Asior Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Oto szakira... to w zasadzie jeszcze szczeniak, bo nie ma roku nawet.... Jest niesamowicie słodką psinką... zaczepia łapkami wszystkich przechodzących, prosząc o domek... Jest naprawde prześliczną sunieczką, której bardzo brak kontaktu z człowiekiem..... Moze ktoś ją dostrzeże... i pokocha..... Ja smiałam się, ze gdyby była niego większa to mogła by być podróbką leonbergera :evil_lol: Quote
Asior Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Widzieliście kiedyś tak uśmiechnięty pychol??? Quote
epe Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Asior! Ty to zawsze jakiegoś rodzynka znajdziesz:lol: Sunia cudniasta-faktycznie ta maska taka leosiowata;) Szybko znajdzie domek- dobrze,że wątek założyłaś,niech wszyscy zobaczą śliczną małą! A jaka czujna na zdjęciu:evil_lol: Quote
Asior Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 epe, ale ona właśnie juz trochę w tym schronie siedzi.. i jakoś nikt jej nie chce :( a ona tak prosi przechodniów :( dobrze, ze jest z niewielkimi suczkami na boksie, to przynajmniej będe ją mogła wyprowadzać..... Quote
j3nny Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 pięknota :) może dziś jeszcze zdążę a najpóźniej to jutro Quote
j3nny Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 nie ma Szakiry na stronie schroniskowej, nie kojarzycie czasem jaki ma numer? albo chociaz ktory to boks? Z tego co widze panieneczka lekko za kolanko? Sterylizowana juz? Ale slicznotka z niej :loveu: ta umorusana na czarno mordeczka jest mistrzowska :loveu: Quote
j3nny Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Młodziutka Szakira-czy z znajdzie domek jeszcze tej wiosny? - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków Alegratka tutaj Szakira - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
Asior Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 dzieki kochana.. :* Tylko na alegratce, nie widać zdjęć... Quote
j3nny Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 moze ktos na to zerknac? bo u mnie we wszystkich przegladarkach widac, najwyzej jeszcze sprawdze z domku Quote
Asior Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 sprawdzałam we wszystkich trzech przeglądarkach, ale czasem mi komp wariuje i niektórych banerków nie widze :roll: Quote
Soema Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Matko jaka piękna. Taka nietypowa.. Jaka morda kochana :loveu: taka młoda, a już w schronie :shake: Quote
Asior Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 no właśnie.. i już tylu miała chętnych ale jej nie wzięli :( Quote
Asior Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Szakira w domku od dzisiaj.. poszła ze schroniska, więc nie będzie wieści od niej :( Ale dobrze, zę już nie siedzi w schronie.. Quote
epe Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Liczymy na Ciebie Asior- jako nowego inspektora TOZ,że teraz możesz doglądnąć niektórych adopcji- zwłaszcza psów z Twoich wątków!:lol: Przynajmniej tych adopcji na terenie Krakowa,chyba,że to poza miastem. Quote
Asior Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 najpierw muszę się dowiedzieć na jakiej zasadzie te wizyty mogą przebiegać... Nie mam żadnych dokumentów do kontroli a ile razy byłam w TOZie to nigdy nie potrafili mi powiedzieć od kogo je mogę dostać...:shake: Ale będe na aukcji 19-tego więc wypytam Quote
Soema Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Asior ona była ciachnięta..? Oby jej się dobry domek trafił. A nie można by tak przypadkiem się kiedyś przejść w jej strony?:roll::oops: jakby się adres miało... przypadkiem..:oops: Quote
Soema Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 A bo "śliczne kluchy by z niej były"... dziś miałam kolejne dwie prymitywne rozmowy z sąsiadami i jakoś tak...:p potrzebna Wam pomoc 19? Quote
Asior Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 niewiem czy była ciachnięta, bo ona jeszcze roku nie miała.... ale podejrzewam, ze tak, bo pilnują tego bardzo.. Quote
Soema Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 j3nny napisał(a):co z Szakirą? bo tak tu cicho :( Została adoptowana... Quote
Soema Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Asior napisał(a):SZAKIRA najprawdopodobniej wraca do schronu.... państwo sobie zapomnieli, ze wyjeżdżają..... :placz::placz::placz: Powiedz, że żartujesz?! Quote
Asior Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 SZAKIRA najprawdopodobniej wraca do schronu.... państwo sobie zapomnieli, ze wyjeżdżają..... :placz::placz::placz: Quote
AMIGA Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 O mamma miaaaaaaaaaaaa to aż tak krótką pamięć mieli? Pół miesiąca przecież mniej więcej dziewczynka była u nich!!! Ludzie są po prostu bezmyslni (że nie użyję tu mocniejszych słów!!!) Quote
Recommended Posts