Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto szakira... to w zasadzie jeszcze szczeniak, bo nie ma roku nawet.... Jest niesamowicie słodką psinką... zaczepia łapkami wszystkich przechodzących, prosząc o domek...
Jest naprawde prześliczną sunieczką, której bardzo brak kontaktu z człowiekiem.....
Moze ktoś ją dostrzeże... i pokocha.....
Ja smiałam się, ze gdyby była niego większa to mogła by być podróbką leonbergera :evil_lol:

Posted

Asior!
Ty to zawsze jakiegoś rodzynka znajdziesz:lol:
Sunia cudniasta-faktycznie ta maska taka leosiowata;)
Szybko znajdzie domek- dobrze,że wątek założyłaś,niech wszyscy zobaczą śliczną małą! A jaka czujna na zdjęciu:evil_lol:

Posted

epe, ale ona właśnie juz trochę w tym schronie siedzi.. i jakoś nikt jej nie chce :(
a ona tak prosi przechodniów :(
dobrze, ze jest z niewielkimi suczkami na boksie, to przynajmniej będe ją mogła wyprowadzać.....

Posted

nie ma Szakiry na stronie schroniskowej, nie kojarzycie czasem jaki ma numer?
albo chociaz ktory to boks?
Z tego co widze panieneczka lekko za kolanko? Sterylizowana juz?
Ale slicznotka z niej :loveu: ta umorusana na czarno mordeczka jest mistrzowska :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Liczymy na Ciebie Asior- jako nowego inspektora TOZ,że teraz możesz doglądnąć niektórych adopcji- zwłaszcza psów z Twoich wątków!:lol:
Przynajmniej tych adopcji na terenie Krakowa,chyba,że to poza miastem.

Posted

najpierw muszę się dowiedzieć na jakiej zasadzie te wizyty mogą przebiegać... Nie mam żadnych dokumentów do kontroli a ile razy byłam w TOZie to nigdy nie potrafili mi powiedzieć od kogo je mogę dostać...:shake:
Ale będe na aukcji 19-tego więc wypytam

Posted

Asior ona była ciachnięta..? Oby jej się dobry domek trafił. A nie można by tak przypadkiem się kiedyś przejść w jej strony?:roll::oops: jakby się adres miało... przypadkiem..:oops:

• 2 weeks later...
Posted

Asior napisał(a):
SZAKIRA najprawdopodobniej wraca do schronu.... państwo sobie zapomnieli, ze wyjeżdżają..... :placz::placz::placz:

Powiedz, że żartujesz?!

Posted

O mamma miaaaaaaaaaaaa to aż tak krótką pamięć mieli? Pół miesiąca przecież mniej więcej dziewczynka była u nich!!! Ludzie są po prostu bezmyslni (że nie użyję tu mocniejszych słów!!!)