Radek Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 4 godziny temu, Gusiaczek napisał: Szkoda ..... Pozostaje zaglądać i podrzucać;) Quote
Patrycja96 Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Dzień dobry. Proszę o rozliczenie i numer konta Quote
Gusiaczek Posted December 11, 2019 Author Posted December 11, 2019 Dzień dobry, miłego dnia życzymy :) 10 godzin temu, TZmestudio napisał: Podrzucę przed ostatnim dzisiaj obchodem z psiakami :) 9 godzin temu, Radek napisał: Pozostaje zaglądać i podrzucać;) Dziękujemy :) 2 godziny temu, Patrycja96 napisał: Dzień dobry. Proszę o rozliczenie i numer konta Oczywiście :) 3 minuty temu, inka33 napisał: Też poproszę o podsumowanie. :) Sie robi :) 1 Quote
Radek Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Późno zaglądam, ale niezmiennie z radością:) Dobrego dnia. Quote
Gusiaczek Posted December 11, 2019 Author Posted December 11, 2019 Zapowiada się piękny, słoneczny dzień :) Pozdrawiamy serdecznie żegnając się do wieczora Quote
Radek Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 1 godzinę temu, Gusiaczek napisał: Zapowiada się piękny, słoneczny dzień :) Pięknie się skrzy szron na trawnikach. Quote
Radek Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 1 godzinę temu, Patrycja96 napisał: W górę bazarku Żeby książkolubni dobrze widzieli:) Quote
Gusiaczek Posted December 11, 2019 Author Posted December 11, 2019 Dobry wieczór :) Zmiana trybu pracy uniemożliwia aktywnego bycia na bazarku, tym bardziej nasza wdzięczność za Waszą na nim obecność jest ogromna! Dziękujemy :) 12 godzin temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) Dobry wieczór Asiu :) 11 godzin temu, Radek napisał: Pięknie się skrzy szron na trawnikach. Prawda :) 6 godzin temu, Maria1957 napisał: Proszę nr-y 7 i 22.Pozdrawiam. Witaj, dziękujemy serdecznie :) 5 godzin temu, Radek napisał: Cały czas zakupy są:) Klawo jest! :) 3 godziny temu, Patrycja96 napisał: W górę bazarku 2 godziny temu, Radek napisał: Żeby książkolubni dobrze widzieli:) Otóż to! :) 1 Quote
Gusiaczek Posted December 11, 2019 Author Posted December 11, 2019 Dobrej nocy Mili Goście, nie przejmujcie się pełnią - ja za Was nie sypiam od trzech dni ;) Ząb już nie odrośnie, ale Pyzaty schudnie :D Cześć, do jutraaaaaa ! 1 Quote
Radek Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 1 godzinę temu, Gusiaczek napisał: Zmiana trybu pracy uniemożliwia aktywnego bycia na bazarku Mi zmiana dyrekcji od września spowodowała mniejszą aktywność:/ Dobrej nocy Quote
Radek Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Sympatyczny obrazek od razu poprawia humor z rana:) Na dzień dobry poproszę cegiełkę za dychę (skoro książki mi wykupili;) Czy konto to samo? Quote
Livka Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 5 godzin temu, Radek napisał: Sympatyczny obrazek od razu poprawia humor z rana:) Na dzień dobry poproszę cegiełkę za dychę (skoro książki mi wykupili;) Czy konto to samo? Doczytałam na pierwszej stronie, że konto nowe :) Quote
Recommended Posts