Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, TZmestudio napisał:

Korzystajac z okazji chcialem podrzucic i przypomniec ze dzis zmienilismy czas. :)

Dzisiaj można dłużej nic nie robić;)

Posted

Bym powiedział że czas się powoli kończy. Jutro koniec. Chwilowo mój dostawca łoju nawala, więc uprzedzam że nie wiem kiedy będzie następny. Oczywiście zamówione i jeszcze nie zamówione, ale zamówione do końca bazarku zostaną zrealizowane. :)

Orzechy też jeszcze czekają na zamówienie. 

Posted
21 minut temu, Radek napisał:

Jakoś czuję presję;)

Napiszę to inaczej : )

To żadna presja. Sam musisz podjąć decyzję, czy będziesz tej zimy ptaszki karmić zdrową ptasią żywnością z certyfikatem BIO, czy też kulkami z marketu :-D

Posted
5 godzin temu, TZmestudio napisał:

Sam musisz podjąć decyzję, czy będziesz tej zimy ptaszki karmić zdrową ptasią żywnością z certyfikatem BIO, czy też kulkami z marketu :-D

A da się zapłacić po wypłacie?

Posted
12 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Czy moje pieniądze dotarły? :)

Dotarły, tylko jeszcze nie ogarniam Odbioru w punkcie. A raczej nadania takiej paczki. Nie chciałem pisać że sobie nie poradziłem, więc napiszę: jeszcze walczę. 

Posted

Proszę jeszcze 5 ptasich puszeczek.

Proszę o nr konta.  Wiem, wiem już robiłam przelew, ale nie pamiętam nazwiska adresata, żeby go odszukać w banku  :(

Adres podałam na PW.

EDIT

25 za puszki + 10 za przesył = 35,00 zł w drodze na Twoje konto

Posted
31 minut temu, elik napisał:

Proszę jeszcze 5 ptasich puszeczek.

Proszę o nr konta.  Wiem, wiem już robiłam przelew, ale nie pamiętam nazwiska adresata, żeby go odszukać w banku  :(

Adres podałam na PW.

A ja numer konta wysłałem na PW :)

Posted
4 godziny temu, TZmestudio napisał:

Dotarły, tylko jeszcze nie ogarniam Odbioru w punkcie. A raczej nadania takiej paczki. Nie chciałem pisać że sobie nie poradziłem, więc napiszę: jeszcze walczę. 

to paczka +

czy same ziarenka mogłabym kupić ?