jola&tina Posted December 18, 2019 Author Posted December 18, 2019 Dobry wieczór. 44 minuty temu, Besia11 napisał: Dobry wieczór cegiełkę za 10 zł proszę :) ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Dziękuję bardzo, bardzo ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 31 minut temu, Figunia napisał: Podrzuce chociaz, jak juz tu przydreptalam :) Proszę, przydreptaj jeszcze :) Quote
NikaEla Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 A ja się na koncert Pawła Domagały zbieram. :) O kulach pokuśtykam ;) Quote
UlaFeta Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 7 minut temu, NikaEla napisał: A ja się na koncert Pawła Domagały zbieram. :) O kulach pokuśtykam ;) Baw się dobrze.:-) Dlaczego o kulach:( Quote
jola&tina Posted December 19, 2019 Author Posted December 19, 2019 10 minut temu, NikaEla napisał: A ja się na koncert Pawła Domagały zbieram. :) O kulach pokuśtykam ;) I tak trzymać :) A jak się ubrałaś, żeby do kul pasowało? :) Quote
jola&tina Posted December 19, 2019 Author Posted December 19, 2019 4 minuty temu, UlaFeta napisał: Baw się dobrze.:-) Dlaczego o kulach:( To tak dla szyku :) Taka teraz moda. Quote
NikaEla Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 46 minut temu, UlaFeta napisał: Baw się dobrze.:-) Dlaczego o kulach:( Bo bez chodzę tylko po domu, na razie ( miałam artroskopie biodra) 44 minuty temu, jola&tina napisał: I tak trzymać :) A jak się ubrałaś, żeby do kul pasowało? :) Mam jedną dyżurną sukienkę do teatru :) Quote
NikaEla Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 43 minuty temu, jola&tina napisał: To tak dla szyku :) Taka teraz moda. O tym nie pomyślałam, ale to dobre wytłumaczenie 1 Quote
jola&tina Posted December 19, 2019 Author Posted December 19, 2019 Trochę się wstydzę :) ale coś dodałam nr 29, 30, 31, 32 Quote
UlaFeta Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 2 godziny temu, NikaEla napisał: Bo bez chodzę tylko po domu, na razie ( miałam artroskopie biodra) Znaczy wymienili na nowe Mam jedną dyżurną sukienkę do teatru :) Ja byłam w teatrze ubrana normalnie:-D,ale zależy na co się idzie:-D Jak bym szła do opery to już problem:-( Kiedyś jak pracowałam w Teatrze Wielkim to co ciekawsze oglądałam zza kulis. Quote
jola&tina Posted December 19, 2019 Author Posted December 19, 2019 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: Ja byłam w teatrze ubrana normalnie:-D,ale zależy na co się idzie:-D Jak bym szła do opery to już problem:-( Kiedyś jak pracowałam w Teatrze Wielkim to co ciekawsze oglądałam zza kulis. Ho ho, światowa jesteś dziewczyna. Ja nigdy nie byłam za kulisami, zawsze tylko z pozycji widza. Quote
uxmal Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: Ja byłam w teatrze ubrana normalnie:-D,ale zależy na co się idzie:-D Jak bym szła do opery to już problem:-( Kiedyś jak pracowałam w Teatrze Wielkim to co ciekawsze oglądałam zza kulis. Ula, co ty. Do opery chodzi się normalnie. Pozmieniało się w ciągu kilku lat. Nawet śmieszne się zrobiło bo publiczność klaszcze nie tylko po arii ale prawie za każdym razem :))) 1 Quote
NikaEla Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: Ja byłam w teatrze ubrana normalnie:-D,ale zależy na co się idzie:-D Jak bym szła do opery to już problem:-( Kiedyś jak pracowałam w Teatrze Wielkim to co ciekawsze oglądałam zza kulis. Moja córka ostatnie 3 lata pracowała w teatrze muzycznym Capitol, w obsłudze widza. Dzięki temu byliśmy na wszystkich dobrych przedstawieniach 8 minut temu, uxmal napisał: Ula, co ty. Do opery chodzi się normalnie. Pozmieniało się w ciągu kilku lat. Nawet śmieszne się zrobiło bo publiczność klaszcze nie tylko po arii ale prawie za każdym razem :))) A ja uważam, że do teatru, czy opery należy się elegancko ubrać. Quote
agat21 Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 7 minut temu, uxmal napisał: Ula, co ty. Do opery chodzi się normalnie. Pozmieniało się w ciągu kilku lat. Nawet śmieszne się zrobiło bo publiczność klaszcze nie tylko po arii ale prawie za każdym razem :))) Ale szkoda, że tak się pozmieniało. To było naprawdę fajne, że ludzie ubierali się naprawdę elegancko, bo czuli potrzebę "u.. u... uwznioślenia" jak powiedziała Kobieta Pracująca w "Czterdziestolatku". Teatr powinien mieć coś z misterium ;)) Przynajmniej taki teatr :) 1 Quote
uxmal Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 Przed chwilą, agat21 napisał: Ale szkoda, że tak się pozmieniało. To było naprawdę fajne, że ludzie ubierali się naprawdę elegancko, bo czuli potrzebę "u.. u... uwznioślenia" jak powiedziała Kobieta Pracująca w "Czterdziestolatku". Teatr powinien mieć coś z misterium ;)) Przynajmniej taki teatr :) Niestety tak, dziwnie to wygląda. Ale wpasowuje się chyba w cały styl na scenie. Np Tosca w tej ostatniej wersji straciła klimat przez co cała historia była komiczna. Ludzie śmiali się na końcówce :((A to przecież symbole. przy klasyce czułoby się klimat -tak mi się wydaje. Quote
uxmal Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 8 minut temu, NikaEla napisał: Moja córka ostatnie 3 lata pracowała w teatrze muzycznym Capitol, w obsłudze widza. Dzięki temu byliśmy na wszystkich dobrych przedstawieniach A ja uważam, że do teatru, czy opery należy się elegancko ubrać. Oooooo! We wrocku ? :))) zazdroszczę. Do Wrocka jeździłam kiedyś na PAA. Bardzo lubię piosenkę aktorską. 1 Quote
jola&tina Posted December 19, 2019 Author Posted December 19, 2019 Jaka miła rozmowa - dowiem się co w szerokim świecie, bo ja z prowincji :) 1 1 Quote
Recommended Posts