bakusiowa Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 To niech będzie wysyłka Paczka w Ruchu. Skierniewice ul.Mszczonowska 41. Quote
Aga76 Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 Dziś na poczcie nie było kolejki, kocham upał ;))) Quote
Kamila Proc Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 1 godzinę temu, Aga76 napisał: Dziś na poczcie nie było kolejki, kocham upał ;))) bo zamkniete? Quote
Aga76 Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: bo zamkniete? Wprost odwrotnie, pani zaprasza, a petentów brak. Quote
Radek Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 8 godzin temu, Olena84 napisał: nie wybaczyłeś ?;) wolę tramwajem ;) Pewne rzeczy trudno wybaczyć;) A tramwaj jest najlepszy. Po przeprowadzce z Bielan bardzo mi ich brakuje. 4 godziny temu, Aga76 napisał: Dziś na poczcie nie było kolejki, kocham upał ;))) Czyli są i korzyści z upału. 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: bo zamkniete? :D Quote
christo_fair Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 20 godzin temu, Radek napisał: a zakupy zrobiłem w innym miejscu:) A gdzie w innym miejscu nie ma tłumów przed świętami? Ja bym bardzo chętnie skorzystała z podpowiedzi, tak na przyszłość ;-) Quote
bakusiowa Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 Czy poz.4 pudełko ozdobne zostanie bez właściciela jak jakaś sierota? Quote
rozi Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 1 godzinę temu, christo_fair napisał: A gdzie w innym miejscu nie ma tłumów przed świętami? Ja bym bardzo chętnie skorzystała z podpowiedzi, tak na przyszłość ;-) Radek mówił o parkingu i wyjeżdżaniu, nie o luzie w sklepie. Quote
Maciek777 Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 Dnia 24.06.2019 o 23:20, Radek napisał: Chyba bym się skusił bo jestem wielkim fanem starożytnego Rzymu:) Fajnie się żyło wtedy...ale nie niewolnikom:P Dnia 25.06.2019 o 08:35, Olena84 napisał: niebieska? ;) "Rzymski poranek" to kolor kawy z mlekiem...z dużą ilością mleka:) Quote
Radek Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 4 godziny temu, christo_fair napisał: A gdzie w innym miejscu nie ma tłumów przed świętami? Ja bym bardzo chętnie skorzystała z podpowiedzi, tak na przyszłość ;-) Pewnie wszędzie są tłumy, ale nie wszędzie nie da się wjechać i wyjechać:) 1 godzinę temu, Maciek777 napisał: Fajnie się żyło wtedy...ale nie niewolnikom:P Jak myślę o Rzymie, to raczej widzę siebie w todze, najlepiej senatorskiej:) Bo imperator, to była raczej niebezpieczna fucha. 1 Quote
Olena84 Posted June 27, 2019 Author Posted June 27, 2019 Dnia 26.06.2019 o 10:15, Kamila Proc napisał: zapraszamyyy zapraszamy! 22 godziny temu, bakusiowa napisał: To niech będzie wysyłka Paczka w Ruchu. Skierniewice ul.Mszczonowska 41. ok, będę już wysyłać pewnie od poniedziałku 20 godzin temu, Aga76 napisał: Dziś na poczcie nie było kolejki, kocham upał ;))) hehe 18 godzin temu, Kejciu napisał: hop hopsa 18 godzin temu, Kamila Proc napisał: hop, no hop hop no no hop 16 godzin temu, Radek napisał: Pewne rzeczy trudno wybaczyć;) A tramwaj jest najlepszy. Po przeprowadzce z Bielan bardzo mi ich brakuje. To fakt 15 godzin temu, christo_fair napisał: A gdzie w innym miejscu nie ma tłumów przed świętami? Ja bym bardzo chętnie skorzystała z podpowiedzi, tak na przyszłość ;-) chętnie bym się przeszłą po sklepach ale nie w galeriach 15 godzin temu, bakusiowa napisał: Czy poz.4 pudełko ozdobne zostanie bez właściciela jak jakaś sierota? :( niestety a piękne 13 godzin temu, rozi napisał: Radek mówił o parkingu i wyjeżdżaniu, nie o luzie w sklepie. myślę że i to i to ;) 12 godzin temu, Maciek777 napisał: Fajnie się żyło wtedy...ale nie niewolnikom:P "Rzymski poranek" to kolor kawy z mlekiem...z dużą ilością mleka:) Chętnie bym na jeden dzień wróciła do każdej epoki Dziwne te kolory ;) 10 godzin temu, Radek napisał: Pewnie wszędzie są tłumy, ale nie wszędzie nie da się wjechać i wyjechać:) Jak myślę o Rzymie, to raczej widzę siebie w todze, najlepiej senatorskiej:) Bo imperator, to była raczej niebezpieczna fucha. Czyli Gladiator obejrzany wielokrotnie ;) 1 godzinę temu, Radek napisał: Nie śpimy, zwiedzamy bazarek:) ! 54 minuty temu, bakusiowa napisał: Komu piękne pudełko, komu? nikt nie chce :( Quote
Olena84 Posted June 27, 2019 Author Posted June 27, 2019 Dziękuję za wpłatę: - Bakusiowa - 50zł - 25.06 Quote
Radek Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 2 godziny temu, Olena84 napisał: Czyli Gladiator obejrzany wielokrotnie ;) No pewnie:) Quote
christo_fair Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 Pudełko jeszcze do wzięcia, więc hopa w górę! Quote
Olena84 Posted June 28, 2019 Author Posted June 28, 2019 19 godzin temu, Radek napisał: No pewnie:) i Pompeje i Aleksander, nie do końca wiem czy to te epoki ale stroje ładne mieli! 11 godzin temu, christo_fair napisał: Pudełko jeszcze do wzięcia, więc hopa w górę! nikt nie chce a szczerze jest najładniejsze! 10 godzin temu, Radek napisał: Takie samotne pudełko. Może ktoś się zlituje;) :( 56 minut temu, Radek napisał: I piątkowe hop :D i hopa Quote
Recommended Posts