Lu_Gosiak Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Charly napisał(a):wlasnie nie popytalam:roll:. sprawdzę jutro piesa, moze sie dowiem czy mieszkal w mieszkaniu czy przy budzie. zobacze jak Nerus zachowuje się wewnątrz, apotem zadzwonie do tego pana. Podobal mi się. Nie pracuje. ma czas dla psa. Tego Nerusiowi zycze. Swojego pana, tylko dla niego. i to takiego. wszystko brzmi super, oby to był domek dla Niego Quote
Charly Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 cudowne zdjecia. zmiana miejsca i pies rozkwita. nawet dobrze ze Dragon go pogryzl. czekam na zdjęcie z behawiorką:cool3::cool3: Ukradla mi mojego Neruska:placz::lol: Quote
Charly Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):Neruś jest piekny!!!! W sam raz dla starszego pana;) a na którym pietrze gościu mieszka?? wlasnie nie popytalam:roll:. sprawdzę jutro piesa, moze sie dowiem czy mieszkal w mieszkaniu czy przy budzie. zobacze jak Nerus zachowuje się wewnątrz, apotem zadzwonie do tego pana. Podobal mi się. Nie pracuje. ma czas dla psa. Tego Nerusiowi zycze. Swojego pana, tylko dla niego. i to takiego. Quote
mru Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 o Charly nie widziałam tego o tym panu :) hmm jak pracował to fajnie hihi dogadaliby się tylko szkoda, że ten blok koniecznie dowiedz się jak wysoko mieszka no i co sam pan sądzi o tym? Quote
Charly Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Nero co dzien to fajniejszy. Ale dupa wolowa:placz:, bo oddzwonilam do tego pana z tego bloku, tego co z psami pracowal, a po drugiej stronie...."dzień dobry, Bank Narodowy....":-?. Miałam imię i nazwisko więc podalam. nie znają takiego. nie rozumiem w czym rzecz. no nic, zostala jeszcze ta pani z domkiem. W przyszlym tyg. chciala dzwonic. a Nerus byl na spacerku. potem mial próbę chodzenia po schodach. Schodzilismy do piwnicy i wchodzilismy na góre. I znów w dól i górę:lol:. ładnie chodzi. Potem poszlismy do Lindy do biura. Nerus byl grzeczny. nic nie obsikal. nawet zrobil siad:multi: Quote
Charly Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Neruchna rozkwita. wczoraj i dzis byl na spacerze. wczoraj dluuuugo. dzis krócej. Jest wspaniały. Na głowce znalazlam jeszcze jakies starsze pogryzienie. Taki niunius kochany bezbronny:roll:z tego Nerusia. Dobrze, bardzo dobrze ze ma swoją budę. Wsadziłam mu gąbkę i ma teraz wygodniutko:)No i dalej szuka domku Quote
Charly Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Neruśku pytali pytali a teraz milczą:roll: Neruś jest innym od innych -jest wspanialy i...porusza się kłusem:lol: Nie chodzi normalnie...:lol: Quote
Charly Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 no tak się sklada, ze ten domek ( pierwsza kobieta ktora zadzwonila) odpadl. tzn. sam odpadl nie udzielając odpowiedzi na kilka pytan... kontakt sie urwal.. Quote
Charly Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 a Nerusiek chyba nigdy się tak dobrze nie mial jak w schronisku przy tej swojej budzie. Jest bardzo szczęsliwy. Radosny jak szczeniak. Ciekawa jestem jak bardzo się rozkręci. Bawil sie na spacerze, biegał jak mlodziutki pies. Szybko niesamowicie:-o Quote
Charly Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 ...chce ktoś ogromu molosowatej miłości..? Nie zastanawiajcie sie i bierzcie Neruśka. Facet tuli sie całym cialem, a ma naprawdę czym. Nie, że jest tłusty- nieee....ma mięsnie...jest naprawdę cudowny. Ciesząc się skacze i wszystkie 4 ma w powietrzu. przy tym burczy, mruczy, chrząka i oczywiscie groznie (:evil_lol:) szczeka na wszystkich wokół:loveu: jest okazem łagodności, ale na wszelki wypadek nie zaszkodzi zaszczekac, szczegolnie jak ludz go odwiedza. Ludz nie nalezy do słabeuszy,ale jak Neruś się tuli to musi uważac, by nie paść plackiem na ziemię:lol: bierzcie go...no już.. Quote
mru Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 nabrał bardzo ładnej sylwetki :) faaajny jest kurcze Quote
Charly Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 e no- Neruś to samo życie teraz. Po pierwsze przytył ladnie. A psychika jest wspaniała i co rusz pnie się do góry:) Na spacerach galopuje tak szybko, że się zastanawiam ile ten pies faktycznie ma lat. Mam nadzieję, że to wszystko ma sens. Ze nie rozczaruje się. Ze znajdzie dom Quote
Charly Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 on jest wspaniały. wie, że jest duży i silny. widać, że chce skoczyć, chce dotknąc łapą, ale nie robi tego i powstrzymuje się....bardzo się z tego cieszę:evil_lol:. Jednak ma oczywiscie wielka potrzebę miziania. Więc cisnie się całym ciałem na człowieka, w sensie tuli, ale trzeba się trochę starac, aby utrzymac rownowagę:loveu: to zdjęcie było robione kilka tygodni temu. teraz przytyl kilka kilo:cool3: Quote
Charly Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Nero dziś był bardzo wazniacki w stosunku do innych psiaków- taki król Nero vitka wiem, ze Ty wyprowadzalas go razem z Tede i nie zamierzal zjesc innych? Quote
Recommended Posts