Ziutka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Lukuś zmień może tytuł na coś innego... Dobrze wiemy, że jeśli szybko się małej nie znajdzie domku to ludzie mogą jej się pozbyć a w jaki sposób to każda z nas się napewno domyśla :shake: Quote
Lionees Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 A tatuś szczeniorka to jakiś dochodzący był,czy ten od łańcucha?Pewnie oni sami nie wiedzą.Mała będzie pewnie większa od mamusi:roll: Quote
Ziutka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Renata5 napisał(a):A tatuś szczeniorka to jakiś dochodzący był,czy ten od łańcucha?Pewnie oni sami nie wiedzą.Mała będzie pewnie większa od mamusi:roll: Zgadza się Reniu...sami nie wiedzą :shake: a co najlepsze sunia chyba znowu jest w ciąży :cool1: Quote
Lionees Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Ziutka']Zgadza się Reniu...sami nie wiedzą :shake: a co najlepsze sunia chyba znowu jest w ciąży :cool1: O matko....:shake::flaming:A szczeniaki pewnie do wody,albo do piachu:shake: Quote
elmira Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Renata5 napisał(a):O matko....:shake::flaming:A szczeniaki pewnie do wody,albo do piachu:shake: Albo odchowaja, a potem znów będą chcieli pozbyc sie na szybko. Czy sterylizacja suk(i) wchodzi w ogóle w rachubę? Quote
luka1 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Małej suczki chcą się pozbyć na 1000%, Mama - bardzo chetnie się jej pozbędą a jeśli w grę ma wchodzić sterylizacja to oczywiscie się zgadzają ale nie mają kasy.Bokserka - jest starsza i nie miała cieczki (chyba) juz dośc dawno więc uważają że już nie może się szczenić. Quote
Ziutka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='luka1']Małej suczki chcą się pozbyć na 1000%, Mama - bardzo chetnie się jej pozbędą a jeśli w grę ma wchodzić sterylizacja to oczywiscie się zgadzają ale nie mają kasy. Tylko czy tam są warunki do trzymania suni po sterylce ? :roll: Czy psiaki mieszkają w domu ? Quote
jolek68 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 myślę że wszystkie mieszkają na zewnątrz :shake: jak mamy pomóc to trzeba obie zabrać na dt i dopilnować sterylki a potem adopcja ;) Quote
luka1 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 tam jest tak że psy mieszkają gdzie chcą.Jak uda im się wejść di domu to siedzą w domu. Właściciele to ludzie, którzy nader często nie mają kontaktu z rzeczywistością więc im jest wszystko jedno gdzie są ich dzieci a co dopiero psy. Najlepsze wyjście to adaopcja dla obu suk. Quote
ZUZANNA11 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Polską wieś trzeba edukowac, edukować, i jeszcze raz edukować! Tylko to moze pomóc. Tak jak ktoś napisal, ci ludzie inaczej nie potrafia, nie maja świadomosci, nie wiedza. Btw. Zajrzyjcie do wątku w podpisie. Walenty pilnie szuka tymczasu! Quote
jolek68 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 jak ktoś jest na :drink1: to jedynie innych może uświadomić :mad: trzeba zabrać sunie i szukać domku ;) pytanie tylko gdzie :shake: Quote
Lionees Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 basia0607 napisał(a):Podnoszę z rana . A ja poprawię:roll: Quote
elmira Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='Ziutka']Tylko czy tam są warunki do trzymania suni po sterylce ? :roll: Czy psiaki mieszkają w domu ? Ziutka, jezeli udało by się wysterylizowac "mamę" ja dam jej posterylkowe DT. Niestety tylko na czas gojenia sie, bo suni przygarnąć na stałe nie mogę. Czy m a to szanse powodzenia, zeby chociaz ograniczyć pojawianie się nowych szczeniakow w ten sposob? I nie daje mi spokoju ta boksia. Ona ma na prawde 15 lat? Quote
luka1 Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 z wypowiedzi właścicielki wynika że boksia mo ponad 10 lat. Tak dokładnie to ona nie pamieta czy 12 czy 13 a może 15. Boksia nie wyglada na tyle, jest bardzo energiczna i troche agresywna w stosunku do obcych. Quote
Ziutka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 elmira napisał(a):Ziutka, jezeli udało by się wysterylizowac "mamę" ja dam jej posterylkowe DT. Niestety tylko na czas gojenia sie, bo suni przygarnąć na stałe nie mogę Dziękuje Monia :loveu: Jeśli uda nam się wysterylizować suńkę to będziemy wdzięczne za przetrzymanie suni po sterylce :lol: Quote
jolek68 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 byłyście u ludzi??? :shake: kurcze przydałoby się dt dla obu suczek i można by szukać domków :p Quote
luka1 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 nic nowego. Psiaki czekają. Sunia - mama musi chyba szybciutko jechać na sterylizację bo przybedzie nam pieseczków. Tylko co z nią zrobić po zabiegu? Quote
Ziutka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='luka1']nic nowego. Psiaki czekają. Sunia - mama musi chyba szybciutko jechać na sterylizację bo przybedzie nam pieseczków. Tylko co z nią zrobić po zabiegu? Elmira napisała : Ziutka, jezeli udało by się wysterylizowac "mamę" ja dam jej posterylkowe DT. Niestety tylko na czas gojenia sie, bo suni przygarnąć na stałe nie mogę. Quote
luka1 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 tyle wyczytałam - a co potem? Myslisz że ktoś ja zaadoptuje? Quote
jolek68 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 luka1 napisał(a):tyle wyczytałam - a co potem? Myslisz że ktoś ja zaadoptuje? zawsze to coś ;) przynajmniej nie będzie nowych szczeniorów :shake: Quote
Recommended Posts