Jump to content
Dogomania

Zakończony, rozliczany. Już otwarte. Góra fantówe czeka na właścicieli :) 18-31.12.2019 r.

Recommended Posts

Posted
7 godzin temu, Livka napisał:

Poszło. Jeszcze raz przepraszam za opóźnienie.

Nie szkodzie zdarza się, że coś nam ucieknie z pamięci  :)

Dzisiaj już pojawiła się na koncie  Twoja wpłata 30,00 zł.

Bardzo serdecznie dziękuję

choinka1.gif

choin.jpg

Posted

Dzisiaj tj. 9.01. wyruszyły w drogę fanty do:

róża35   -  opłata 7,76 zł

Proszę o wiadomość na wątku, gdy fanty dotrą  :)

Posted
Dnia 17.12.2019 o 10:46, elik napisał:

186. Sweter.Rękawy typu raglan. Skład - 100% cotton. Nowy z metką.

Szer. p/pach. 45 cm,  dł. ręk.od szyi 66 cm + ściągacz 5 cm, dł. całk.62 cm

CW – 10,00zł  

10,00 zł  –  licytuje _Aga_

20191217_153421.jpg   20191217_153516.jpg

187. Sweter. Nowy b ez metki.

CW – 7,00zł

7,00 zł  –  licytuje róża35

20191217_153710.jpg  

20191217_153838.jpg

188. Puzzle. Nowe.

CW – 5,00zł

20191217_154113.jpg

189. Półbuty damskie. Numer 37.    Nowe.

długość podeszwy 25 cm,    długość wewnątrz 24 cm

CW – 15,00zł

15,00 zł  –  licytuje UlaFeta

20191217_154312.jpg

20191217_154425.jpg

20191217_154348.jpg

190. Szczotka do włosów. Może być dla długowłosego psa lub kota. Specyficzna budowa trzonu zapobiega "ciągnięciu" za włosy, a kulkowe zakończenia drucików zapobiegają zadrapaniom skóry.      Nowa.

CW – 6,00zł

6,00 zł  –  licytuje themagda

7,00 zł  –  licytuje agusiazet

20191217_154659.jpg

20191217-154533.jpg

Dostałam te buty. I gdzie mam je teraz odesłać ?

Posted
4 godziny temu, Aska7 napisał:

Dostałam te buty. I gdzie mam je teraz odesłać ?

No nie!!!

7.01. nadawałam na poczcie dwie paczki - do Ciebie i do UlaFeta.  Wypełniłam druczki i podałam pani w okienku obie paczki z druczkami. Widocznie pani nakleiła druczki odwrotnie - Twój na paczkę UlaFeta, a druczek z adresem Ulafeta na paczkę z fantami dla Ciebie.  Teraz popatrzyłam na potwierdzenia i na potwierdzeniu nadania z Twoim adresem jest opłata 13,00 zł, czyli za buty, a na potwierdzeniu z adresem UlaFeta jest opłata 18,00 zł czyli za Twoje fanty :( No to niezły bigos się zrobił.  Dwie nowe panie na poczcie i wydawało mi się, że zaprawione w bojach, bo dość szybko załatwiały. No to masz babo placek. Moja wina, bo powinnam była sprawdzić potwierdzenia zaraz na poczcie, jak je dostałam, ale nigdy jeszcze, a bazarki robię ładnych parę lat, nie zdarzyło mi się, żeby paczki zostały zamienione, a prawie zawsze idę na pocztę z kilkoma paczkami.

Przepraszam Was najmocniej   przepraszam.jpg 

Teraz nic innego nie pozostaje, jak tylko zamienić się pakami :(  Oczywiście zwracam koszty.  Ty jeszcze nie płaciłaś za przesył więc niech już tak zostanie. Wyślij proszę te buty na adres UlaFeta. Po uzgodnieniu z Nią podam Ci adres do wysyłki.

Mam nadzieję, że UlaFela nie otwarła paki, bo trzeba ją będzie ponownie zapakować i przesłać na Twój adres. Od razy pytam, czy mogę go podać i czy to ten, który mi podałaś, czy może chcesz na jakiś inny (tym razem było do Twojej Mamy).

Już piszę do UlaFeta wyjaśnienie i prośbę o przesłanie paki na Twój adres.

Posted
2 godziny temu, WiosnaA napisał:

Eluniu,przepraszam za opóźnienie z wpłatą,ale dziś już przelew zrobiłam.Jeśli możesz,to bardzo proszę przetrzymaj na razie  mój fancik u siebie.

Aniu kochana nic się nie stało :)  Każdemu z nas zdarza się o czymś zapomnieć. Gorsza wpadka, jak widzisz, mnie się zdarzyła :(  Oczywiście fancik zatrzymam do następnego bazarku, który już się tworzy. Na razie jest na etapie robienia zdjęć.   

Posted
3 godziny temu, Aska7 napisał:

Tak, moją paczkę do mamy.

Dziękuję. W takim razie przekazuję UlaFeta ten adres z prośbą o przesłanie.

