Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a tu nowe wieści. dzis chlopak został wykastrowany:)

a w poniedziałek....idzie do nowego domku- tzn. trzymajcie kciuki, bo z ludzmi to róznie bywa, ale zostal wybrany. Będzie na wsi, na duzej i ładnej posesji. Bylam tam już. miejsce naprawdę ładne i bardzo czysciutkie. Buda bardzo bardzo solidna. Nero będzie przy budzie, będzie dobrze karmiony.

trzymacjcie kciuki

• 3 weeks later...
Posted

Nero w czwartek jedzie do domu:)

Pierwsze wrażenie bardzo fajne. Ale oczywiscie bez wizyty zaraz po się nie obędzie:lol:. Skakac będę w czwartek.

Posted

Nie odwiedziłam go jeszcze. Pojechał w czwartek. Najpierw chcialam od razu w piątek jechac:roll::oops:, ale myślę, że dam i jemu i domkowi troszkę czasu.
Nie martwię się o niego i mam same dobre myśli. Ale w tym tygodniu odwiedzę go:)

• 2 weeks later...
Posted

zupelnie zapomniałam o odwiedzinach Nerusia. ale to chyba dobrze świadczy;). zobacze, czy jakis termin w tym tygodniu ukulam z "mającym auto":roll:.

Posted

Jeszcze nei byłam, ale dzwoniłam:) Neruś sprawuje się bardzo dobrze. jest podobno b. grzeczny. Lezy sobie pod jabłonką i obserwuje wszytko. Jego właścicielka dba bardzo o Neruśa. wyjechali ostatnio na 3 godziny i żeby osłodzić mu czas rozłąki, jego pani pościeliła mu kocykiem i miekką kołderką, dala jedzenie, ale Nerus nie tknął żarcia az do powrotu państwa.

Podobno generalnei jest niejadkiem.
Ostatno upolował sobie kurę sąsiadki- kurka nieopatrzenie weszła na teren Nerusia...nie przeżyła..:roll:. Reakcja pani Nerusia i sąsiadki i włascicielki kury: " no cóż. pewnie nigdy kury nie widział":cool3:

kura została wypatroszona, ugotowana i podana psu. Neruś jej nie tknął. Może chce suchej karmy schroniskowej?:roll:

Posted

Charly napisał(a):

kura została wypatroszona, ugotowana i podana psu. Neruś jej nie tknął. Może chce suchej karmy schroniskowej?:roll:

o maaatko ;) nic się nie zmarnuje! Nero broni no :roll: szkoda, że kura nie wiedziała, kury to takie czadowe zwierzaki :)

Posted

:laugh2_2: Neruś w domku...to jak marzenie. Starszy piesiunio....aaaaaaaaaa. Właścicielka mnie zaprosiła i przy najbliższej sposobności pojadę:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

• 3 months later...
Posted

ugryzl ostatnio kogoś tam. Pani się wystraszyła, ze nero jest agresorem i ją też kiedys zje:roll: Trochę rozmawiałysmy i chyba dała się przekonać, ze nero nie musi kochać kazdego goscia i ze lepiej go wtedy odizolować od ludzi.

Posted

no jak on pilnuje :eviltong: to co ma nie gryźć :cool3:

mam nadzieje, że pani się nie przeraziła za bardzo i że dała się uspokoić

(Charly, musicie z kordonią zrobić sesję staruszków swoich i nam dać na akcję staruszkową!)