Charly Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 może miał "zly dzien":roll: albo.."pilnuje" mnie czy cos... tak czy siak miejcie na niego oko... Quote
Charly Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 a tu nowe wieści. dzis chlopak został wykastrowany:) a w poniedziałek....idzie do nowego domku- tzn. trzymajcie kciuki, bo z ludzmi to róznie bywa, ale zostal wybrany. Będzie na wsi, na duzej i ładnej posesji. Bylam tam już. miejsce naprawdę ładne i bardzo czysciutkie. Buda bardzo bardzo solidna. Nero będzie przy budzie, będzie dobrze karmiony. trzymacjcie kciuki Quote
Lu_Gosiak Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ale wiesci Nerusiu oby Cie w koncu spotkało szczeście:loveu: Quote
Charly Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 dzis byl na spacerku:). prawodpodobnie w poniedzialek pojedzie. Quote
Rybc!a Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Z tego co słyszałam, rzucał się na sunię, którą Ci ludzie wzięli szybciej . Quote
Charly Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Nero w czwartek jedzie do domu:) Pierwsze wrażenie bardzo fajne. Ale oczywiscie bez wizyty zaraz po się nie obędzie:lol:. Skakac będę w czwartek. Quote
Charly Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 i pojechał Nerusiek. Wszytkiego dobrego. Oczywiście odwiedzę go:) Quote
Charly Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Nie odwiedziłam go jeszcze. Pojechał w czwartek. Najpierw chcialam od razu w piątek jechac:roll::oops:, ale myślę, że dam i jemu i domkowi troszkę czasu. Nie martwię się o niego i mam same dobre myśli. Ale w tym tygodniu odwiedzę go:) Quote
kordonia Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Bardzo, bardzo sie cieszę :) powodzenia nero :) Quote
Charly Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 zupelnie zapomniałam o odwiedzinach Nerusia. ale to chyba dobrze świadczy;). zobacze, czy jakis termin w tym tygodniu ukulam z "mającym auto":roll:. Quote
Charly Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Jeszcze nei byłam, ale dzwoniłam:) Neruś sprawuje się bardzo dobrze. jest podobno b. grzeczny. Lezy sobie pod jabłonką i obserwuje wszytko. Jego właścicielka dba bardzo o Neruśa. wyjechali ostatnio na 3 godziny i żeby osłodzić mu czas rozłąki, jego pani pościeliła mu kocykiem i miekką kołderką, dala jedzenie, ale Nerus nie tknął żarcia az do powrotu państwa. Podobno generalnei jest niejadkiem. Ostatno upolował sobie kurę sąsiadki- kurka nieopatrzenie weszła na teren Nerusia...nie przeżyła..:roll:. Reakcja pani Nerusia i sąsiadki i włascicielki kury: " no cóż. pewnie nigdy kury nie widział":cool3: kura została wypatroszona, ugotowana i podana psu. Neruś jej nie tknął. Może chce suchej karmy schroniskowej?:roll: Quote
mru Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Charly napisał(a): kura została wypatroszona, ugotowana i podana psu. Neruś jej nie tknął. Może chce suchej karmy schroniskowej?:roll: o maaatko ;) nic się nie zmarnuje! Nero broni no :roll: szkoda, że kura nie wiedziała, kury to takie czadowe zwierzaki :) Quote
Charly Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 :laugh2_2: Neruś w domku...to jak marzenie. Starszy piesiunio....aaaaaaaaaa. Właścicielka mnie zaprosiła i przy najbliższej sposobności pojadę:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Charly Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 ugryzl ostatnio kogoś tam. Pani się wystraszyła, ze nero jest agresorem i ją też kiedys zje:roll: Trochę rozmawiałysmy i chyba dała się przekonać, ze nero nie musi kochać kazdego goscia i ze lepiej go wtedy odizolować od ludzi. Quote
mru Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 no jak on pilnuje :eviltong: to co ma nie gryźć :cool3: mam nadzieje, że pani się nie przeraziła za bardzo i że dała się uspokoić (Charly, musicie z kordonią zrobić sesję staruszków swoich i nam dać na akcję staruszkową!) Quote
Charly Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 no dała dała na szczęście. ja mam trochę fajnych zdjęc. na weekend podeślę.Kordonia też pewnie:) Quote
mru Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 suuuper :D wiesz - plakaty, ulotki - to nie w kij dmuchał tylko sława! :cool1: Quote
Recommended Posts