Posted

Ciociu eliczkowa  dziekuje dziekujeZobacz obraz źródłowy

przed chwilenka odebrałam z poczty paczunke

serdecznie pozdrawiam

zaraz otwieram

slij mi proszę Ciociu konto i sumke do rozliczonka

Posted
39 minut temu, Nadziejka napisał:

Ciociu eliczkowa  dziekuje dziekujeZobacz obraz źródłowy

przed chwilenka odebrałam z poczty paczunke

serdecznie pozdrawiam

zaraz otwieram

slij mi proszę Ciociu konto i sumke do rozliczonka

Dziękuję za wiadomość Ciociu Nadziejko  kwiatki-2.gif   Zaraz poślę Ci dane na PW.

Posted
19 godzin temu, elik napisał:

No nie!!!

7.01. nadawałam na poczcie dwie paczki - do Ciebie i do UlaFeta.  Wypełniłam druczki i podałam pani w okienku obie paczki z druczkami. Widocznie pani nakleiła druczki odwrotnie - Twój na paczkę UlaFeta, a druczek z adresem Ulafeta na paczkę z fantami dla Ciebie.  Teraz popatrzyłam na potwierdzenia i na potwierdzeniu nadania z Twoim adresem jest opłata 13,00 zł, czyli za buty, a na potwierdzeniu z adresem UlaFeta jest opłata 18,00 zł czyli za Twoje fanty :( No to niezły bigos się zrobił.  Dwie nowe panie na poczcie i wydawało mi się, że zaprawione w bojach, bo dość szybko załatwiały. No to masz babo placek. Moja wina, bo powinnam była sprawdzić potwierdzenia zaraz na poczcie, jak je dostałam, ale nigdy jeszcze, a bazarki robię ładnych parę lat, nie zdarzyło mi się, żeby paczki zostały zamienione, a prawie zawsze idę na pocztę z kilkoma paczkami.

Przepraszam Was najmocniej   przepraszam.jpg 

Teraz nic innego nie pozostaje, jak tylko zamienić się pakami :(  Oczywiście zwracam koszty.  Ty jeszcze nie płaciłaś za przesył więc niech już tak zostanie. Wyślij proszę te buty na adres UlaFeta. Po uzgodnieniu z Nią podam Ci adres do wysyłki.

Mam nadzieję, że UlaFela nie otwarła paki, bo trzeba ją będzie ponownie zapakować i przesłać na Twój adres. Od razy pytam, czy mogę go podać i czy to ten, który mi podałaś, czy może chcesz na jakiś inny (tym razem było do Twojej Mamy).

Już piszę do UlaFeta wyjaśnienie i prośbę o przesłanie paki na Twój adres.

elik

ja biore z poczty druki na rozne przesylki i naklejam w domu.Nie ma wtedy możliwości pomyłki.Polecam:))

Ja jeszcze zadnej paczki nie dostałam:(

Posted
1 godzinę temu, UlaFeta napisał:

elik

ja biore z poczty druki na rozne przesylki i naklejam w domu.Nie ma wtedy możliwości pomyłki.Polecam:))

Ja jeszcze zadnej paczki nie dostałam:(

Dobry sposób o ile ktoś orientuje się  jaka przesyłką będzie można daną przesyłkę wysłać. Obecnie jest kilka rodzajów druczków na paczki, a każda paczka ma swoje cenniki. Taka sytuacja zdarzyła mi się po raz pierwszy odkąd robię bazarki, a robię je już dość długo.

Przepraszam, bardzo mi przykro z tego powodu, ale nic nie poradzę w tej sytuacji. Jedynie co mogę, to bardzo Was przeprosić, co po wielokroć czynię.  

Posted
3 minuty temu, Moli@ napisał:

Dotarła przesyłka... i drobne upominki

Dziękuję :)

Bardzo dziękuję za wiadomość.

Posted
3 minuty temu, andegawenka napisał:

U mnie poczciarki powiedziały, że mam tylko wypełnić a resztę muszą same zrobić. 

O dobrze, że jesteś kochana :)  Czy obrusiczki dotarły już do Ciebie?  :)

Posted
10 godzin temu, elik napisał:

Przepraszam, bardzo mi przykro z tego powodu, ale nic nie poradzę w tej sytuacji. Jedynie co mogę, to bardzo Was przeprosić, co po wielokroć czynię.  

Nie ma sprawy, przecież to nic wielkiego : )

Posted
5 godzin temu, andegawenka napisał:

Wczoraj pytałam w kiosku i nie ma jeszcze. Mam czekać na SMS.:)

Tak, dostaniesz SMSa, z kodem do odbioru i zawiadomienie na adres e-mail,  że przesyłka już jest w kiosku i będzie czekała na odbiór przez 5 dni  :)

A na razie jest w sortowni centralnej.

aaa.png

Posted
2 godziny temu, Aska7 napisał:

Nie ma sprawy, przecież to nic wielkiego : )

Aska, serdeczne dzięki za zrozumienie    dobrego-dnia.jpg

Posted
45 minut temu, elik napisał:

Tak, dostaniesz SMSa, z kodem do odbioru i zawiadomienie na adres e-mail,  że przesyłka już jest w kiosku i będzie czekała na odbiór przez 5 dni  :)

A na razie jest w sortowni centralnej.

aaa.png

Dokładnie tak. Mam dwa powiadomienia na maila . :)

Posted
4 godziny temu, andegawenka napisał:

Dokładnie tak. Mam dwa powiadomienia na maila . :)

Myślę, że w poniedziałek dostaniesz powiadomienie, że przesyłka czeka w wyznaczonym kiosku RUCHu :)