Moli@ Posted September 17, 2021 Author Posted September 17, 2021 9 minut temu, limonka80 napisał: Przeczytałam wyżej, że to krokodyl jest i dziurkuje bez ostrzeżenia :-)) Brawo Miś, lubię takie psiaki z charakterkiem. Też bardzo lubię...dlatego u nas został na stałe :) Quote
rozi Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 1 godzinę temu, Moli@ napisał: O! gacie do dupy ,) A mój słodki pies, znaczy suka, wymienia zęby, jazda po bandzie :))) Quote
Moli@ Posted September 18, 2021 Author Posted September 18, 2021 8 godzin temu, rozi napisał: A mój słodki pies, znaczy suka, wymienia zęby, jazda po bandzie :))) Hihi, kruszynka jak chwyci ;) Quote
Moli@ Posted September 18, 2021 Author Posted September 18, 2021 Poranny spacerek..., siusianko, kupka :) Quote
Moli@ Posted September 18, 2021 Author Posted September 18, 2021 Pogania...do wyjścia z domu, na kolację nie mógł się doczekać ,) Wcina z apetytem... Quote
Moli@ Posted September 19, 2021 Author Posted September 19, 2021 Miś po kontrolnej wizycie. Jest dobrze..., rana sucha bez odczynu zapalnego. Dziadunio dostał antybiotyk o przedłużonym działaniu. Wyniku histopatologicznego jeszcze nie ma. Zdjęcie szwów - dwadzieścia dni po zabiegu - 27 / 28.09 1 1 Quote
limonka80 Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 Świetne wiadomości - dzielny chłopak :-)) Mam nadzieję, że szybko zapomni o operacji, szkoda czasu na chorowanie. A te uszyska to ma cudne :-)) Quote
Moli@ Posted September 20, 2021 Author Posted September 20, 2021 Siusiał i siusiał ..., znudziło się stać to siusiał idąc ,) Quote
Moli@ Posted September 20, 2021 Author Posted September 20, 2021 27 minut temu, rozi napisał: Tu chyba gacie wyprasowane "Wyprasowane" wczoraj na kontrolnej wizycie przez wetkę :) Miś w "gorsecie" . Quote
Moli@ Posted September 23, 2021 Author Posted September 23, 2021 Nadal nie ma wyniku histopatologicznego Quote
Moli@ Posted September 23, 2021 Author Posted September 23, 2021 Sama się proszę ,) Miś, na kolację też dostał kawałek gotowanej piersi z kurczaka i zjadł z apetytem. Po wieczornym spacerku urwis zameldował się pod kuchenką, rwał ziapę - daj kurczaka ,) Co było robić... dałam :) Quote
limonka80 Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 12 godzin temu, Moli@ napisał: Miś, na kolację też dostał kawałek gotowanej piersi z kurczaka i zjadł z apetytem. Po wieczornym spacerku urwis zameldował się pod kuchenką, rwał ziapę - daj kurczaka ,) Skoro pyskuje by dać mu jeść - zdrowy pies :-)) Quote
Moli@ Posted September 24, 2021 Author Posted September 24, 2021 Kurier dostarczył przesyłkę od anonimowego darczyńcy. Dziękuję bardzo :) ale nie wiem który piesek dostał - ArthroVet i Hepatiale Forte + woreczki? Dla Misia? Nie do nas..., pomyłka przy adresowaniu zapakowanych paczek Quote
Moli@ Posted September 25, 2021 Author Posted September 25, 2021 Jeździliśmy na zdjęcie szwów (metalowe klamerki). Miś był bardzo grzeczny..., leżał spokojnie - nie warczał, nie wyrywał się. Quote
Moli@ Posted September 27, 2021 Author Posted September 27, 2021 Limonka80 kupiła dla psiaków. Dostaną :Promyczek, Czako i Miś. Dziękuję:) Quote
Moli@ Posted October 1, 2021 Author Posted October 1, 2021 Wczoraj byłam w lecznicy..., nadal nie ma wyniku histopatologicznego. Dziś wetka zadzwoni do laboratorium. Umówiona wizyta na pobranie krwi (badanie kontrolne) - 04.10. Miś czuje się dobrze. Quote
Moli@ Posted October 4, 2021 Author Posted October 4, 2021 Miś miał dużo szczęścia w nieszczęściu..., w trakcie wypadku samochodowego doszło do uszkodzenia śledziony, nie zdiagnozowano. Pies agresywny to tylko pobrano krew...i siedział w klatce. Wyniki złe - dostawał leki w tym antybiotyk. W trakcie podawania narkozy doszło do zapaści - ponownie leki. Kolejna zapaść (po dobie) - kroplówki + antybiotyk. Zwierzętom po wypadkach samochodowych wykonujemy USG jamy brzusznej! "Podejrzenie początków transformacji złośliwej" "Rokowanie korzystne" Pobrano dziś krew do badania. Wyniki telefonicznie - wątroba i nerki OK - hematkoryt idzie w górę - (miał bardzo niski), to bardzo dobrze Zalecenie : preparat z żelazem ( wtorek / śrdoda - odbiorę z lecznicy) Za 3 tygodnie kontrolne badanie krwi. 1 Quote
Recommended Posts