Charly Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 idzie do mnie idzie do mnie i zabierze na spacer:multi: chcę wąchać, nie biegać...eeeej drapie mój bok ..o..o..jak dobrze (hihihi) Quote
Charly Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 ślicznosci jestem:smile: oczki troszkę mogła mi wyczyscic;-) przepiękny pies Quote
Charly Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Taki jestem strasznie smutny, kiedy nie jestem na spacerku i kiedy musze siedzie w kojcu z innym szczekającymi psami. prosze pokochaj, spraw zebym byl zawsze jak na zdjęciach powyzej Quote
mru Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Neruś no zupełnie inna mordka :) od razu lepiej! z takimi zdjęciami musi domek Cie jakiś pokochać! :roll: Quote
Charly Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 http://www.forum.**********/showthread.php?t=14180 nie wchodzi ten link:roll: Quote
mru Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 a co to za link, Charly? patrzcie co dziś w gazecie ;) Quote
Rybc!a Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='mru']a co to za link, Charly? patrzcie co dziś w gazecie ;) Ale super ! :multi: Quote
mru Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 hihi ta fota co metro załączyło to dobra jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nero trochę szkaradek hihi ale dom to dla niego super rozwiązanie :) Quote
Charly Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Mru, Rybciu ja wiem:loveu::loveu::loveu: Kocham Metro hihi i juz dzwonila bardzo fajna pani :crazyeye:. wyprowadza się za tydzien do domku i chce Nerusia. Jest z Myslowic, ale aaaaa musimy cos ukulac:roll: Vitka a Ciebie za te Twoje zdjecia ozlocę Quote
Charly Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 mru napisał(a):hihi ta fota co metro załączyło to dobra jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nero trochę szkaradek hihi ale dom to dla niego super rozwiązanie :) ci dam szkaradek:mad:. Zalaczyli to zdjecie bo dalam je wlasnie jako glowne zdaje się. Mi się najbardziej to wlasnie podoba. On ma takie dziwne wrażliwe oczy. Inne niż większość psów. I na tym zdjęciu to widac wlasnie z tym domkiem to tak, ze ta pani zajęta teraz przeprowadzka i w przyszlym tygodniu zadzwoni i wtedy ustalimy co i jak. wiec to jeszcze nic pewnego. Ale...jakos ufam ze zadzwoni po Neruska:) edit: eee fakt, na zdjeciu Vitki to widac, na tym ich rozmazanym zdjeciu nie widac nic. to tak jak z nikusiem w metro. ludzie dzwonili i mysleli Nikus to ....jamnik:-o:evil_lol: Quote
mru Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Charly napisał(a): edit: eee fakt, na zdjeciu Vitki to widac, na tym ich rozmazanym zdjeciu nie widac nic. to tak jak z nikusiem w metro. ludzie dzwonili i mysleli Nikus to ....jamnik:-o:evil_lol: ej ale to już przesada, nawet na tamtym zdjęciu NIko co dali w metrze wiadć, że ma długie nogi i proporcjonalnie do mężczyzny jest większy niż jamnik! ignoranci! :P hihi ja tak tylko, że szkaradek ;) Nero jest piękny molosONek i tyle. Quote
mru Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 "dzień dobry, dzwonię pani powiedzieć, że ten piesek jest za stary chociaż nie wiem, czy bym doczekała jego przyjazdu, bo coś mnie od wczoraj łamie" no prooooszę... Quote
mru Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Charly napisał(a): acha...ta co przed chwilą zadzwonila problem z chodzeniem zalatwia w ten sposob, ze psa wypuszcza na spacerek............:roll: I wlasnie nie wrócil i chce nowego:p o to niech weźmie ze trzy od razu, na zapas :) Quote
Charly Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 mru napisał(a):o to niech weźmie ze trzy od razu, na zapas :) o tym nie pomyslalam..damn... Quote
Charly Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 a najglupsze jest jak posty skaczą jak szalone. czy jak kupię wilczaka, posty znów będą jak być mają? Quote
Charly Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 najbardziej kocham jak dzwonią starsze panie- takie naprawde juz starsze. raz dzwonila pani w wieku 82 lat. I jak slyszą ze piesek ma więcej niż 8 lat to mówią:" e nie, za stary".........Przed chwilą dzwonila pani w wieku 72 lat: "ladny, ale za stary"...........Ludzie są pokręceni. Quote
Charly Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 mru napisał(a):"dzień dobry, dzwonię pani powiedzieć, że ten piesek jest za stary chociaż nie wiem, czy bym doczekała jego przyjazdu, bo coś mnie od wczoraj łamie" no prooooszę... hihihi. no tak jest. hehehe. długo rozmawiają jak to starsi ludzie często robią. dowiesz się wszystkiego. ze juz ledwo co chodza, ze wszytko lamie.....ale final zawsze taki sam.."za stary" acha...ta co przed chwilą zadzwonila problem z chodzeniem zalatwia w ten sposob, ze psa wypuszcza na spacerek............:roll: I wlasnie nie wrócil i chce nowego:p Quote
Charly Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 dzwonil pan z Warszawy, bardzo bardzo fajny, pracowal z psami w jakiejs organizacji- ratownictwo czy cos takiego. kurcze super facet, ale w bloku mieszka, a ja nie wiem jak Nerus będzie wchodzil po schodach. blok bez windy. kurde no. on tez juz trochę starszy. jak wysiąda mu nogi to co... co myslisz Mru, dziewczyny? jest tu kto:eviltong: jutro pójde do schroniska i zobaczę dokładnie jak on chodzi. pójde z nim do piwnicy. ale i tak...on kurde ciezki jest. Tylko tak czuję- ten pan i Nero to by bylo to. tak czy siak, tego pana zapsimy. albo mu Toffika wcisne:cool1::lol: edit. pan starszy troszkę juz , ale powiedzial, ze nie chce mlodego, bo sam już starszy- to po co...:lol::multi: Quote
Lu_Gosiak Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Neruś jest piekny!!!! W sam raz dla starszego pana;) a na którym pietrze gościu mieszka?? Quote
Recommended Posts