elik Posted January 9, 2020 Author Posted January 9, 2020 7 godzin temu, Livka napisał: Poszło. Jeszcze raz przepraszam za opóźnienie. Nie szkodzie zdarza się, że coś nam ucieknie z pamięci :) Dzisiaj już pojawiła się na koncie Twoja wpłata 30,00 zł. Bardzo serdecznie dziękuję Quote
elik Posted January 9, 2020 Author Posted January 9, 2020 Dzisiaj tj. 9.01. wyruszyły w drogę fanty do: róża35 - opłata 7,76 zł Proszę o wiadomość na wątku, gdy fanty dotrą :) Quote
Aska7 Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Dnia 17.12.2019 o 10:46, elik napisał: 186. Sweter.Rękawy typu raglan. Skład - 100% cotton. Nowy z metką. Szer. p/pach. 45 cm, dł. ręk.od szyi 66 cm + ściągacz 5 cm, dł. całk.62 cm CW – 10,00zł 10,00 zł – licytuje _Aga_ 187. Sweter. Nowy b ez metki. CW – 7,00zł 7,00 zł – licytuje róża35 188. Puzzle. Nowe. CW – 5,00zł 189. Półbuty damskie. Numer 37. Nowe. długość podeszwy 25 cm, długość wewnątrz 24 cm CW – 15,00zł 15,00 zł – licytuje UlaFeta 190. Szczotka do włosów. Może być dla długowłosego psa lub kota. Specyficzna budowa trzonu zapobiega "ciągnięciu" za włosy, a kulkowe zakończenia drucików zapobiegają zadrapaniom skóry. Nowa. CW – 6,00zł 6,00 zł – licytuje themagda 7,00 zł – licytuje agusiazet Dostałam te buty. I gdzie mam je teraz odesłać ? Quote
WiosnaA Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Eluniu,przepraszam za opóźnienie z wpłatą,ale dziś już przelew zrobiłam.Jeśli możesz,to bardzo proszę przetrzymaj na razie mój fancik u siebie. Quote
elik Posted January 9, 2020 Author Posted January 9, 2020 4 godziny temu, Aska7 napisał: Dostałam te buty. I gdzie mam je teraz odesłać ? No nie!!! 7.01. nadawałam na poczcie dwie paczki - do Ciebie i do UlaFeta. Wypełniłam druczki i podałam pani w okienku obie paczki z druczkami. Widocznie pani nakleiła druczki odwrotnie - Twój na paczkę UlaFeta, a druczek z adresem Ulafeta na paczkę z fantami dla Ciebie. Teraz popatrzyłam na potwierdzenia i na potwierdzeniu nadania z Twoim adresem jest opłata 13,00 zł, czyli za buty, a na potwierdzeniu z adresem UlaFeta jest opłata 18,00 zł czyli za Twoje fanty :( No to niezły bigos się zrobił. Dwie nowe panie na poczcie i wydawało mi się, że zaprawione w bojach, bo dość szybko załatwiały. No to masz babo placek. Moja wina, bo powinnam była sprawdzić potwierdzenia zaraz na poczcie, jak je dostałam, ale nigdy jeszcze, a bazarki robię ładnych parę lat, nie zdarzyło mi się, żeby paczki zostały zamienione, a prawie zawsze idę na pocztę z kilkoma paczkami. Przepraszam Was najmocniej Teraz nic innego nie pozostaje, jak tylko zamienić się pakami :( Oczywiście zwracam koszty. Ty jeszcze nie płaciłaś za przesył więc niech już tak zostanie. Wyślij proszę te buty na adres UlaFeta. Po uzgodnieniu z Nią podam Ci adres do wysyłki. Mam nadzieję, że UlaFela nie otwarła paki, bo trzeba ją będzie ponownie zapakować i przesłać na Twój adres. Od razy pytam, czy mogę go podać i czy to ten, który mi podałaś, czy może chcesz na jakiś inny (tym razem było do Twojej Mamy). Już piszę do UlaFeta wyjaśnienie i prośbę o przesłanie paki na Twój adres. Quote
elik Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 2 godziny temu, WiosnaA napisał: Eluniu,przepraszam za opóźnienie z wpłatą,ale dziś już przelew zrobiłam.Jeśli możesz,to bardzo proszę przetrzymaj na razie mój fancik u siebie. Aniu kochana nic się nie stało :) Każdemu z nas zdarza się o czymś zapomnieć. Gorsza wpadka, jak widzisz, mnie się zdarzyła :( Oczywiście fancik zatrzymam do następnego bazarku, który już się tworzy. Na razie jest na etapie robienia zdjęć. Quote
elik Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 3 godziny temu, Aska7 napisał: Tak, moją paczkę do mamy. Dziękuję. W takim razie przekazuję UlaFeta ten adres z prośbą o przesłanie. Quote
Nadziejka Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Ciociu eliczkowa dziekuje dziekuje przed chwilenka odebrałam z poczty paczunke serdecznie pozdrawiam zaraz otwieram slij mi proszę Ciociu konto i sumke do rozliczonka Quote
elik Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 39 minut temu, Nadziejka napisał: Ciociu eliczkowa dziekuje dziekuje przed chwilenka odebrałam z poczty paczunke serdecznie pozdrawiam zaraz otwieram slij mi proszę Ciociu konto i sumke do rozliczonka Dziękuję za wiadomość Ciociu Nadziejko Zaraz poślę Ci dane na PW. Quote
elik Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 4 godziny temu, Livka napisał: Pofrunęło - przepraszam Eliku :) Bardzo dziękuję Nic nie szkodzi :) Quote
