepisana karmę o jak najmniejszej ilości tłuszczu. Po kilku próbach stwierdziłam, że najmniej protestują gdy dostają joserę.

Posted

Dopiero wróciłam ze swojej zmiany. Zrzuciłam maskę i pójdę się wykąpać.

Rozplantowałam humus spycharką, puściłam dron ,żeby ocenić widok z góry. Jest całkiem nieźle. Jutro posieję łąkę i posadzę drzewko.

• Like 2
Posted
1 minutę temu, Poker napisał:

puściłam dron ,żeby ocenić widok z góry.

To może dron ogarnie gdzie udały się świnki po staranowaniu bramy i opuszczeniu jednej z hodowli przemysłowych. Dokładne ustalenie miejsca, do którego zamierzają udać się świnki, być może pozwoliłoby poznać ich zamiary.

• Like 1
Posted
9 minut temu, Poker napisał:

Rozplantowałam humus spycharką, puściłam dron ,żeby ocenić widok z góry. Jest całkiem nieźle. Jutro posieję łąkę i posadzę drzewko.

5 minut temu, elik napisał:

To może dron ogarnie gdzie udały się świnki po staranowaniu bramy i opuszczeniu jednej z hodowli przemysłowych. Dokładne ustalenie miejsca, do którego zamierzają udać się świnki, być może pozwoliłoby poznać ich zamiary.

Jesteście niesamowite :))

• Like 1
Posted

11 minut temu, Poker napisał:

Jak tam stan baterii?  Lecieć do kiosku po nowe dla drona? 

Posted
4 minuty temu, uxmal napisał:

Jak tam stan baterii?  Lecieć do kiosku po nowe dla drona? 

Sam se poleci.  Ty chyba jeszcze nie masz skrzydeł :)

elik , przekażę Ci pilota i sama obserwuj dokąd świnki biegną.

Posted
1 minutę temu, Poker napisał:

elik , przekażę Ci pilota i sama obserwuj dokąd świnki biegną.

Super  :)  Dzięki, ale lojalnie uprzedzam, że ja dronem po raz pierwszy w życiu będę operować więc za skutki nie biorę odpowiedzialności.

Posted
7 minut temu, elik napisał:

Super  :)  Dzięki, ale lojalnie uprzedzam, że ja dronem po raz pierwszy w życiu będę operować więc za skutki nie biorę odpowiedzialności.

Zdolna jesteś (do wszystkiego )  dasz radę :)

Posted
2 godziny temu, Iv_ napisał:

Dzień dobry :) 

Poproszę jeszcze 1 prosiaczka, 1 grabie i 1 łopatę ;) 

Dzień dobry :) i dziękuję. 

Uwalniam prosiaczka! 

Wyciągam grabie i łopatę :)

Posted
1 godzinę temu, Aska7 napisał:

A ja po jednym zwierzątku

Dziękuję bardzo :)

Uwalniam prosiaczka! 

Uwalniam cielaczka! 

Uwalniam kurczaczka i futrzaczka. 

Jeszcze w międzyczasie było uwalnianie nielądowego zwierzaczka łososia. Czy chcesz go uwolnić?  

corin_smith_fish_3.jpg uwolniony łosoś 4 zł