agat21 Posted July 3, 2019 Author Posted July 3, 2019 No i coś podupadł bazar, chyba muszę pozapraszać Quote
agat21 Posted July 3, 2019 Author Posted July 3, 2019 Dnia 30.06.2019 o 05:35, UlaFeta napisał: Poproszę ćwierć pasztetu:-D i poczekam na kulki:-D Dla mnie kulki moga być bez pudelka.Zjem na miejscu-:-D. Ula, czy mam zapisywać te ćwierć pasztetu jako jedną porcję? I ile kulek byś chciała? Quote
gosia7 Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Poproszę 10 kulek i porcję pasztetu:) jeśli Jo37 będzie odbierać swoje,proszę daj Jej i moje zamówienie:) i będzie miała dla Ciebie slipki;) Quote
agat21 Posted July 3, 2019 Author Posted July 3, 2019 1 godzinę temu, Agacia7 napisał: To ja poproszę 40 kulek i 2 porcje pasztetu. Piękne dzięki! :))) Quote
agat21 Posted July 3, 2019 Author Posted July 3, 2019 45 minut temu, gosia7 napisał: Poproszę 10 kulek i porcję pasztetu:) jeśli Jo37 będzie odbierać swoje,proszę daj Jej i moje zamówienie:) i będzie miała dla Ciebie slipki;) Ok, to będzie ciekawa wymiana ;D Quote
agat21 Posted July 3, 2019 Author Posted July 3, 2019 Ostatnie zamówienia oznaczają, że pora się brać do roboty. Mam już jeden cały pasztet do zrobienia i mnóstwo trufli :)) Postaram się, żeby przy weekendzie były już do odbioru, a może nawet tuż przed. Quote
UlaFeta Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 4 godziny temu, agat21 napisał: Ula, czy mam zapisywać te ćwierć pasztetu jako jedną porcję? I ile kulek byś chciała? Agatko 10 kulek :) 2 porcje pasztetu (jak można zamrozić)jak nie to 1 Dzieki:))))) Quote
agat21 Posted July 3, 2019 Author Posted July 3, 2019 5 minut temu, UlaFeta napisał: Agatko 10 kulek :) 2 porcje pasztetu (jak można zamrozić)jak nie to 1 Dzieki:))))) Dzięki wielkie :))) Ja nie zamrażałam, ale znajomi - owszem. Dopytam dziś, czy byli zadowoleni z efektów mrożenia, a raczej rozmrażania :D Quote
UlaFeta Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Przed chwilą, agat21 napisał: Dzięki wielkie :))) Ja nie zamrażałam, ale znajomi - owszem. Dopytam dziś, czy byli zadowoleni z efektów mrożenia, a raczej rozmrażania :D Dopytaj. Quote
wawer Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Proszę 20 trufli i 2 porcje pasztetu. Płacę przy odbiorze czy na konto (mam)? Quote
agat21 Posted July 3, 2019 Author Posted July 3, 2019 2 godziny temu, wawer napisał: Proszę 20 trufli i 2 porcje pasztetu. Płacę przy odbiorze czy na konto (mam)? Dzięki! Można przy odbiorze, można przelewem - jak wygodniej. Quote
gosia7 Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Przelew poleciał,dla mnie nie trzeba się starać z wymyślnymi opakowaniami;) byle nie dotarło za baaaardzo (trochę wskazane i tak do brzucha poleci;) zmiażdżone Quote
agat21 Posted July 4, 2019 Author Posted July 4, 2019 1 godzinę temu, gosia7 napisał: Przelew poleciał,dla mnie nie trzeba się starać z wymyślnymi opakowaniami;) byle nie dotarło za baaaardzo (trochę wskazane i tak do brzucha poleci;) zmiażdżone Dzięki :D D D Quote
agat21 Posted July 4, 2019 Author Posted July 4, 2019 Słuchajcie, dostałam dziś od koleżanki z klubu nalewkę tarninowo - dereniową własnej roboty w małych 100ml buteleczkach, celem spożytkowania jej dla psiaczków moich. I nie wiem, czy ktoś by reflektował? Czy mnie nie zamkną jeśli tu zahadluję alkoholem? Chciałam wstawić zdjęcia, ale oczywiście znowu doopa. Dogo coraz "lepiej" się sprawuje. Quote
Olena84 Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 3 minuty temu, agat21 napisał: Słuchajcie, dostałam dziś od koleżanki z klubu nalewkę tarninowo - dereniową własnej roboty w małych 100ml buteleczkach, celem spożytkowania jej dla psiaczków moich. I nie wiem, czy ktoś by reflektował? Czy mnie nie zamkną jeśli tu zahadluję alkoholem? Chciałam wstawić zdjęcia, ale oczywiście znowu doopa. Dogo coraz "lepiej" się sprawuje. fajny pomysł, a ja na fotosiku przerzucam, ale nie zawsze się chcą zapisać :( Quote
Aldrumka Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 15 godzin temu, agat21 napisał: Chciałam wstawić zdjęcia, ale oczywiście znowu doopa. Dogo coraz "lepiej" się sprawuje. Dzisiaj można wstawiać zdjęcia ze swojego komputera ale nie wiadomo jak długo :) Quote
agat21 Posted July 5, 2019 Author Posted July 5, 2019 1 godzinę temu, Aldrumka napisał: Dzisiaj można wstawiać zdjęcia ze swojego komputera ale nie wiadomo jak długo :) Łał, to próbuję! Quote
Recommended Posts