UlaFeta Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 19 godzin temu, elik napisał: No nie!!! 7.01. nadawałam na poczcie dwie paczki - do Ciebie i do UlaFeta. Wypełniłam druczki i podałam pani w okienku obie paczki z druczkami. Widocznie pani nakleiła druczki odwrotnie - Twój na paczkę UlaFeta, a druczek z adresem Ulafeta na paczkę z fantami dla Ciebie. Teraz popatrzyłam na potwierdzenia i na potwierdzeniu nadania z Twoim adresem jest opłata 13,00 zł, czyli za buty, a na potwierdzeniu z adresem UlaFeta jest opłata 18,00 zł czyli za Twoje fanty :( No to niezły bigos się zrobił. Dwie nowe panie na poczcie i wydawało mi się, że zaprawione w bojach, bo dość szybko załatwiały. No to masz babo placek. Moja wina, bo powinnam była sprawdzić potwierdzenia zaraz na poczcie, jak je dostałam, ale nigdy jeszcze, a bazarki robię ładnych parę lat, nie zdarzyło mi się, żeby paczki zostały zamienione, a prawie zawsze idę na pocztę z kilkoma paczkami. Przepraszam Was najmocniej Teraz nic innego nie pozostaje, jak tylko zamienić się pakami :( Oczywiście zwracam koszty. Ty jeszcze nie płaciłaś za przesył więc niech już tak zostanie. Wyślij proszę te buty na adres UlaFeta. Po uzgodnieniu z Nią podam Ci adres do wysyłki. Mam nadzieję, że UlaFela nie otwarła paki, bo trzeba ją będzie ponownie zapakować i przesłać na Twój adres. Od razy pytam, czy mogę go podać i czy to ten, który mi podałaś, czy może chcesz na jakiś inny (tym razem było do Twojej Mamy). Już piszę do UlaFeta wyjaśnienie i prośbę o przesłanie paki na Twój adres. elik ja biore z poczty druki na rozne przesylki i naklejam w domu.Nie ma wtedy możliwości pomyłki.Polecam:)) Ja jeszcze zadnej paczki nie dostałam:( Quote
elik Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: elik ja biore z poczty druki na rozne przesylki i naklejam w domu.Nie ma wtedy możliwości pomyłki.Polecam:)) Ja jeszcze zadnej paczki nie dostałam:( Dobry sposób o ile ktoś orientuje się jaka przesyłką będzie można daną przesyłkę wysłać. Obecnie jest kilka rodzajów druczków na paczki, a każda paczka ma swoje cenniki. Taka sytuacja zdarzyła mi się po raz pierwszy odkąd robię bazarki, a robię je już dość długo. Przepraszam, bardzo mi przykro z tego powodu, ale nic nie poradzę w tej sytuacji. Jedynie co mogę, to bardzo Was przeprosić, co po wielokroć czynię. Quote
Moli@ Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Dotarła przesyłka... i drobne upominki Dziękuję :) Quote
elik Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 3 minuty temu, Moli@ napisał: Dotarła przesyłka... i drobne upominki Dziękuję :) Bardzo dziękuję za wiadomość. Quote
andegawenka Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 U mnie poczciarki powiedziały, że mam tylko wypełnić a resztę muszą same zrobić. Quote
elik Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 3 minuty temu, andegawenka napisał: U mnie poczciarki powiedziały, że mam tylko wypełnić a resztę muszą same zrobić. O dobrze, że jesteś kochana :) Czy obrusiczki dotarły już do Ciebie? :) Quote
andegawenka Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 7 godzin temu, elik napisał: O dobrze, że jesteś kochana :) Czy obrusiczki dotarły już do Ciebie? :) Wczoraj pytałam w kiosku i nie ma jeszcze. Mam czekać na SMS.:) Quote
Aska7 Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 10 godzin temu, elik napisał: Przepraszam, bardzo mi przykro z tego powodu, ale nic nie poradzę w tej sytuacji. Jedynie co mogę, to bardzo Was przeprosić, co po wielokroć czynię. Nie ma sprawy, przecież to nic wielkiego : ) Quote
elik Posted January 11, 2020 Author Posted January 11, 2020 5 godzin temu, andegawenka napisał: Wczoraj pytałam w kiosku i nie ma jeszcze. Mam czekać na SMS.:) Tak, dostaniesz SMSa, z kodem do odbioru i zawiadomienie na adres e-mail, że przesyłka już jest w kiosku i będzie czekała na odbiór przez 5 dni :) A na razie jest w sortowni centralnej. Quote
elik Posted January 11, 2020 Author Posted January 11, 2020 2 godziny temu, Aska7 napisał: Nie ma sprawy, przecież to nic wielkiego : ) Aska, serdeczne dzięki za zrozumienie Quote
andegawenka Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 45 minut temu, elik napisał: Tak, dostaniesz SMSa, z kodem do odbioru i zawiadomienie na adres e-mail, że przesyłka już jest w kiosku i będzie czekała na odbiór przez 5 dni :) A na razie jest w sortowni centralnej. Dokładnie tak. Mam dwa powiadomienia na maila . :) Quote
elik Posted January 11, 2020 Author Posted January 11, 2020 4 godziny temu, andegawenka napisał: Dokładnie tak. Mam dwa powiadomienia na maila . :) Myślę, że w poniedziałek dostaniesz powiadomienie, że przesyłka czeka w wyznaczonym kiosku RUCHu :) Quote
Recommended Posts